Do te transmetoj kampionat italian supersport kosov apo dhe anglezin po e le te lire meqen se e transmeton tring?
Do te transmetoj kampionat italian supersport kosov apo dhe anglezin po e le te lire meqen se e transmeton tring?
Di dikush me na thene the sa do na i lene te lira supersport kosova, apo nuk do e zgjasin me reklamen?
nese ke dhene pids ne menyre manuale ndoshta ke te zgjedhur opsionis ac3 pid. sduhet zgjedhur ky opcion.
a mundet dikush te me tregon ndonje adres ku mund te gjeje programet e supersport kosova/
flm
Ketu e ke te shpjeguar nga fiku75 se si ti gjesh kanalet e ss kosova 6-7-8
gabim me keni kuptuar, desha te dij per tv guiden e supersport kosoves.
Skanova ne frekuencat e lartepermendura dhe vertet me dolen 8 kanale te kriptuara por,nuk pashe asnje Supersport 6,7,8. Gjate skanimit me dolen keto kanale te DGA: 1-Film Hits,2_Film Thriller,3-Film Drame,4-Film Aksion,5-Film Komedi,6-X1,7-X2,8-T.
Ju lutem me ndihmoni se cileve nga keto kanale duhet ti beje modifikimin qe na sugjeron "Fiku"
Me respekt,JURUSTI!
kanalet jane te emertuara me emra si film thriller etj por me modifikimin e pid video audio do shikosh kanalet supersport me siglen e film thrillerit.
tek tema e dreamboxin antaret kane vene ne dispozicjon settings te gatshem me te tre kanalet qe po kerkon te modifikosh.
mjaft te hedhesh settigset ne dreambox dhe nuk lodhesh me.
Pershendetje.Ne lidhje me kanalet ss6,ss7,dhe ss8 doja te dija dje ss6 transmetonte ndeshje por nuk kisha figure,vetem audio,ndersa te shtunen e pashe nje ndeshje te kamp.spanjoll pa problem(Kam dm ).Doja te dija e kam pasur vetem une kete problem apo ka qene ne pergjithesi.