Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 86 of 91 FirstFirst ... 366176818485868788 ... LastLast
Results 851 to 860 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Quote Originally Posted by Emanuela18 View Post
    Pershendetje.Ne lidhje me kanalet ss6,ss7,dhe ss8 doja te dija dje ss6 transmetonte ndeshje por nuk kisha figure,vetem audio,ndersa te shtunen e pashe nje ndeshje te kamp.spanjoll pa problem(Kam dm ).Doja te dija e kam pasur vetem une kete problem apo ka qene ne pergjithesi.
    edhe mua me ka ndodhur por pasi i kam updatuar listen mi ka shfaqur te treja. provo ti hedhesh listat e reja qe postohen ne forum se kam pershtypjen levizin pid.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    edhe mua me ka ndodhur por pasi i kam updatuar listen mi ka shfaqur te treja. provo ti hedhesh listat e reja qe postohen ne forum se kam pershtypjen levizin pid.
    Listen e fundit qe ke postuar ti i kam hedhur,te shtunen ja hodha (13,16,19).Si te veproj?Si e rregullove ti?

Uploads
    226

Listen e fundit qe ke postuar ti i kam hedhur,te shtunen ja hodha (13,16,19).Si te veproj?Si e rregullove ti?
    Une vetem i editova dhe i riruajta me pas i hodha ne dm dhe me funksionoi. po bej nje liste tjeter dhe ta postoj tek tema e dm dhe provoje.

Member
    Uploads
    0

Se pari,faleminderit per sqarimin por dua te di keto kanale modifikohen vetem per aparatet "dreambox"apo funksionojne edhe me aparate te tjera.Se dyti une kam nje aparat "Starsat SR-X7300USB,dhe pasi ndoqa te gjithe proceduren qe me rekomanduat,mbeta ne hapin e fundit pra,nuk me del opsioni "Save"ne aparat dhe cdo gje mbetet si me pare!Ju lutem,c'fare me sugjeroni?
    Me respekt,JURISTI!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Une vetem i editova dhe i riruajta me pas i hodha ne dm dhe me funksionoi. po bej nje liste tjeter dhe ta postoj tek tema e dm dhe provoje.
    E hodha listen qe me postove paradite.Tek ss6 nuk del figure,tek ss7 dhe ss8 po(stema).Nuk e di te ty e ka figure tani ss6.Edhe dicka tjeter kur hodha listen,tani tek 19.2 nuk me del e regjistruar paketa digital+,shikoje pak si qendron problemi dhe nese ka mundesi si mund ta shtoj manualisht.Flm.

Uploads
    226

E hodha listen qe me postove paradite.Tek ss6 nuk del figure,tek ss7 dhe ss8 po(stema).Nuk e di te ty e ka figure tani ss6.Edhe dicka tjeter kur hodha listen,tani tek 19.2 nuk me del e regjistruar paketa digital+,shikoje pak si qendron problemi dhe nese ka mundesi si mund ta shtoj manualisht.Flm.
    Po te del stema je ok se varet kur japin transmetim ata svaret nga ne, po per digital + sapo e pash dhe mua me rezulton ne buqete. listat i kam mar nga vhannibal dhe thjesht i kam shtuar ss 6-7-8.

VIP Member
    Uploads
    3

missso pa kurfare keqkuptimi mirpo nje liste qe e kishe postuar me heret nuk kishe qen e mire si e futa menjere ss6 7 8 me jan bere remove service keshtu qe merrne listen qe kam postu une eshte po ashtu e vhanibal list amo e edituar me dreamboxedit keshtu qe me te gjitha detajet jan aty te shkruar keshtu nese merrni ate list te gjitha do ti keni ok ate list jam duke e perdoren edhe per vete

Junior Member
    Uploads
    0

A mund te me ndihmoje njeri me nja dy pergjigje? Se pari, a ka shprese te hapen kanalet bulsat me aparat starsat 50? ndersa e dyta, kam hapur nje pjese te mire te kanaleve te turksatit, por mund te shoh ne te vetem kampionatin gjerman tek trt 3 dhe dy ndeshje championsi te kanalet gjeorgjiane. A mund te me thote njeri nese jepen kampionate te tjera, ndoshta ne kanale qe une ende nuk i kam hapur, pasi duhet te ripozicionoj parabolen apo kushedi c'tjeter? Ju faleminderit!

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by lind_soc View Post
    A mund te me ndihmoje njeri me nja dy pergjigje? Se pari, a ka shprese te hapen kanalet bulsat me aparat starsat 50? ndersa e dyta, kam hapur nje pjese te mire te kanaleve te turksatit, por mund te shoh ne te vetem kampionatin gjerman tek trt 3 dhe dy ndeshje championsi te kanalet gjeorgjiane. A mund te me thote njeri nese jepen kampionate te tjera, ndoshta ne kanale qe une ende nuk i kam hapur, pasi duhet te ripozicionoj parabolen apo kushedi c'tjeter? Ju faleminderit!
    starsati ka temen e tij, je jashte teme ketu dhe vazhdoje atje.

Uploads
    226

Quote Originally Posted by trimi606 View Post
    missso pa kurfare keqkuptimi mirpo nje liste qe e kishe postuar me heret nuk kishe qen e mire si e futa menjere ss6 7 8 me jan bere remove service keshtu qe merrne listen qe kam postu une eshte po ashtu e vhanibal list amo e edituar me dreamboxedit keshtu qe me te gjitha detajet jan aty te shkruar keshtu nese merrni ate list te gjitha do ti keni ok ate list jam duke e perdoren edhe per vete
    E perseris, listat jane mare nga vhannibal dhe vetem jane shtuar ss 6-7-8 per ate trial dhe ate me motorr te garantoj qe jane ne regull sepse une ato po perdor ne dy dm500.

Page 86 of 91 FirstFirst ... 366176818485868788 ... LastLast
Advertise Here