Se pari,faleminderit per sqarimin por dua te di keto kanale modifikohen vetem per aparatet "dreambox"apo funksionojne edhe me aparate te tjera.Se dyti une kam nje aparat "Starsat SR-X7300USB,dhe pasi ndoqa te gjithe proceduren qe me rekomanduat,mbeta ne hapin e fundit pra,nuk me del opsioni "Save"ne aparat dhe cdo gje mbetet si me pare!Ju lutem,c'fare me sugjeroni?
Me respekt,JURISTI!
E hodha listen qe me postove paradite.Tek ss6 nuk del figure,tek ss7 dhe ss8 po(stema).Nuk e di te ty e ka figure tani ss6.Edhe dicka tjeter kur hodha listen,tani tek 19.2 nuk me del e regjistruar paketa digital+,shikoje pak si qendron problemi dhe nese ka mundesi si mund ta shtoj manualisht.Flm.
missso pa kurfare keqkuptimi mirpo nje liste qe e kishe postuar me heret nuk kishe qen e mire si e futa menjere ss6 7 8 me jan bere remove service keshtu qe merrne listen qe kam postu une eshte po ashtu e vhanibal list amo e edituar me dreamboxedit keshtu qe me te gjitha detajet jan aty te shkruar keshtu nese merrni ate list te gjitha do ti keni ok ate list jam duke e perdoren edhe per vete
A mund te me ndihmoje njeri me nja dy pergjigje? Se pari, a ka shprese te hapen kanalet bulsat me aparat starsat 50? ndersa e dyta, kam hapur nje pjese te mire te kanaleve te turksatit, por mund te shoh ne te vetem kampionatin gjerman tek trt 3 dhe dy ndeshje championsi te kanalet gjeorgjiane. A mund te me thote njeri nese jepen kampionate te tjera, ndoshta ne kanale qe une ende nuk i kam hapur, pasi duhet te ripozicionoj parabolen apo kushedi c'tjeter? Ju faleminderit!