Mirembrema.Doja te dija a po e shikon ndonje ndeshjen JUVE-PALERMO (me dm 500),tek supersport 6? tek mua ky kanal ka vetem audio ndersa figura jo.A e kam vetem une kete problem apo eshte ne pergjithesi.Flm.
Mirembrema.Doja te dija a po e shikon ndonje ndeshjen JUVE-PALERMO (me dm 500),tek supersport 6? tek mua ky kanal ka vetem audio ndersa figura jo.A e kam vetem une kete problem apo eshte ne pergjithesi.Flm.
E cuditshme eshte kjo qe po thoni te dy sepse une e kam ne rregull si ze ashtu dhe figure!
Qe eshte e vertete nuk diskutohet,por a ka ndonje zgjidhje.Para 5 ditesh pashe ne ss 6 nje ndeshje te kampionatit spanjoll normal me figure e ze,por te nesermen ndeshjet kishin vetem ze gje qe vazhdon dhe tani.Per momentin vetem ss8 eshte e hapur (stema).Mos duhet ndryshuar PID audio,video ,nese po si behet manualisht se me liste nuk ka ndryshuar gje.Flm
PO ME SR X3200 CU ULTRA,, CA TE BEJ,, HAPET NDONJE KANAL IRDETO 2 (BULSAT, C+ NL) ???? Pervec Turksat 39 east.
nese ju jepni shpjegime ne MP, atehere te tjeret do te bejne te njejtat pyetje, po keni mundesi shpjegimin bejeni ne publik, ne temat perkatese. nese e ben shpjegimin ne temen e drembox, mjafton qe te thuash, lexoje shpjegimin tek dreamboxi. etj