Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 24 of 91 FirstFirst ... 1419222324252629344974 ... LastLast
Results 231 to 240 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Quote Originally Posted by albani15 View Post
    O Cuna nuk kam ndonje gje personale me fikun,perkundrazi e rrespektoj per ate qe eshte duke bere ne kete forum,edhe si moderator nuk eshte i keq por nxitohet ndonjehere dhe me te drejte detyrohet te mbaj nje qendrim te rrepte.
    Po keto jane gjera qe ndreqen,po nejse fiku e di se cfare do te thote qe te punosh gati dy vjet dhe te shkoi mundi dem per dy apo tre persona qe insistojne te gllaberojne punen e te tjereve.(ose shqip,te hajne mbas shpine duke spiunuar)
    He mor cuna dhe cell tim personal e ka dga,hmm dhe perse,kuptohet shum thjesht te......dhe te rri urte se perndryshe kercet denoncimi.

NO KOMENT

Me rrespekt Albani

me vjen keq qe paske probleme me dga, por dhe un skam gje me ty thjesht nuk mund te postojme vend e pa vend aq me teper kur nuk pesojme asgje dhe pastaj sjemi te knaqur se na fshihen postimet.
    mendoj se dga ben punen e saj per te mbrojtur fitimet e veta dhe mendoj gjithashtu qe ju qe jetoni atje nuk mund te beni keto pune ne menyre kaq te hapur sepse siç lexojme ne qe sjemi te dga ashtu ju lexojne dhe ata dhe pastaj ju kerkojne neper tirane.

kalofshi mire.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Cuna sapo mora vesh se kane arrestuar albanin,nuk eshte denoncuar nga dga por eshte spiunuar nga ky forum.
    Nqs miku im alban mbahet nen arrest ju bej te ditur se nuk kam ndermend te ndjek te njejten linje qe ndoqi ai.
    Njeriu eshte kapitali me i cmuar,per kete arsye nuk mund te rri e te hesht.
    Nuk shitet njeriu per nje server te sh.....r.
    Ai felliqesire do te dale shpejt ne shesh e me cfare fytyre do te shkruaj ketu?

TURP TURP TURP

Contributing Member kapia's Avatar
    Uploads
    1

spo e marim vesh cpo ndodh

New Member
    Uploads
    0

E verteta do te dali shpejt po me cfare fytyre do te dali ai faqezi.

Member
    Uploads
    0

Ju lutem e kam nje hall.Kam ble nje karte te Tring dhe nuk po mundem me e shiku.Karta eshte aktive pasi te njejten e ka provu ne risiver Opticum poashtu edhe ne risiverat e Tringut,ama spo me ban ne Dreambox.Jo vetem ne risiverin tim po ne shume dreamboxa tjere.Image eshte Nabilo darkstar blue dhe CCcam 2.1.1.Me spjegoni ju lutem qte bej.Faleminderit shume

Member
    Uploads
    0

Pershendetje!
    Kam nevoj per pak ndihme.
    Kam disa kohe qe nuk arrij te shikoj Canale 5 ne satelit!
    Kam aparat starsat x50 cu usb. Mos ka ndryshuar frekuenca ose dicka tjeter?
    Gjithashtu kam edhe 1 pyetje.
    Ne satelitin Thor kanalet SportKlub Poland dhe SportKlub+Poland nuk hapen me!!
    Mos kan pesuar edhe keto ndryshim ose kane ndryshuar frekuencat e Thor??

Contributing Member kapia's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by eballi View Post
    Pershendetje!
    Kam nevoj per pak ndihme.
    Kam disa kohe qe nuk arrij te shikoj Canale 5 ne satelit!
    Kam aparat starsat x50 cu usb. Mos ka ndryshuar frekuenca ose dicka tjeter?
    Gjithashtu kam edhe 1 pyetje.
    Ne satelitin Thor kanalet SportKlub Poland dhe SportKlub+Poland nuk hapen me!!
    Mos kan pesuar edhe keto ndryshim ose kane ndryshuar frekuencat e Thor??
    pergjiigjen e ke tek seksioni i celsave!

Senior Member freshmaker's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by gezimi90 View Post
    Ju lutem e kam nje hall.Kam ble nje karte te Tring dhe nuk po mundem me e shiku.Karta eshte aktive pasi te njejten e ka provu ne risiver Opticum poashtu edhe ne risiverat e Tringut,ama spo me ban ne Dreambox.Jo vetem ne risiverin tim po ne shume dreamboxa tjere.Image eshte Nabilo darkstar blue dhe CCcam 2.1.1.Me spjegoni ju lutem qte bej.Faleminderit shume
    me sa e di un tringu bone me newcs e per cccam nuk e di kshtu ishalla te ndihmon ndojkush

VIP Member
    Uploads
    109

o fiku mirmengjes nuk mud te postoj kam perpjekur shume por nuk mundem mos ka problem faqja,....pres pergjigje

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Po ka probleme website/forumi, sic thote dhe me siper Dear User=SkinArt "my nick/your nick", our hosting currently experience some network problems, timeouts can occour.
    I dashur perdorues X, hosti yne po kalon disa veshtiresi ne rrjet, dhe per kete arsye do te kete nderprerje dhe mbase probleme te ndryshme si "mos funksionimi ne rregull i log-in, ose postime" - keto shqetesime vijne si pasoje e sulmeve te vazhdueshme qe po i bejne ketije forumi per ta ndaluar, konkurenca me web/forumet e tjere........

Paraprakisht mund ta zgjidhesh vetem duke pastruar cookies/temp/history ne pc tend qofte me dore qofte me ndonje program si ccleaner.
    Megjithate nuk eshte zgjidhje e perhershme kjo me pastrim por funksionon. Personalisht mua me ka funksionuar.

Advertise Here