Vendosa nje kok teke por mu desh te levizja kendin e sacit.tani dua te di ca porte te ve tek aparati none,port 1 etj.psh hotbirdin me koken dyshe e kisha port 2 tani po keshtu ta le apo ...ju lutem pak ndihme!
Vendosa nje kok teke por mu desh te levizja kendin e sacit.tani dua te di ca porte te ve tek aparati none,port 1 etj.psh hotbirdin me koken dyshe e kisha port 2 tani po keshtu ta le apo ...ju lutem pak ndihme!
Doja te dija a eshte e mundur qe me nje parabol te kap HOTBIRD dhe ATLANTIC BIRD-1 njekohesisht?? flm
Isha i interesuar te dija per nje aparat Starsat 6300 me usb a i hap
kanalet e Rait auto (SECA1).Ne rast se po,mund te me gjeni loaderin dhe softin
do ta preferoja te globos ne rast se ka.
Kam dhe nje Starsat 6200?Aktualisht e kam me softin e globos
dhe me ecen shume mire per sa i perket kanaleve me kodif.Biss(ekam nje parabol te drejtuar ne turksat).
+Seca 1.A kam mundesi me i hap me kete aparat kanalet e hollandes, NED,SPORT 1 ETJ., duke perdorur kete
program(globon) dhe me MOS humbur celsat qe kam rregjistru ne biss?Rain e kam auto.FLM
mbase eshte e mundur mbase jo
eshte e mundur po te besh ne menyre artizanale dicka te ngjashme me kete ketu ose me sakte ta marresh koken ne dore te dalesh para pjates e te fillosh ta levizesh doren larte poshte majtas djathtas per ti gjetur pozicionin, nqs e gjen 12.5w aty duhet te ndertosh kamalecin qe ta mbaje koken. Po per mua eshte me shume se aventure dicka e tille nga 13e ne 12.5w me mire vej nje pjate 100cm per ate sat dhe je me i qete per ta kapur si pozicion.
Une kam SRX6300 CU (pa usb) dhe per ti hapur rai perdor soft e dates beta_101409-ok.bin pra 14/10/2009 ky soft e hap 100% ra 1 deri ke 4, nuk e di a funksionon dhe per SRX6300 me usb, po ishe i Interesuar per kete version e gjen ne temen e starsat me emertim beta_101409-digitv au-ok.bin ose ne Kerkim ose Google
Globo EU/HotBird 13e e hap pa problem tek Globecast C102 Nagra 2 CI pothuajse me cdo firm te starsat x6300 pa usb "no info per usb"
Celsat qe jane ne BISS nuk kane lidhje me ato ne IRDETO ku jane kanalet Hollandeze, Kanalet Hollandeze jane down dhe nuk ka celsa per to ne kete moment. Kontrollo me vone.
Persh
pershendetje.a mund te me tregoj ndonjeri per canalin spanjoll TELECINCO ne astra 19.2 a punon apo jo?sepse i vendos freq e saj dhe nuk me del fare si kanal.flmnd
kanali telecinco eshte ne formatin mediaguard2/nagra3 i paketes D+ spanish, pra te lire nuk mund ta shikosh, nqs kerkon te nxjresh vetem sinjal per arsye te tjera si sharing, atehere ...sinjali ku ndodhet ky kanal eshte shume i fuqishem per ballkanin dhe europen, nqs ti nuk arrin ta nxjeresh mendoj se duhet te kesh probleme me kualitetin e pozicionit Astra 19e dhe konkretisht Astra 1KR, qe mund te jete i ulet ne %perqindje. Kontrollimi tasit, kokes, kendit jane hapat e pare. E ke nxjere me pare kete frekuence apo eshte hera e pare?