Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 87 of 91 FirstFirst ... 376277828586878889 ... LastLast
Results 861 to 870 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

VIP Member
    Uploads
    3

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    E perseris, listat jane mare nga vhannibal dhe vetem jane shtuar ss 6-7-8 per ate trial dhe ate me motorr te garantoj qe jane ne regull sepse une ato po perdor ne dy dm500.
    ne rregull misso mirpo une para se ta editoja vet vhanibal te 18sep e provova tende normal gjithqka ishet ne rregull perpos atyre ss6 7 8 ku me shkruante remove service mirpo antaret tashti te zgjedhin cilen te dojn ska gje

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Meqe po diskutojme per listen e kanaleve,mendoj qe do te ishte me interes per shume anetare qe tek tema e manualeve te dreambox te mund te shpjegohet(me figura aq me mire) hedhja e listes se kanaleve me dreamboxedit(procedura si kryhet),sepse mendoj qe listat updatohen shpesh dhe besoj qe eshte nje ndihme per anetaret qe nuk kane shume eksperience dhe duke qene se hedhja e listave eshte procesi me i shpeshte ne dm.Faleminderit.

Member
    Uploads
    0

Pershendetje .Me kane dhuruar nje aparat samsung DSR 9500A .nese dikush mund te me ndihmoje se cfar mund te perfitoj nga ky aparst pasi ne menu me nxjer edhe lidhje me internetin .Pra a mund te Perdor Cardsharing
    apo dicka tjeter .Shpresoj te mos jem ne temen e gabuar pasi nuk gjeta teme per Samsung. cao

Senior Member
    Uploads
    0

a ka ndonje informacion per seria A ne Turksat???

VIP Member
    Uploads
    3

kush um tregon mund ta kapi me nje anten me duket se e kam 80cm 36e ne kosov sepse e kam me motorr antenen mirpo ne asgje menyr kurr skam mundur te gjej sinjal per 36e kurse ne 39e dhe 42e skom kurfare problemi kjo me vjen interesat kush din ju lutem nje pergjegjje

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by trimi606 View Post
    kush um tregon mund ta kapi me nje anten me duket se e kam 80cm 36e ne kosov sepse e kam me motorr antenen mirpo ne asgje menyr kurr skam mundur te gjej sinjal per 36e kurse ne 39e dhe 42e skom kurfare problemi kjo me vjen interesat kush din ju lutem nje pergjegjje
    Me sa pashe une nga zonat e mbulimit te W7/36°E (jo te W4) duhet te kapesh sinjal ndoshta jo me kualitet te mire.
    Me çfare e punon motorrin me USAL-s apo diseqcs?
    Provo nje here ata satelitet matane 42°E si psh 45°E ketu duhet te kesh sinjal te shkelqyer si dhe 53°E edhe ketu duhet te kesh sinjal shume te mire.Ti them keto se duke pare skajet sidomos 53°E, verteton qe e ke montuar 100% sakte motorrin. Pune milimetrash luajne ne montimin fillestar te motorrit per disa satelite qe kane sinjal te dobet.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by interabi2 View Post
    a ka ndonje informacion per seria A ne Turksat???
    i vetmi kanal qe ka reklamuar ndonje ndeshje te Serise A ka qene FOX turk, por dhe ky ndonje ndeshje ne 2 apo 3 jave jep edhe sjep "gje koti", me cpo duket ska shance per serine A ne turksat, hidhi nje sy nga Hellassat pasi disa kanale TV+ dhe nje tjeter japin serine a. ose vendos ndonje koke dyshe per ti kap te dyja 39e dhe 42e dhe kshu me i çifte vret dy pata

:)

VIP Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Me sa pashe une nga zonat e mbulimit te W7/36°E (jo te W4) duhet te kapesh sinjal ndoshta jo me kualitet te mire.
    Me çfare e punon motorrin me USAL-s apo diseqcs?
    Provo nje here ata satelitet matane 42°E si psh 45°E ketu duhet te kesh sinjal te shkelqyer si dhe 53°E edhe ketu duhet te kesh sinjal shume te mire.Ti them keto se duke pare skajet sidomos 53°E, verteton qe e ke montuar 100% sakte motorrin. Pune milimetrash luajne ne montimin fillestar te motorrit per disa satelite qe kane sinjal te dobet.
    motorrin e kam me diseqcs te montuar e kam mir mirpo problemi qendon me duket se e kam te vogel 80cm aj mjeshtri kur e ka montu e ka montu me ate paratin profesional qe eshte mirpo edhe aj vet tha duhet ta kesh min90cm qe te kapesh me shum mirpo kjo gje ka ndodhur para 3 viteve ndoshta tashti edhe fryma e ka lujten pak antenen dhe keshtu se kam 36e mirpo 45e se kam provu 42e eshte perfekt me shum skam shku kurse ne west kam probleme te medhaja shum pak me kap 7w hiq sme kap

Senior Member
    Uploads
    0

Ok,Rrofsh.Po pres dhe nja 2 jave e po i kaloj ke 39*.

Senior Member
    Uploads
    0

Kam nje aparat starsatx7300 super. Nuk i ruan kodet biss tek turksat. Para disa kohesh ka qene ne rregull i memorizonte ndersa tani jo. Se di ne me ndihmoni dot. Faleminderit

Page 87 of 91 FirstFirst ... 376277828586878889 ... LastLast
Advertise Here