Meqe po diskutojme per listen e kanaleve,mendoj qe do te ishte me interes per shume anetare qe tek tema e manualeve te dreambox te mund te shpjegohet(me figura aq me mire) hedhja e listes se kanaleve me dreamboxedit(procedura si kryhet),sepse mendoj qe listat updatohen shpesh dhe besoj qe eshte nje ndihme per anetaret qe nuk kane shume eksperience dhe duke qene se hedhja e listave eshte procesi me i shpeshte ne dm.Faleminderit.
Pershendetje .Me kane dhuruar nje aparat samsung DSR 9500A .nese dikush mund te me ndihmoje se cfar mund te perfitoj nga ky aparst pasi ne menu me nxjer edhe lidhje me internetin .Pra a mund te Perdor Cardsharing
apo dicka tjeter .Shpresoj te mos jem ne temen e gabuar pasi nuk gjeta teme per Samsung. cao
a ka ndonje informacion per seria A ne Turksat???
kush um tregon mund ta kapi me nje anten me duket se e kam 80cm 36e ne kosov sepse e kam me motorr antenen mirpo ne asgje menyr kurr skam mundur te gjej sinjal per 36e kurse ne 39e dhe 42e skom kurfare problemi kjo me vjen interesat kush din ju lutem nje pergjegjje
Me sa pashe une nga zonat e mbulimit te W7/36°E (jo te W4) duhet te kapesh sinjal ndoshta jo me kualitet te mire.
Me çfare e punon motorrin me USAL-s apo diseqcs?
Provo nje here ata satelitet matane 42°E si psh 45°E ketu duhet te kesh sinjal te shkelqyer si dhe 53°E edhe ketu duhet te kesh sinjal shume te mire.Ti them keto se duke pare skajet sidomos 53°E, verteton qe e ke montuar 100% sakte motorrin. Pune milimetrash luajne ne montimin fillestar te motorrit per disa satelite qe kane sinjal te dobet.
i vetmi kanal qe ka reklamuar ndonje ndeshje te Serise A ka qene FOX turk, por dhe ky ndonje ndeshje ne 2 apo 3 jave jep edhe sjep "gje koti", me cpo duket ska shance per serine A ne turksat, hidhi nje sy nga Hellassat pasi disa kanale TV+ dhe nje tjeter japin serine a. ose vendos ndonje koke dyshe per ti kap te dyja 39e dhe 42e dhe kshu me i çifte vret dy pata
:)
motorrin e kam me diseqcs te montuar e kam mir mirpo problemi qendon me duket se e kam te vogel 80cm aj mjeshtri kur e ka montu e ka montu me ate paratin profesional qe eshte mirpo edhe aj vet tha duhet ta kesh min90cm qe te kapesh me shum mirpo kjo gje ka ndodhur para 3 viteve ndoshta tashti edhe fryma e ka lujten pak antenen dhe keshtu se kam 36e mirpo 45e se kam provu 42e eshte perfekt me shum skam shku kurse ne west kam probleme te medhaja shum pak me kap 7w hiq sme kap
Ok,Rrofsh.Po pres dhe nja 2 jave e po i kaloj ke 39*.
Kam nje aparat starsatx7300 super. Nuk i ruan kodet biss tek turksat. Para disa kohesh ka qene ne rregull i memorizonte ndersa tani jo. Se di ne me ndihmoni dot. Faleminderit