Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 84

Thread: να το διαβάσετε όλοι

Senior Member
    Uploads
    1

Re: να το διαβάσετε όλοι

Quote Originally Posted by therapia View Post
    den tou eho stili tipota ego ehoune hakepsi ola ta acount kai benoun me onomata palion user kai stelnoun pm kai kanoun ivristika post idi tous anakalipsane oi admin kai tous ehoune banari apires fores kai gia afto eho klista ta pm mou poli kero gia asfalia

Se pistevo xoris kamia amfivolia..
    afto pou mou kani tromeri entiposh eine oti parolo pou eine sigouro pos teleioses me thn sigekrimeni douleia eksakolouthoun na vgazoun polu xolh enantion sou!
    Tha prepi na tous exeis tsouksi polu

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by now_or_never View Post
    βρε κουτέ εγώ έχω κάτι προσωπικό μαζί σου γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο με τις βλακείες που γραφής, το εκμεταλλεύεσαι που δεν έχουν τόσες γνώσης και εσύ έχεις γνώσης δεν λέω όχι αλλα μην λες ψέματα πως αρχεία κανεις εσύ γιατί στην ζωή σου δεν έφτιαξες αρχείο εκτος τα έτοιμα τα μπασταρδεμένα.δεν είμαι κανένας έμπορος ούτε και άλλη 10 είμαι ένας ούτε με ενδιαφέρει ο loader σου αν είναι κλειδωμένος η όχι.
    αν είσαι μάγκας να παραδέχεσαι αυτό που μπορείς να κανεις δηλαδή να ανοίγεις πεθαμένα αρχεία και να κανεις μπασταρδεμένα αρχεία όχι να γραφεις παραμυθια σήμερα έτσι αύριο αλλιώς.

στο ξαναλέω γνήσιο αρχείο ποτε δεν έχεις κάνει.μπορεί να καταφέρνεις να κανεις να σε πιστεύουν αλλα βαθιά μέσα σου ξέρεις την αλήθεια πολύ καλά.

όπως το είπες χίλιες φορες να έχεις 50 άτομα που σε εμπιστεύονται και σε ευχαριστούν αν σου στείλει ένας ένα non public τα έχεις όλα.ακριβώς αυτό είναι για οποιοδήποτε λόγο ο καθένας σου έδωσε ένα non.δεν έχεις κάνει ποτε αρχείο.
    Τα πολλά λογια είναι φτώχεια....
    Η ουσία είναι μία ... με αυτά τα πεθαμένα αρχεία εμείς αναστηθήκαμε!!!!
    Απορώ τι προσπαθείς να πετύχεις με τα λεγόμενα σου..
    Εαν έχεις να δώσεις κάτι.. εδώ είμαστε να το εκτιμήσουμε..
    εαν οχι πάλι.... γιατί όλο αυτό το μίσος????
    Ας μην είμαστε αχάριστοι , επιτέλους κουραστήκαμε ....
    Τεσπα... αν εχεις να δώσεις , δώσε... αν οχι... τουμπεκί, ψιλοκομμένη...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    tzanabetis keros na alaksis to user name se prihtis milao elinika nomizo opos ine i kartoula sou tora kai pezi mono gr giati ta cy sou stamatisane valti sto programer kai me ton besttt loader 2.1 perna to fix gia cy egina katanoitos?
    τώρα έγινες κατανοητός στο προηγούμενο όμως post δες τι γράφεις ......

Senior Member
    Uploads
    0

αν δεν το προσέξεις έτσι όπως το γράφεις νομίζει κάποιος ότι κάνεις κι άλλη διαδικασία συγνώμη ρε φίλε......αλήθεια το nick σε πρήχτης πώς το αλλάζω?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by serfer2 View Post
    Se pistevo xoris kamia amfivolia..
    afto pou mou kani tromeri entiposh eine oti parolo pou eine sigouro pos teleioses me thn sigekrimeni douleia eksakolouthoun na vgazoun polu xolh enantion sou!
    Tha prepi na tous exeis tsouksi polu
    arhia stamatisa na vgazo ala tous kano me alo tropo zimia tha to plirosoun poli akriva sintoma sas iposhome anti na tous plironete gia na sas perasoun arhia tha sas plironoun kai apo pano tipota den teliose akoma

Member
    Uploads
    0

τώρα πως γίνετε αυτό? μια φορα γραφής θα κλίση σε 5 μέρες και στα pm ότι θα παίζει τουλάχιστον ένα χρόνο.

σε ένα άλλο post γραφής ακριβώς αυτό που λέει το how το

εδώ 3 pm που μου έστειλες

...
    και στα pm που έστειλες το παραδέχεσαι ότι ανοίγεις τις κάρτες με τον ίδιο τρόπο και όχι μονο αυτό αλλα και που δεν έχεις ιδέα από προγραμματιζμο.τα loader σου τα φτιάχνουν άλλη και μονο επίδης τους πληρώνεις.

στο maldivian γιατί σβήνεις όση γραφουν ότι με τον "besttt" loader κάηκαν η κάρτες τους?
    Ρε παιχταρά nowornever πότε πρόλαβες να γραφτείς (σχεδόν μια εβδομάδα έχεις στο Forum από ό,τι βλέπω από 12/8) και σου έστειλε και 3 pm ο therapia ?

Και ξέρεις και λεπτομέρειες με Τούρκους κ.λπ.

Τι να σου πω ρε μεγάλε. Μάλλον μου φαίνεσαι απίστευτος "φιδέμπορας" κοινώς ψευτράκος με περικεφαλαία...

Senior Member
    Uploads
    0

ένα closed από το satgeo περιμένω να ερεθιστώ στο μέγιστο βαθμό.......

Senior Member kapazita's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by johnnieb View Post
    Ρε παιχταρά nowornever πότε πρόλαβες να γραφτείς (σχεδόν μια εβδομάδα έχεις στο Forum από ό,τι βλέπω από 12/8) και σου έστειλε και 3 pm ο therapia ?

Και ξέρεις και λεπτομέρειες με Τούρκους κ.λπ.

Τι να σου πω ρε μεγάλε. Μάλλον μου φαίνεσαι απίστευτος "φιδέμπορας" κοινώς ψευτράκος με περικεφαλαία...
    Min ton vrizete re paidia.
    Mallon pige na feri to filetaki pou tou zitisa kai gia auto den apantaei.

Senior Member Scientist1's Avatar
    Uploads
    0

βρε κουτέ εγώ έχω κάτι προσωπικό μαζί σου γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο με τις βλακείες που γραφής, το εκμεταλλεύεσαι που δεν έχουν τόσες γνώσης και εσύ έχεις γνώσης δεν λέω όχι αλλα μην λες ψέματα πως αρχεία κανεις εσύ γιατί στην ζωή σου δεν έφτιαξες αρχείο εκτος τα έτοιμα τα μπασταρδεμένα.δεν είμαι κανένας έμπορος ούτε και άλλη 10 είμαι ένας ούτε με ενδιαφέρει ο loader σου αν είναι κλειδωμένος η όχι.
    αν είσαι μάγκας να παραδέχεσαι αυτό που μπορείς να κανεις δηλαδή να ανοίγεις πεθαμένα αρχεία και να κανεις μπασταρδεμένα αρχεία όχι να γραφεις παραμυθια σήμερα έτσι αύριο αλλιώς.

στο ξαναλέω γνήσιο αρχείο ποτε δεν έχεις κάνει.μπορεί να καταφέρνεις να κανεις να σε πιστεύουν αλλα βαθιά μέσα σου ξέρεις την αλήθεια πολύ καλά.

όπως το είπες χίλιες φορες να έχεις 50 άτομα που σε εμπιστεύονται και σε ευχαριστούν αν σου στείλει ένας ένα non public τα έχεις όλα.ακριβώς αυτό είναι για οποιοδήποτε λόγο ο καθένας σου έδωσε ένα non.δεν έχεις κάνει ποτε αρχείο.

1. O kathe enas dikaioute na grafi oti theli, exoume dimokratia
    2. To ti egrapse kapios den simeni oti einai sosto kai aksiopisto, o xronos kai o kathe enas tha to krini.
    3. Ti se niazei esena prosopika apo pou vriski o anthropos ta arxia NP i oti allo.
    4. Ti se niazei an opos les ta mbastardevi.
    5. Se anagkazi kanis na ta xrisimopiisis. Se travane apo ta arx....
    6. Ontos gia na enoxlise simeni oti kati trexi kai epireazontai ta simferonta sou, ara eisai politis fileton, i tis....
    7. Lipame alla den katalaveno giati xrisimopias to internet gia na plakonese me allous.
    8. Vres kamia ginaika, make love no war

Filika opos panta!

VIP Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    ένα closed από το satgeo περιμένω να ερεθιστώ στο μέγιστο βαθμό.......
    poy eisai ore xaniara na baleis kana filetaki

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Advertise Here