Μπα μπα, Bestttάκο πάλι moderatorας είσαι? Φτιάξε μας κανα φιλετάκι που να κρατάει!! Η τουλάχιστον πες μας γιατί μας αφήνεις βρε αδερφέ! Δεν είσαι σωστός ρε φίλε...
Therapia γιατί μου στέλνεις warnings ρε συ? Έχω άδικο για τα φιλέτα σου? Κατηγορείς άλλους και άλλους που προσφέρουν βοήθεια, ουσιαστική. Αλλά εσύ μόνο κάτι παλιοφιλέτα έδινες. Δε λέω, έδινες, στηριζόμασταν σε σένα. Αλλά το παρατράβηξες και δεν μαρέσει καθόλου. Τώρα γιατί δεν βοηθάς τον έλληνα ιδιώτη, που επειδή δεν πιάνει σήμα στην τηλεόρασή του, βάζει n*va? Όπως έλεγες κάποια άλλη φορά πάλι για να κατηγορήσεις κάποιους....
Και απάντησε εδώ σε παρακαλώ.
paidia ego pleon to exo pari apofasi . h alithia einai mia oti i cartes klinoune min nomizete oti einai mono o best kai o therapias . dite kana shte tou exoterikou kai ayti provlima exoune . elpizo omos kapoios na mas dosi ligo fos na doume oso mporoume giati i alithia einai mia i vona einai monopolio![]()
re paidia wraia, den ftiaxnetai fileta kai an ftiaxnetai kleidwnoun polu grhgora. peite mas ton tropo na ta ftiaxnoume monoi mas, gia party mas, kai ama xreiastei kapoios boh8eia se kati na ton boh8hsoume. o enas na boh8aei ton allon. kanete san na eisate ypallhloi tis avon.
φιλε ευχαριστω για τις βοηθειες που εδωσες σε ολους μας.Εμενα η γατα μου παραδοξως δεν επαψε να νιαουριζει αρκετο καιρο τωρα.Πρωτη φορα συμμετεχω και προσπαθω να βγαλω ακρη με αυτα που γινονται και γραφονται.Δεν ειμαι σχετικος και δεν μπορω να εκφερω γνωμη,παρατηρω ομως και μαθαινω.Την απαιτηση ορισμενων δεν την καταλαβαινω,τα αρνητικα σχολεια επισης!(Στην Ελλαδα ζουμε θα μου πεις!!!!!!!).Καλος παιχτης ειναι αυτος που ξερει να χανει και μαθαινει απο τα λαθη του,αλλιως ας μην ασχοληθει με το παιχνιδι! Καλη συνεχεια στις δικοπες σου
paidia den xerw ama boh8aw me ayto alla kalo einai na asxolh8hte ligo...pisteyw einai kalo gia na ftiaxnete ta dika sas gatia kai na niaourizoun opote 8elete eseis kai na mhn kremeste apo allous... epsaxna kairo kai nomizw oti katafera na brw kati. alla pisteyw kati mporei na ginei ama asxolh8hte ligo... mphte sto site:
http://209.85.129.132/translate_c?hl...Wg8M-TRQdYzFfQ
ekei 8a deite pws mporeite na ftiaxete to diko sas gati...