αντε να σς δω τωρα κυριε που μονο μπινελικωνεις πως θα δεις φως
αυτα τα παιδια ειτε τα λενε θεραπεια ειτε μπεστ ειτε κουτσι μαρια σε ειχαν και εβλεπες φως... τωρα μαυριλα και καλα να παθουμε ΟΛΟΙ μας
και εγω τυφλος ειμαι αλλα αντι να τα χωσω στο θεραπια BEST και σε οσους κατεχουν που "με αφηνουν στο σκοταδι" προσπαθω να βγω ψαχνοντας μεθοδους που ισως μου δωσουν πισω το φως μου.
και ευχαριστω οσους με κραταγανε με φως τοσο καιρο αλλα τελικα κακο μου κανανε γιατι με εμαθαν (οπους και πολλους αλλους εδω μεσα)
στην ευκολη λυση ενω απο οτι φαινεται υπαρχει και δυσκολος δρομος για την ευτυχια και το μονο που χρειαζεται ειναι να διαβασεις για να τον βρεις γιατι κατα καιρους στον ειχαν δειξει οι ιδιοι οι οποιοι βριζεις.....
Ακομα λοιπον και αν δεν ξαναβγαλουν ποτε αρχεια τους ευχαριστω που για αυτα που μου εδωσαν μεχρι σημερα εστς και εαν ηταν μισης ωρας αρχεια αλλα κυριος για το know how του να φτιαξω και εγω η αν προτιμας να αναστησω καποια αλλα.
και ισως με την ελλειψη τοσων public να επεκτεινουμε την ζωη της γατας αντι να την πεταξουμε στους σκυλους για καταναλωση
Pantos ego sto sygkekrimeno post den exo diavasei kanena mpineliki .. Mia xara kouventa ginetai . To "banaki" to katalaveno logo toy idioy onomatos . Ta ypoloipa poy lete den ta katalaveno. Telos panton o filos o best-therapia ekane mia poli kalh douleia toso kairo. Aplos varethike. Tora travixtite monoi sas..
Filika D.
ti egine paidia psofise i gata?
kapoioi prin ligous mines otan to elegan pos plisizi i ora tis na psofisi epidi mas paratise i mchellas etrogan ban, o therapias bestt ktl tis edine zoi
toulaxiston 1-2 xronia... den to ida omos...
opos blepete kanenas den exi tis gnosis na kani arxia apo to miden
opos me to irdeto1 giati i gammateam den mirase tis gnosis tis paramono edine
etima arxia...
me tin efkeria na anafero pos dio publik kai ena non publik pou ixa
stamatisan episis... EGO THA DOSO TA EFSIMA MOU STIN GAMMATEAM
giati stin ousia xari se aftin blepame...
re paidia eimai kainoyrios sto site ti vrizetai ton besttt mexri
tora exei dosei se oloys mas apo kati ego den eida na zita lefta
hobby eibai ayto kai to moirazei kai den ftanei poy voitha ton vrizetai kiolas
mbravooooooooo
Εγώ πιστεύω πως απλά δεν υπάρχουν original αρχεία και fake.
Η κάρτα ένα πράγμα διαβάζει.
Απλά γίνανε πολλοί οι "παράνομοι" και άρχισε να κλειδώνει η AVON περισσότερα και σε ποιο γρήγορο διάστημα.
Υπάρχει μέσα στην κάθε εντολή που σου δίνει "φως" διάρκεια αλλά δεν γνωρίζω αν παίζει ρόλο αυτό για το πόσο θα βλέπεις.
Όσο περισσότερο υπάρχει κάτι public τόσο περισσότερο θα κόβεται.
Αν και πιστεύω πως δεν μπορεί να κάνει και πολλά η AVON γιατί αν μπορούσε θα το είχε ήδη κάνει τόσο καιρό.
Λέτε αυτοί που έστησαν το IRDETO2 να μην βοηθούσαν τους πελάτες τους.
Απλά το IRDETO2 και αυτό έχει τρύπα.
Αυτό εκμεταλλεύτηκε το OS της GAMMA.
Να λέτε ευχαριστώ σε όσους τόσο καιρό βοηθούσαν και βλέπατε.
Άλλοι μπορεί να είχαν συμφέροντα και άλλοι όχι, αυτό δεν το ξέρουμε και στο φινάλε δεν μας πέφτει και λόγος. Άσε που οι πληροφορίες σήμερα πληρώνονται. Οπότε για εμένα καλά έκαναν ότι έκαναν.
Για αυτό όποιος θέλει να δει "φως" ας ψάξει τρόπους.
Όποιος δεν θέλει να ψάξει ας περιμένει κανέναν φιλότιμο που θα θέλει να παλέψει με το θηρίο πάλι. Ή πάρτε και καμία συνδρομή για κανένα μήνα δεν κάνει κακό. Στο φινάλε κάντε ότι καταλαβαίνετε.
Besttt και το Team ότι και αν κάνετε σας ευχαριστούμε.
Υ.Γ. και όποιος λέει γιατί κλειδώθηκαν οι Loaders απλά να βάλει το μυαλουδάκι του να σκεφτεί ! Δεν γίνεται να κλέβει ο ένας την προσπάθεια του άλλου και να καρπόνεται αυτός στο φινάλε τα ευχαριστώ. Για μερικούς ανθρώπους έστω η ηθική στήριξη είναι ένα κίνητρο για συνέχεια. Δε νομίζετε;
bravo besttt pou tous anexesai na dineis arxeia se meli pou
sevontai thn prospatheia sou giati h axaristeia einai to xeirotero amarthma.............