Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 8 of 8 FirstFirst ... 3678
Results 71 to 75 of 75

Thread: Ευχαριστώ

Banned
    Uploads
    0

Post Ευχαριστώ

Ευχαριστω ολους οσους παραμενουν εδω ενισχυοντας την Ελληνικη Κοινοτητα.

Ευχαριστω τα φιλαρακια που εκανα εδω που με τιμησαν και με τιμουν λεγοντας με φιλε.

ΔΕΝ ευχαριστω ολους οσους αθορυβα εχω βοηθησει και δεν μπηκαν στον κοπο οχι να πατησουν το αστερακι αλλα ουτε να γραψουν ενα απλο ευχαριστω.
    Το μονο που ενδιεφερε φαινεται ηταν να τσιμπανε ενα αρχειο για την καρτα τους και να φευγουν , ( ειδαμε βεβαια και πως φερθηκαν στο ατομο που τους εδινε αρχεια για παρα πολυ καιρο ) η να λυνουν το προβλημα του δεκτη τους η οτι αλλο και απο κει πανε και οι αλλοι οπως λεει η παροιμια.

Καλο Καλοκαιρι ευχομαι και ΥΓΕΙΑ και ειρηνη σε ολους.

Φιλικα Τζιμακος

2. Advertise Here
    VIP Member Y i a n n i s's Avatar
    Uploads
    10

Re: Ευχαριστώ

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Ευχαριστω ολους οσους παραμενουν εδω ενισχυοντας την Ελληνικη Κοινοτητα.

Ευχαριστω τα φιλαρακια που εκανα εδω που με τιμησαν και με τιμουν λεγοντας με φιλε.

ΔΕΝ ευχαριστω ολους οσους αθορυβα εχω βοηθησει και δεν μπηκαν στον κοπο οχι να πατησουν το αστερακι αλλα ουτε να γραψουν ενα απλο ευχαριστω.
    Το μονο που ενδιεφερε φαινεται ηταν να τσιμπανε ενα αρχειο για την καρτα τους και να φευγουν , ( ειδαμε βεβαια και πως φερθηκαν στο ατομο που τους εδινε αρχεια για παρα πολυ καιρο ) η να λυνουν το προβλημα του δεκτη τους η οτι αλλο και απο κει πανε και οι αλλοι οπως λεει η παροιμια.

Καλο Καλοκαιρι ευχομαι και ΥΓΕΙΑ και ειρηνη σε ολους.

Φιλικα Τζιμακος
    Και απο εμενα ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω σε ολους που με εχουν βοηθησει εδω μεσα και με εμα8αν αρκετα ....δεν χρειαζετε να αναφερω τα ονοματα τους ..... σας ευχομε Καλο Καλοκαιρι με Υγεια και τα λεμε παλι τον Σεπτεμβριο!!!!!!!

Banned
    Uploads
    69

εγώ με την σειρά μου ευχαριστώ όλα τα μέλη εδώ στην ελληνική κοινότητα που με την συμμετοχή τους έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το επίπεδο , έχω την γνώμη ότι στέκεται πολύ ψηλά και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από άλλα παρόμοια forum , πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει να μάθει οτιδήποτε που αφορά SatSupreme είναι το πλέον κατάλληλο ,αρκεί να έχει υπομονή και να διαβάζει όλα αυτά τα θέματα που ήδη υπάρχουν εδώ
    επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με βοήθησαν και αυτούς που βοήθησα και έλυσαν τις απορίες τούς .
    http://www.satsupreme.com/

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: Ευχαριστώ

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολα τα φιλαρακια για τις χθεσινες τους ευχες,

Σε ολους αυτους και σε ολα τα μελη της Ελληνικης κοινοτητας τις καλυτερες

ευχες μου , για υγεια και οικογενιακη ευτυχια.

Φιλικα Τζιμακος

Junior Member
    Uploads
    0

Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ολα τα παιδια εδω μεσα , για την μεγαλη βοήθεια που μας δινουν καθε μερα....
    Για την υπομονη που δίχνουν σε εμας τουσ νεουσ και ανιδεους απο το αθλημα...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να συνεχισετε ετσι δυνατα......

Page 8 of 8 FirstFirst ... 3678
Advertise Here