-
Senior Member
Re: Ευχαριστώ
εγω με την σειρα μου να πω ευχαριστω σε οσα παιδια εκφραζουν αποριες μεσα στο forum ...και δινουν τροφη για συζητησεις που ολους μας μας οδηγουν καπου
ενα ακομα πιο μεγαλο ευχαριστω στον therapia οχι για τα αρχεια που μας εδωσε αλλα επειδη μας αφησε νυστικους και προσωπικα εμενα με εβγαλε απο το βολεμα με εβαλε να διαβασω και να καταλαβω προς τα που πρεπει να κινηθω.
-
-
Senior Member
Na po ke go me tin seira mou ena megalooooooooo euxaristoooooooo
#ston moderator satgeo
giati autos me voithise pano sta gatia ke ston dexti pou agorasa
nase panta kala giorgi
xilia euxaristo
-
Senior Member
θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με τοση υπομονη μοιραζονται την γνωση τους μαζι μας
σιγουρα δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν.
πλην εξαιρεσεων ολοι οι αλλοι το hobby μας κανουμε
-
Senior Member
Εγώ με την σειρά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Therapia για τα φαγάκια που μας πρόσφερε.
-
Member
ena megalo eyxaristo se olous pou me tis "plagies" 
apantiseis tous edosan polytimi boi8eia !!
-
Born to be... child
Euxaristo tous mod satgeo, therapia, ampelioti, dioti kataferan na valoun to elliniko section se mia taksi meta to makelio ton teleftaion imeron! euxaristo ilikrina!
-
New Member
Να ευχαριστήσω και εγώ τα παιδιά therapia, ampelioti που βοηθανε όπως μπορούν. Όποιος του άκουσε δεν νομίζω ότι έχασε. Επίσης άλλο ένα μπράβο για την πολύ καλή προσπάθεια που ξεκίνησε Σχετικά με την δομή ενός αρχείου gam.
-
Junior Member
Kai apo emena ena megalo eyxaristo se olous pou me tis "plagies" apantiseis tous edosan polytimi boi8eia !!
-
New Member
Νέος κι άσχετος, ευχαριστεί ΟΛΟ το forum.
Καταφερα κι ειδα πως δουλεύει η όλη ιστορία.
Το μονο που ήθελα ήταν αυτό. Να δω πως το κανουν. καθαρα μονο για προσωπική μαθηση (δεν εχω δορυφορικο δεκτη και δεν ξερω εάν θα παρω).
Ευχαριστώ ρε μαγκες για την γνώση που μοιράζεστε.
-
Senior Member
axios file ampelioth axios