po si gjithmone, tema e manualeve postimi nr18.
http://www.satsupreme.com/showthread...003#post460003
Pershendetje
Kisha nje pyetje. Ne nje forum lexova qe cccam.prio ndihmon qe linja te kete me pak freez(te pakten keshtu e kuptova une). A eshte e vertete kjo dhe nese po, ne cilin folder duhet ta fus kete cccam.prio?
Fakeminderit
Rrofsh Fiku per pergjigjen, por te ai forum ku po e shifsha kete diskutim vazhdonin hidhnin cccam.prio edhe pse diskutohej per cccam 2.1.4. Dmth mesa kuptova ishte njoni qe bote vete update, dmth largonin fake cards ose largonin kartat e teperta, me dicka te tille kishte te bente. Biles njoni ankohej se i kishin heq seca per Digital+ dhe nuk i dilte tek .prio e re dhe ky qe kishte bo update .prion e re e sqaronte qe nuk ka nevoje me e pas seca pasi Digital+ punonte me mire me nagra3.
Nejse gjithesesi rrofsh edhe nje here per pergjigjen.
Kalofsh mire
file me i padobishem sesa ccca.prio ne dreambox nuk ka.
per arsye se kur e poston nje turk ka vene ne prioritet te vetat psh turket
arabet
maroku
pastaj te tjerat. pa marre parasysh shpejtesine e linjave dhe mund te qelloje nje cline e shpejte qe se perdor fare cccami sepse eshte e lene e fundit.
po e postoi nje gjerman ka vene gjermanet e me radhe prandaj
ky file asnjehere nuk eshte universal.
i ka prioritetet sipas deshires se atij qe i ka bere.
nese un nga padituria vendos
I: 93b
dhe bej save ju sdo shikoni me sky italjan sepse sapo e injorova e me radhe prandaj dikujt i fiket seca dikujt nje tjeter.
ky file eshte shume personal si e deshiron njeri se deshiron tjetri.
prandaj nga cccam 2.1.1 e siper eshte bere qe cccami e njef vet prioritetin ne baze te largesise.
sa me afer dhe i ulet eshte pingu i nje clineje, aq me shume ka prioritet dhe anasjelltas.
nese ju doni te beni prova jeni te lire por do i hapni pune vetes.
Mirembrema fiku 75,durresi,gerti natyrisht edhe ju te tjeret qe po trajtoni temen e cccam.
Vete disponoj nje chlarke-tech 5100hd combo plus .
Linja qe kam te them te drejten here pas here me merzit me ngecje te shpeshta (e thene ndryshe sky italian dhe gjerman nuk arrij ta shikoj nga ngecjet e shumta ).
Do tju lutesha te me ofronit nje adrese serize ku mund te ble nje cccam me te mire duke ditur njekohesisht cmimin per muaj dhe numrin e paketave qe hap.Shpejtesine e internetetit e kam mbi 512 Mbs dhe pingimin 90ms dicka me pak ose ndonjehere dicka me shume.
Tung!
Pikerisht Fiku tani ma shjegove shume qarte. Pra ai personi qe bote cccam.prio e bote vetem per hotbird-astra, keto satelite kishte ne dispozicion ai sic shprehej. Edhe une keto kam hotbird-astra. Prandaj po pyes a ja vlen ta fus kete .prio meqe eshte pe rketo dy satelite vetem apo jo? Une e kam provuar ti fus te cccam.cfg por file nuk hynte apo duhet ta boj edit dhe ta marr me copy/paste ta hedh te cccam.cfg.?
Faleminderit dhe njehere dhe kalofsh mire
Pershendetje Roevam2010
Vete personalisht nuk kam marre asnje linje nga ndonje side tjeter. Por une do te thoshja qe sa shkon aq larg shif ketu ne forum. Une nje cline kam marre nga nje person ketu ne forum test per 2 dite dhe ishte perfekte. Te pakten per astra-hotbird qe doja une. Po e deshe emrin e personit ta them ne Pm pasi ndoshta nuk do ti vinte mire personit qe ma ofroi. Per cmimin nuk e di se nuk fola, keshtu qe mund te flasesh vet po deshe.
Kalofsh mire
Gerti se pari faleminderit per pergjigjen .
E pranoj kete opsion duke shpresuar qe kjo te funksionoje ne kete menyre ,pra te jete e shpejte edhe per nje kohe te gjate psh nje muaj dhe me teper.
Gjithsesi duke te falenderuar dua te komunikoj me kete person.