per info personale eshte normale qe duhet te perdorni mp. publikisht nuk lejon rregullorja.
per info personale eshte normale qe duhet te perdorni mp. publikisht nuk lejon rregullorja.
pershendetje! kush mund te me ndihmoj, kam dy dite qe dua te krijoj nje server me mbox, ja arrita ta filloj mboxin por peret jan of line dmth 0 kard cfar nuk kam ber ne rregull perdor mbox 06 bulding 10. Faleminderit
ju lutem per ndihm e kisha C lidhjen qe e mirsha nga njeri dhe per kuriozitet e shtova edhe nje lidhe per te par se a punon dhe total commander hyra ne var/etc/Ccam.cfg dhe duke ja shtuar kete C lidhjen nuk me punon asgje hyra ne CCam info dhe nuk pata as nje Clidhje pastaj perseri i ktheva qe e pata Clidhjen peseri nuk punon kur hyj ne CCam info aty esht por me te kuqe qka duhet te bej per ta kthyer ashtu si ka qen?rrjeti i internetit eshte ne regull.Ju faleminderit te gjitheve per ndihmen
megjithse nuk je edhe aq i qarte ne pytje si duket ende si din senet mire po nejse po te jap nje pergjegjje une
une per veti ate total comander se perdori kurr te kisha preferu te futesh me ndonje ftp atehere ate clinen e dyte me siguri e paske offline dmth e ka nalen aj qe e ka kriju kurse nese je i sigurte qe ate linjen e pare e ke online dmth aj personi qe ta ka jepen nuk ta ka nalen futu ne var/etc cccam.cfg dhe vendos keshtu
C: xxxxxx.dyndns.tv porta user pass no shiko mos be ndonje gabim se nje gabim i vogel linja te rrin offline keshtu qe korrigjo mire clinen dhe fute besoj qe do te jet ok
trimi 606 e pata edhe te aj dhe prej fillimit ma qiti qka duhet por me thot se ky rast sefte i ka ndoll dhe me dhot se interneti eshte ne regull po per habi nuk po lidhet me server se ku mundet me qen problemi nuk din a ne Dreambox apo ku eshte nuk dij vertet kam nevoj per juve djem.Kjo C: xxxxxx.dyndns.tv porta user pass no eshte ne regoll por kete te fundi [no] nuk e ka Cline jeme.ju falaeminderit
A ka dikush c line qe i ka te hapura kanalet e d+ ppv tequillat se u bo 3 vite pa i pare.
vetem ne 30 w hapen kur ka ndeshje te ekipeve spanjolle
Pershendetje te gjithve. cam nje cline me pagese me te drejte rishare jam mundu qe te lidhem me nje shoke por nuk mundem.kam lexuar tek manualet por prap nuk mundem a mundet ndonjeri me ma shpjegu se ku duhet te filloj dhe te mbaroj.une perdori technomate 9100super linux.
Duhet te kesh IP reale ose "statike" qe nga ketu fillon pastaj tek tema e manualeve e ke te shpjeuar nga fiku75 etj se si behet share. Per aparatin sdi cte them se se njof po nqs perdor eshte enigma dhe perdor cccam them se duhet te bej por me mire te flasi ndonjeri qe e njef mire kete aparat