Pershendetje.
Ky forum per mua eshte nder me te miret.
Me qa kam pare ketu postojne njerez prfesionista.
Pershendetje.
Ky forum per mua eshte nder me te miret.
Me qa kam pare ketu postojne njerez prfesionista.
djema me lart kam bere disa pyetje a ka kush mundesi ti pergjigjet?
mund te besh server edhe ne xp edhe ne ubuntu.
preferohet ubuntu.
manual gjen me shumice ne anglisht duke perdorur google, ne shqip nuk kemi.
po te kesh dreambox mund te besh server, file CCcam.cfg e ke ne manualet e perdorimit.
ps: si te tha dhe missoervin mund te shikosh edhe forume te tjere po nuk ndjehesh mire ketu
shpresoj qe te marr nje pergjigje te plote.si (programin) te krijoje server me xp dhe nese ke mundesi te me japesh nje manual qoft dhe anglisht.sa dm duhen???Pra me pak fjale po kerkoj nga te gjith nje menyr si te krijoj nje server vete.Kam kete program por sdi ta perdor se me thane qe ndihmon ne krijimin e serverave CCcam Lines Manager v1.3 gjithashtu kam dhe kete CCcam Lines Manager v1.3.Ju lutem me ktheni nje pergjigje se kam shum shum kohe qe pyes por pergjigjet nuk po me vijne tamam ashtu si po i kerkoj.
C'do UBUNTU 10. .. version (Lubuntu, Kubuntu ...), dhe gjithe UBUNTU-Familje, funksionon perfekt nen Xp, Vista apo Win7. (Wubi.exe ->> eshte linux-mbrekullia per fanatiket e Windows). Pas nje kohe, kur te behesh i njohur mire me Linux, do ta shohesh se ka edhe Linux te tjere qe mund te te pershtaten me mire.
tung ju pershe. se pari mfalni ne qoft se kom post nvend tgabuar .a mundet mem tregu dikush pa prit 10 dit 5 or. lidhje me dreambox pytja eshte: i kom 2 dream 1 500s tjetrin 800hd te 2te i kom tabonum me tnjejtin emer a qysh shkoj ajo procedur te aj abonusi se kur e kom ble dm800hd ne 500s nuk i kom fshi ato qe jon kon mrenda per me shiku tash un po du a ka mundesi mi shiku 2jat permeniher se per moementin kur pi lshoj 2jat po bojn konflikt njeri bon tjetri bllokon a ka mundesi mi shiku 2jT PERMENIHER ME NAJ METOD qe e keni provu mundesisht tregomni kjart flm pres pergjigjen nga ju edhe ndihmen
erandy,
un do te pergjigjem pjeserisht sepse vetem çerekun e postimit tend kuptoj.
nese ke dy dreambox dhe ke vetem 1 cline nuk mund ta perdoresh te njejten cline tek te dy njekohesisht sepse bien ne konflikt.
nese do te shikosh te te dy, vendose clinen tek te dy dreamboxat dhe shiko me njerin duke mbajtur 1 dreambox te fikur.
kalo mire.
flm fiku paske kuptura shum bukur un nga kosova ti nga shqipria po prap se prap kuptohemi:D flm nga ty ashtu si the jom tu e perdor po thash mos ka naj metod tjeter qe mundet nejse flm shum