Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 54 of 99 FirstFirst ... 42944495253545556596479 ... LastLast
Results 531 to 540 of 986

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Contributing Member pleshina's Avatar
    Uploads
    13

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Sod une bera nje abonim 3 mujor te digitalb per nje shok timin,shitesi me tha qe punojne ne qfar do lloj resiveri,por kur shoki ime shkoi ne shtepi e vuri carden nuk e njeh ne dreambox 7020,a mos ndoshta duhet aktivizuar ne resiver te digitalbit njeher e pastaj te fut ne dm apo me ka mashtruar shitesi,kisha pase deshir te me tregoj dikush qe a ka ber abonim te dga mbas vitit te ri ne resiver dreambox ose ndonje tjeter ?

2. Advertise Here
    Senior Member simonsatell's Avatar
    Uploads
    11

po qe kart me 020 sigurisht qe duhet hap para ne aparat qe lexon conax 7 por mos u merzit per kte edhe vet aparatet e dga ne te shumten e rasteve dun soft te posaqem per ta lexu
    kalo mir. me btkcam shoku jot mund te shohi shum ma shum ne rast se i punon lani

Uploads
    13

Quote Originally Posted by simonsatell View Post
    po qe kart me 020 sigurisht qe duhet hap para ne aparat qe lexon conax 7 por mos u merzit per kte edhe vet aparatet e dga ne te shumten e rasteve dun soft te posaqem per ta lexu
    kalo mir. me btkcam shoku jot mund te shohi shum ma shum ne rast se i punon lani
    Simon carda eshte e vjeter e para 1 viti eshte,kur ne kerkuam digitalb+ supersport jo hd nuk kishte askund,ju deshte qe te merr abonim 3 mujor me hd ai na premtoj se ky abonim ben edhe ne hd por edhe ne dm 500 e per te aktivizu nuk e di harruam po si harroj edhe shitesi se,neser do te shkoj tek ai perseri dhe do ta aktivizoj ne resiver tre dga,e sa per btkcam atij nuk i duhet sepse ket abonim ai e beri per server

Uploads
    11

aha me fal nuk te kuptova qarte por nese ai esht distributor dhe te ka then ato fjal qe lexon kanalet hd ne aparate te tjer do te thot qe ka bere shpikjen e vitit apo e paguajte ndryshe nga abonimet normale?

Uploads
    13

aha me fal nuk te kuptova qarte por nese ai esht distributor dhe te ka then ato fjal qe lexon kanalet hd ne aparate te tjer do te thot qe ka bere shpikjen e vitit apo e paguajte ndryshe nga abonimet normale?
    se pari une e kerkova nje 3 mujore dga me sport,ne nje dyqan me tha qe une kam po me pyti qfare resiveri ke i thashe dreambox tha nuk te bon,qmimi eshte 75 euro pot tha nuk te bon,shkova tek nje tjeter dyqan,ai me tha une nuk kame 3 mujore + sport,sd dmth pa hd ,por tha kame 3 mujore +sport hd,kur une e pyta se a ben ne dreambox ai tha une te garantoj qe ben pa problem ,por une harrova ta pys ate per aktivizim vete se ai me garantoj qe ben pa problem.

Uploads
    11

eeee kjo esht gracka e conax paring ne momentin qe ne kart derdhet abonim hd po nuk u shoqeru me paringun e aparatit apo conax + nuk hapet ne aparat tjeter as ne hd e digitali po nuk u shoqeru me imeil nga ditributori shites ne kte menyr bien ne rrjeten e merimages te gjithqe nga shitsi e deri tek ti qe derdh parat per nje gje qe smund te ndodh

Uploads
    11

tani te mbetet te blesh nje kanaqe te hd per te mos humb abonimin mesa shoh ti je jasht dhe atje mund te ndodhin keqkuptime te tilla se shitsi ka qen jo i mir informuar ne shqipri rata smart nuk shitet pa u plotesuar nje formular me numrin e pasapaportes numrin e tel datlindjen etjqe te gjitha keto vje nje moment qe hyn ne sistemin paring dhe kur diqka nuk shko fillon gjuetia e shtrigave por sidoqoftjo cdo gje behet siq thon udhezimet pastaj ka te tjer qe nuk ju duhen fare kto gjana i bejn ne menyra te tjera por nuk kan ndonje interes te merren shum me paketa te thjeshta e te lira qe sia vlen barra ,qiran

Uploads
    13

eeee kjo esht gracka e conax paring ne momentin qe ne kart derdhet abonim hd po nuk u shoqeru me paringun e aparatit apo conax + nuk hapet ne aparat tjeter as ne hd e digitali po nuk u shoqeru me imeil nga ditributori shites ne kte menyr bien ne rrjeten e merimages te gjithqe nga shitsi e deri tek ti qe derdh parat per nje gje qe smund te ndodh
    Simon une jetoj ne kosove,dhe tashe do te shkoj e te pyes edhe njeher nese bon mire por nese nuk bon ai mi kthen leket ashtu jemi marr vesh,

Member
    Uploads
    6

Quote Originally Posted by pleshina View Post
    Simon une jetoj ne kosove,dhe tashe do te shkoj e te pyes edhe njeher nese bon mire por nese nuk bon ai mi kthen leket ashtu jemi marr vesh,
    Kujdes se mund te djegesh chip-in e aparatit dhe nuk ka jtag qe ta mer persiper per te ta rregulluar.
    Nje shokut tim i ndodhi me nje Dm 500s dhe e hodhi ne plera aparatin

Uploads
    13

Quote Originally Posted by edi.dr View Post
    Kujdes se mund te djegesh chip-in e aparatit dhe nuk ka jtag qe ta mer persiper per te ta rregulluar.
    Nje shokut tim i ndodhi me nje Dm 500s dhe e hodhi ne plera aparatin
    Une me sa e kuptova digitalb ka dal ne pairing,abonimin akoma nuk e kom bo,me ka mbet edhe neser do te shkoj se ai shitesi me tha do ta jap ni cartel te re e si mos te merr abonimin ti kthej lekt,u qudita shume sepse 3 here e beri aktivizimin e kartes,shume e quditshme carta u aktivizu aty shkruan deri sa ka aft skadimi por kanalet nuk mi hap,do te pres vetem e dhe neser por sa e kuptova une dga ka dal ne pairing shok

Advertise Here