kam nje problem kur lidhe aparatin ecolink 3020 me kompjuterin dhe televizorin per te punuar pgr...sss.plug1.2.0 bashke me cilinen..ka raste aktivizohet servi po ka raste qe kur jap komandes conect ajo nuk aktivizohet....por ka rast punon sss.plug+serv nuk me del figura ne televizor servin e kam bere prov me nje dm500 punon mire kete problem e ben edhe me aparat 5060 edhe pse ikam bere ndryshimin ke menuja nga gboc...twpro. besoj se ka problem ke portat apo.....flm
Ju lutem lexoni kete lajm se mund tju nevojitet! (Per ata qe perdorin cccam, mund te jete dhe jashte teme por eshte rast i veçante)
e kam thene para pak kohesh per cccamin 2.3.0 por shumica nuk ma vune veshin kur doli cccami 2.3.0 dy dite e kam provuar se une perdor oscamin me vjen nji email nga nji forum gjerman per ket gje prandaj dhe e shkruajta ketu para ca kohesh qe nuk eshte e keshillueshme qe te perdorej cccam 2.3.0
po e perdore si emulator me keys nuk ka rrezik ,por nese vendos ndonje linje brenda te jesh i sigurt qe po te duan ata ustallaret e polcise ketu ku jam une te gjejne per kete nuk ka asnje dyshim sepse ka fakte nga lajmet qe dalin ne media
megjithate ligji nuk te denon nese ti e perdor sharingun brenda shtepise apo brenda pallatit ,nese zgjerohesh shume dhe del jashte ketyre kufijve ka probleme