Nese e ke Internetin me Ipko, atehere duhesh me ble Ruter Lynksys, edhe te ban pun :D
persehndetje te gjitheve desha me dite se si mund ta bllokoj vetem sky ne ccam psh nje qe e kam ne hops 2 vetem kete pakete cfare filtri vendoset a ka pervoje njeri te me ndihmoj???
po nese duhet te bllokohet fare sipas kesaj teme qe flitet atje ku eshte numri 2 behhet 0??
Pershendetje .Dreambox qe kam une eshte i pregatitur nga serveri dhe me te thene te drejten une nuk ndjehem rehat pa mesuar configurimin.Une shof qe kyaparat hap cdo canal televiziv e ketu nui mund te besoj se kemi te bejme me card shering por nje configurim me nje decodificator.Ngaqe nuk me pelqen DM 500-s , mendova tja kthej ate neser dhe te pres sa te blej nje tjeter.nese dikiush me rrin ne linje do te deshiroja te procedonim sebashku per te kopjuar programimin dhe per te pare se cfar ka perdore ai per te hapur canalet pa limit.Kam shkarkuar nje DCC v.2.2.1.1,per te terhequr filet por kur bera nje prove me jep kete mesazh : Telnet Connected
FTP Connected
Bootmanager: not found.
Telnet Disconnected
Telnet login incorrect!
Me sa po kuptoj ai qe te ka dhene aparatin te ka futur nje c-line dhe ka futur root dhe pasword te tijin prandaj dhe nuk ben dot login. Po per mendimin tim nuk ja vlen te lodhesh ti marresh c-line sepse sapo ti kthesh aparatin ai do ta mbylli linjen dhe nuk e perdor dot me.