Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 7 of 99 FirstFirst ... 25678912173257 ... LastLast
Results 61 to 70 of 986

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Quote Originally Posted by trimi606 View Post
    a mund te ma gjej dikush linku nese ekgziston ndonje tuto per me lidhen dreambox-in me ipko nese jo a mund dikush te me shpjegoj nese eshte e mundur te lidhet vetem me modem te ipko pa bler ndonje paisje tjeter ruter apo diqka tjeter
    Nuk e kam idene se si mund te lidhet dreambox me ipko por ne pergjithesi eshte e keshillueshme te perdoret router per dreambox ne rast te kundert te duhet te mbash komjuterin ndezur sa here perdor dreambox nuk eshte shume praktike.

2. Advertise Here
    VIP Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by best ven View Post
    Nuk e kam idene se si mund te lidhet dreambox me ipko por ne pergjithesi eshte e keshillueshme te perdoret router per dreambox ne rast te kundert te duhet te mbash komjuterin ndezur sa here perdor dreambox nuk eshte shume praktike.
    e di qe gogja shum eshte e komplikume mirpo sdi tashit me duket qe e kan lidhen me ipko nese eshte naj kush i kosoves let me tregon se kjo eshte pengesa kryesore qe ende se kam ble dreambox-in nuk di me lidhen me net

Member
    Uploads
    0

Nese e ke Internetin me Ipko, atehere duhesh me ble Ruter Lynksys, edhe te ban pun :D

Senior Member
    Uploads
    0

persehndetje te gjitheve desha me dite se si mund ta bllokoj vetem sky ne ccam psh nje qe e kam ne hops 2 vetem kete pakete cfare filtri vendoset a ka pervoje njeri te me ndihmoj???

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by thedream View Post
    persehndetje te gjitheve desha me dite se si mund ta bllokoj vetem sky ne ccam psh nje qe e kam ne hops 2 vetem kete pakete cfare filtri vendoset a ka pervoje njeri te me ndihmoj???
    ne fund te linjes do vendosesh { 0:0:2, 0919:0:0 } ose { 0:0:2, 093b:0:0 } varet çfare sky eshte abonimi i vjeter eshte me 0919 i riu me 093b po mos jesh i sigurte vendosi te dyja { 0:0:2, 093b:0:0, 0919:0:0 }

Junior Member algert.'s Avatar
    Uploads
    0

po nese duhet te bllokohet fare sipas kesaj teme qe flitet atje ku eshte numri 2 behhet 0??

Senior Member
    Uploads
    0

Pershendetje .Dreambox qe kam une eshte i pregatitur nga serveri dhe me te thene te drejten une nuk ndjehem rehat pa mesuar configurimin.Une shof qe kyaparat hap cdo canal televiziv e ketu nui mund te besoj se kemi te bejme me card shering por nje configurim me nje decodificator.Ngaqe nuk me pelqen DM 500-s , mendova tja kthej ate neser dhe te pres sa te blej nje tjeter.nese dikiush me rrin ne linje do te deshiroja te procedonim sebashku per te kopjuar programimin dhe per te pare se cfar ka perdore ai per te hapur canalet pa limit.Kam shkarkuar nje DCC v.2.2.1.1,per te terhequr filet por kur bera nje prove me jep kete mesazh : Telnet Connected
    FTP Connected

Bootmanager: not found.
    Telnet Disconnected
    Telnet login incorrect!

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by algert. View Post
    po nese duhet te bllokohet fare sipas kesaj teme qe flitet atje ku eshte numri 2 behhet 0??
    jo nese e ben zero nuk merr me hopet por vetem lokalin.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by anesti01 View Post
    Pershendetje .Dreambox qe kam une eshte i pregatitur nga serveri dhe me te thene te drejten une nuk ndjehem rehat pa mesuar configurimin.Une shof qe kyaparat hap cdo canal televiziv e ketu nui mund te besoj se kemi te bejme me card shering por nje configurim me nje decodificator.Ngaqe nuk me pelqen DM 500-s , mendova tja kthej ate neser dhe te pres sa te blej nje tjeter.nese dikiush me rrin ne linje do te deshiroja te procedonim sebashku per te kopjuar programimin dhe per te pare se cfar ka perdore ai per te hapur canalet pa limit.Kam shkarkuar nje DCC v.2.2.1.1,per te terhequr filet por kur bera nje prove me jep kete mesazh : Telnet Connected
    FTP Connected

Bootmanager: not found.
    Telnet Disconnected
    Telnet login incorrect!
    Me sa po kuptoj ai qe te ka dhene aparatin te ka futur nje c-line dhe ka futur root dhe pasword te tijin prandaj dhe nuk ben dot login. Po per mendimin tim nuk ja vlen te lodhesh ti marresh c-line sepse sapo ti kthesh aparatin ai do ta mbylli linjen dhe nuk e perdor dot me.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    ne fund te linjes do vendosesh { 0:0:2, 0919:0:0 } ose { 0:0:2, 093b:0:0 } varet çfare sky eshte abonimi i vjeter eshte me 0919 i riu me 093b po mos jesh i sigurte vendosi te dyja { 0:0:2, 093b:0:0, 0919:0:0 }
    flm per pergjigjen Fiku, e vendosa kete te fundit { 0:0:2, 093b:0:0, 0919:0:0 } por nuk ma blloki sky qe kisha ne hops 2 si i behet.?

Page 7 of 99 FirstFirst ... 25678912173257 ... LastLast
Advertise Here