Pershendetje
Nese une kam nje karte te Supersportit dhe DGA dhe dua ta shkembej me nje karte tjeter per shembull Tring, Personi qe me jep Tringun ma jep me te drejte per ti bere reshare apo ta shof vetem une. Pra me shkurt kur shkembehen dy karta jane me te drejte per reshare apo jo?
Kalofshi mire
Varet ne ta jep me reshare apo ja jep ti me reshare. Normalisht shkembimi behet i barbarte o me reshare nga 2 palet o pa te
Kam nje pyetje qe ka lidhje me testimin apo kontrollin e Serverave CCCam a punojne apo jo kur ata jane shume dhe eshte e lodheshme kontrolli i tyre nje per nje.Pra a ka ndonje menyre apo program per testimin e tyre ne grup?Pershendetje!
fiku kam nje pytje per ty a ke gjetur hale per shkembin ate tring plus ne serverin tend apo edhe jo
me sa poh shoh nuk qenke ne ngjarje hiq koheve te fundit ka dalen nje kartel e re e tringut qe thirret tring plus qe mund te shikohen edhe lojte e ore 16 dhe kjo kartel eshte ilegale dhe per moementin eshte duke u shiten vetem ne angli per kete kartel te pyta nese e ke ne serverin tend kete mund ta vertetosh kur ke loj te premier liges angleze te ores 16 nese te hapen shiko ne cilen hop e ke ate kartel une per vete sot i kam shiku ne ato loj ate kartel e kisha ne hop 3