Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 95 of 99 FirstFirst ... 457085909394959697 ... LastLast
Results 941 to 950 of 986

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

pershendetje te gjithve.meqe jam injorant ne kete fushe do doja ndihmen tuaj per dicka qe kam shume te paqarte.pasi kam nderruar disa here server per te pare kanalet ne dreambox,kam vene re se n.q.s ne nje tabele shfaqet hops 1 dhe ecm time relativisht e vogel,atehere nuk kam probleme per te pare kanalet....por nese eshte hops 2 dhe e ecm time mbi 700 p.sh atehere vizioni i kanaleve behet me shkeputje dhe me <<ngrirje>>.pyetja eshte....a mundet ai qe me shet serverin te me kaloje nga hops 2 ne hops 1 me kohe te shkurter???a mund te beje une ndonje gje per te pasur nje shikim me te mire??flm per te gjitha pergjigjet e mundshme qe mund te me jepni

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by eri77 View Post
    pershendetje te gjithve.meqe jam injorant ne kete fushe do doja ndihmen tuaj per dicka qe kam shume te paqarte.pasi kam nderruar disa here server per te pare kanalet ne dreambox,kam vene re se n.q.s ne nje tabele shfaqet hops 1 dhe ecm time relativisht e vogel,atehere nuk kam probleme per te pare kanalet....por nese eshte hops 2 dhe e ecm time mbi 700 p.sh atehere vizioni i kanaleve behet me shkeputje dhe me <<ngrirje>>.pyetja eshte....a mundet ai qe me shet serverin te me kaloje nga hops 2 ne hops 1 me kohe te shkurter???a mund te beje une ndonje gje per te pasur nje shikim me te mire??flm per te gjitha pergjigjet e mundshme qe mund te me jepni
    eri77 po ashtu eshte kur te paraqitet ty hops1 ateher do te thot qe aj qe te jep linjen ty e ka karten vet dhe eshte duke e shperndar psh te marrim tring kur ke ne hops 1 do te thot qe aj ka karten e tring dhe e shperndan tek ti ..ndersa kur ti kalon te marrim shembull Canal+ ti ke hops 2 apo hops3 do te thot qe aj qe te jep linjen ty nuk e ka karten por e shkemben nga nje tjeter qe ja ka jep te drejten me shpenda tek klientet e vet pra eshte dora e dyt vetai qe te jep ty ti ne ate rast je dora e 3... shpresoj ta kesh kuptuar.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Ketu nuk eshte treg or mik. Ketu te jepet mundesia te mesosh se si mund te ndertosh nje server vet ose dicka te ngjashme ne lidhje me CS dhe jo te blesh dhe te shesesh.
    Quote Originally Posted by uranqe View Post
    Pershendetje dsha te pyes nese ka mudnesi te blihet Serveri nga pra i rregulluar i konfiguruar e te gjitha ato pra te blihet per 1 vit dhe nese ka qfar qmimi sillen sepse kerkova neper google nuk ka gje te till perpos reseller qe eshte me kushte shum te dopta..

Member
    Uploads
    0

eri77 po ashtu eshte kur te paraqitet ty hops1 ateher do te thot qe aj qe te jep linjen ty e ka karten vet dhe eshte duke e shperndar psh te marrim tring kur ke ne hops 1 do te thot qe aj ka karten e tring dhe e shperndan tek ti ..ndersa kur ti kalon te marrim shembull Canal+ ti ke hops 2 apo hops3 do te thot qe aj qe te jep linjen ty nuk e ka karten por e shkemben nga nje tjeter qe ja ka jep te drejten me shpenda tek klientet e vet pra eshte dora e dyt vetai qe te jep ty ti ne ate rast je dora e 3... shpresoj ta kesh kuptuar.
    me teper se i qarte uranqe.e kuptova plotesisht.flm per shpjegimin.klm.

Junior Member
    Uploads
    0

Kam nje kartel te Al Jazeera Sport kush mund te me tregoi nje tutorial se si ta bej sher hap pas hapi ne dm 500

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ti1promotion View Post
    Kam nje kartel te Al Jazeera Sport kush mund te me tregoi nje tutorial se si ta bej sher hap pas hapi ne dm 500

shiko ketu postin numer 7 nga the_shepherd e ke te spjeguar hap pas hapi ashtu si e deshiron ti.. prsh

Junior Member
    Uploads
    0

shiko ketu postin numer 7 nga the_shepherd e ke te spjeguar hap pas hapi ashtu si e deshiron ti.. prsh
    Shoq une kam 2 servera tring & digitalb nuk kam problem por tash e kam bler edhe karten e al jazeras, me sa lexoj ne inernet duhet te instaloj oscam ne Dreambox ne Addons nuk e kam mundesin, si tja bej nuk e di

Member
    Uploads
    1

E kuptova per F linjat e shokve, por kur thot e krijom nje server "krijoj nje server ne dyndns.org ose no-ip.org psh erixxx.dyndns.xxx" kete server a duhet te krijohet ne ccam.cfg apo dikun tjeter duhet me saktsu mire kure e spjegon ,une jam amater ne kete drejtim ndoshta po bej nje pytje amtoreske?

Junior Member
    Uploads
    0

A ka more vlla naj ndihm ktu se me dit une s'hi me vet ktu hiq, a veq me bo chat osht kjo

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by driki View Post
    E kuptova per F linjat e shokve, por kur thot e krijom nje server "krijoj nje server ne dyndns.org ose no-ip.org psh erixxx.dyndns.xxx" kete server a duhet te krijohet ne ccam.cfg apo dikun tjeter duhet me saktsu mire kure e spjegon ,une jam amater ne kete drejtim ndoshta po bej nje pytje amtoreske?
    me duket se ajo erixxx.dyndns.xxx eshte nje (Domain) qe blihet tek kompanite qe e ofrojne, dhe duhet te kesh karte krediti per ta blere.

Page 95 of 99 FirstFirst ... 457085909394959697 ... LastLast
Advertise Here