pershendetje edhe njehere. Ku dhe si mund ta blej ne kosove nje cline. Une e kam ble te ri dm 500s, a duhet te nderhyj diqka apo mjafton vetem te lidhet me network dhe te blej nje cline nga ndonje server, apo duhet te bej diqka tjeter.
pershendetje edhe njehere. Ku dhe si mund ta blej ne kosove nje cline. Une e kam ble te ri dm 500s, a duhet te nderhyj diqka apo mjafton vetem te lidhet me network dhe te blej nje cline nga ndonje server, apo duhet te bej diqka tjeter.
Kam blere nje Cline bashke me nje shok dhe i kemi hedhur ne dreambox po nuk punojne ne te dy dreambox kur jane te dy ne pune,punojne vetem te njeri kure e shuaj nje dreambox hapen kanalet te dreambox tjeter dhe anasielltash ,ka ndonje menyre per te hequr kete konflik ?
mr.Olger nese nuk i fshin ne njerin box linjat ju kurr nuk keni me mujt nje emision si duhet se ka konflikt edhe here lidhet ne njerin box e here ne tjetrin,nese nuk ke mundesi ti hjek nga njeri box linjat atehere kontakto personin qe ke marr linjat qe ta ndrron Useri,
me respekt
dmth nqs se une ndroj user atere cdo gje do jete ne rregull ?
Kam gjetur nje sever free,diten e pare mi hapi kanalet pasta nuk mi hapi me,po kur e shikoj brenda ne dreambos ke serveri ,e shikoj qe serveri eshte ende online me pike jeshile?
Kisha nje pyetje per keto linjat falas. Dmth dy persona nuk mund ta perdorin te dy te njejten linje. Tani pyetja ime eshte kjo. Ai qe ka marre linjen i dyti ka probleme me linjen apo qe te dy?