cnet_cwa-854.jpg te duhet nje paisje si kjo ose e ngjashme me kete nese e do me me shume porta ethernet. dm500s e kam provuar me kete wireless dhe punon sh mire dhmth e mar me wireless dhe ja jap dm500 me rj45.
cnet_cwa-854.jpg te duhet nje paisje si kjo ose e ngjashme me kete nese e do me me shume porta ethernet. dm500s e kam provuar me kete wireless dhe punon sh mire dhmth e mar me wireless dhe ja jap dm500 me rj45.
kablli ethernet i kryqezuar ben punen jep-merr ===> dreambox-pc ,ti thjesht do vendosesh cline ne dm500s me ane te dcc, por do te duhet qe ta mbash te ndezur pc tende gjate gjithe kohes qe shikon tv sepse ne momentin qe ti fik pc atehere dm500s nuk ka mundesi te kete hyrje ne web
nuk eshte komode ne perdorim ky lloj sharingu dhe te harxhon dyfish energji elektrike
me mire provo ate qe te thote missoervin me siper se eshte me praktike
O djema nje pyetje kot pse te gjithe keto serverat qe kam pasur dhe qe kam para per sky gjerman blejne gjithmone karten betacrypt 1702 dhe nds 9c4 dhe asnjehere nagravision . Eshte e veshtire me konfiguruar karta e nagras ?
hey guys, a eshte e mundur qe 2 C lines te shihen ne te njejten kohe
Jo ne te njejten linje interneti, ne 2 shtete te ndryshme! :)
behet kjo?
Bledi 2 clines shifen ne menyre te pavarur gjithandej. Ke dashur te thuash 1 cline ne 2 receivera te ndryshem me ISP te ndryshem besoj. Nese po sic te tha edhe missoervin ske mundesi pasi do kesh ngecje te figures ne menyre te vazhdueshme dhe praktikisht bohet i pamundur shikimi
Kalofsh mire
Pershendetje !
Kam nje problem me kanalet SKY IT i kam pas hapur deri para nje jave tani nuk me hapen,te gjitha paketat e tjera me hapen .kur shkoj ne kanalet e Sky me tregon me jeshile celsin hd.Aparat im Dreambox dm500 image GP 4.7 dhe cccam 2.2.1.Shpresoj ne ndihmen tuaj.
A ja vlen nje dreambox 500 hd clone???