... lexohe dhe ndiqe me vemendje kete ketu , ndofta te ndihmon ...
pershendetje githe forumit.doja dikush te me ndihmonte pak,kam marr nje edision argus 2in1 mini ip i vura sw nga ichliebe.tv por tani nuk di cfare te bej te shikoj kanale falas.faleminderit shume
A me ndihmon dikush se si mund ti jap Dreambox 500s rrjet,pasi me laptop e marr nga routeri,e routerin e wirelesit e kam larg,kam crossover cable,si mund ti jap net dreamboxit,nese mund te me ndihmoj dikush shume flm, dhe cili image eshte me i mire qe ti hedh drembaox 500s,ju flm,klm..
edituar mesazh ne vendin e gabuar.
Pershendetje te gjithe
Me ka dale nje problem dhe doja tju pyesja ndoshta ka ndonjeri ndonji ide te sakte. Kam dy clines nga servera te ndryshem. Problemi osht se njerin server e shof gjysem ore apo me teper offline dhe masanej del online. Shof me te pastaj del prape off. Kurse serveri tjeter s'fle kurre, pra osht online gjithmone por me 0 karta. Ne fakt ky i dyti osht server me 800 karta. Mos ka ndonji ide ndonjeri ca te boj se kom nja nji jave qe me ka fillu ky problem. Serverin e pare e ndrrova para nje ore. Me dha linjen e re ustai dhe sapo e futa me del offline.
Kalofshi mire
mund te jete problemi i serverit qete jep cline ose mund te jete edhe problemi kompanise se internetit
mund te jete edhe nje tjeter shkak , p sh, une nuk shikoja dot me diablo wifi, dhe si perfundim fajin ma kishte mbingarkesa qe i beja modemit mbasi hoqa nja dy paisje qe lidheshin me modemin dhe lashe vetem njeren dmth diablon wifi (dhe pc e komshiut me te cilin ndaj abonimin e webit) tani eshte ok
sa me shume paisje te lidhesh me modemin aq me e madhe behet mundesia qe te dalin probleme me sharingun
por mund te kete edhe ndonje shkak tjeter
Mendoj se ajo qe te del me 0 karta eshte qe ai qe ka server ka me shume klient se sa lejon cccam te bej share, ose cline qe ka mare i dhe i ben reshare dhe ti mund te jesh i fundit dhe ngel pa gje. ndersa ajo qe te del her off dhe her on mund te ket ndonje ip dinamike qe ti se kap ne momentin qe ndryshon por kjo vertetoht me ndonje isp tjeter duke e provuar