Ketu ke jasht teme kalo tek tema e dreambox dhe hidhi listen e re per E2
Ketu ke jasht teme kalo tek tema e dreambox dhe hidhi listen e re per E2
Une shqip shqip e kuptoj qe nuk i ka kanalet HDi ka gjitha kanalet e dig.alb por jo edhe ato hd
Nese i ka HD cfare do te shtoj?a mundet qe te shtohen disi keto kanale hd ne dreambox 800hd?
faleminderit
Ps: Ndoshta e ka pas ndermend ate qe thua ti po une e kuptova qe si ka te renditura.
Gjithesesi te na falin antaret qe dolem icik si shume jasht teme por si perfundim si ti kete ne lista kanalet hd si jo ato prap nuk hapen.
Faleminderit shum..
oscam.srvid _ oscam.provid
jane te gjitha kanalet shqiptare besoj.
Kam nje problem te ngjashem, dmth disa peers, kryesisht ne Shqiperi nuk arrijne te shikojne nga serveri im, dmth i rezulton offline, nderkohe qe te tjeret kryesisht jashte shqiperise jane ok, dmth me shikojne on. Pashe post-in tend dhe vura re qe flet per cccam.prio qe te prishin pune, ne c'kuptim te prishin pune dhe cfare duhet bere per te eliminuar problemin pasi vej re qe kam cccam.prio ne /var/etc. versioni qe kam instaluar eshte cccam 2.2.1.
Pershendetje durreguy
Nuk e ka fajin ccca.prio, por e kane fajin disa ISP ne Shqiperi qe kane mbyllur disa lloje portash, gjoja ne lufte kunder piraterise jane bere pale me DGA. ISP ime me ka mbyllur disa porta dhe konkretisht porten 12000, 12002, 9898. Keto di une pasi kam servera te cilet i shof gjithnje offline ne keto porta, por mund te kete edhe porta te tjera. Ja kam dhene clines personave te ndryshem dhe ata i shofin online keta servera. Fakti qe ti thua qe persona nga shqiperia e shofin serverin tat offline them se osht pikerisht kjo qe po te them une.
Vetem nderro porten dhe je OK besoj.
Kalofsh mire