Flm,Missoervin,a me qon linkun qe te shkoj drejt tek ky manuel sepse ka shume faqe,spo mun te gjej ket qe me propozove,kerkon shume kohe,FLm Missoervin..
Flm,Missoervin,a me qon linkun qe te shkoj drejt tek ky manuel sepse ka shume faqe,spo mun te gjej ket qe me propozove,kerkon shume kohe,FLm Missoervin..
Aha nuk qenka e mundur dmth.
O gerto desha te tpyes edhe per dicka p.sh tek disa paketa duhet ti jap ristart cccamit qe te me hapet(p.sh kur kaloj nga sky it ne csat) edhe dicka tjeter p.sh kur e coj ne nje kanal me del me jeshile sistemi dmth qe hapet si kanal por qe ekrani rri i zi pse ndodhin keto dy gjera di gje ti?!
Pershendetje karikatori
Ato probleme krijohen nga serveri nuk osht se e ke ti problemin. Ne fakt po te rrish dhe te thellohesh pak do kuptosh qe nje server po e zeme me 100 karta, nga i cili ti merr cline eshte bashkim kartash, pra nuk do te thote se ato 100 karta i ka vetem ai person qe te ka dhene ty cline. Me thjesht une kam le te themi dy karta dga dhe tring. Filloj i shkembej ato. Ofroj keto te dyja dhe me jep X person serverin e tij me 15 karta po themi. Me ofron dikush tjeter per shkembim serverin e tij po themi Y me 30 karta. Ne total pra ti do shofesh nga serveri im 2 kartat e mia plus 45 kartat e marra nga X dhe Y ne HOP te ndryshem. Tani nese X dhe Y kane servera stabel atehere ti ke per te pare rehat nga serveri im. Por nese njeri nga ata ka probleme me ndonji pakete atehere fillon dhe vuan ti dhe vijme pikerisht te ajo pyetja jote e dyte pse te rri ekrani i zi kur drita eshte jeshile. Pra une ta ofroj ty por mu sma ofron ai X apo Y, pasi edhe keta kane shkembyer me persona te tjere. Ketu mund te kemi probleme bashkeveprimi mes serverave qe shkembejne kartat (ikin dritat, nderprerje e internetit apo sherbime te tjera qe mund ti behet nje serveri) dhe i vuan ti si klient, padiskutim edhe une qe kam shkembyer me personin qe ka probleme. E gjithe kjo eshte pra nje reaksion zinxhir. Shkurtimisht pak a shume si funksionon cardsharing i serverave.
Kalofsh mire
Po e beje edhe njeher te njejten pyetje meqe heren e pare smu pergjigj askush ndoshta se keni pare postimn po e perseris me detajisht perse ne frekuencen e vjeter te tring 11283 ka shum nderprerje te sharingut ndersa ne frekuencen e re me keto 6 kanale te reja nuk ka asnjeher nderprerje po ashtu digitalb-i punon per mrekulli, e kam kontaktuar personin qe e blej linjen nga ai, po ai tha qe nuk di pse po ndodh meqe ai vete se ka konfiguru serverin ja ka konfiguru nje person nga pr , nese din kush si rregullohet kjo pune ju lutem te me tregni pastaj i them une ati se cka me ba, serverin e ka me shtepize te kompjuterit te adaptuar me module tung
Pershendetje, nuk jam i sigurt, por kete fundjave te shtunen qe kaloi, tringu e mbylli sportin 1 ne oren 16 duke nxjerre kete tabele.
Kurse te dielen punoi pa problem.
screenshot.jpg
desha tju pyes se qfar do te thot ne fund te linjes te jet no
psh
C: xxxxx.xx 12000 xxxxx xxxxx no