thomson (ato qe perdor ABCOM)
thomson (ato qe perdor ABCOM)
E mira do te ishte te na thoje dhe tipin se jo te gjithe kemi ose kemi idene se cfare tipi te thomson perdor abcom por gjithsesi shiko njehere tek ky linku posti 2
ketu
Nuk ka shume informacione per kete lloj ruteri dhe vete ne dore nuk me ka rene ndonjehere/Shif dhe njehere videon me poshte nqs te ndihmon ndopak
Youtube Video
pershendetje jam po thuajse ne fuund te rruges por nuk po arrij ta perfundoj dot ... gijthmon ne falemderim te fillestarit e ne veqanti te Gangoja qe nuk hezituan tte me ndihmojn ...deri me tani ... problemi qendron keshtuu..
Kam hapur dyndns.org accaunt kam instaluar inadyn po e gej tek service/deamons mirpo qka eshte e verteta nuk po di qtte veproj .. ne timen me duket se kam hapur accaunt ne dyndns mirpo aty sikur duket qe qdo gje eshte ne pages ... sidoqoft kam bere ate timen dhe kam hapur po i jap te dhanunat e njejta tek inadyn aty thot running mirpo kendej tek faqja dyndns.org nuk po di te veproj nese mund te me beje ndokush gati tek faqja do me krynte pune te madhe se nuk po kfillem dot un kam hapur nje accaunt dhe do te jap Username e Password ketu vetem se te futet ndokush dhe te me hap hostin ashtu si dueht se nuk po di te veproj ... me siguri jam i obliguar ne dyndns sepse aty te inadyn dukej qe veq kete pranon apo si eshte ..do ja dija shum per nder nese dikush do ma kryente kete pune ose ne dynds ose ne no-ip kam accaunt gjith ande po spo di si te lidhem me inadyn .. edhe pse i shkrujta te dhanunat i hapa portat ne router ne ate timen.. ku duhet ta testoj nese kam bere ende ndo gje apo jo ... sidoqoft do ishte e mirseardhur qfardo ndihme nga ndonje nga ju qe sdo pritonte te mi kushtnte 10 minuta kohe ...
dydns
user:uranqe
pass:monitori
no-ip
user:uranqe
pass:monitori
ose te me hapi ndonje te re nuk do ishte problem vetem se te me rregulloj kete punen e hostit se u tranova fare...
SHiko PM E Ke Emalen Time
Hajde ta regulloje une problemin
pas ndihmes te nagra man si duket portet e mija rezultukan qe jane te mbyllura nga ISP ime ketu ne kosov a mund te me konfirm moj noj kush qe ka kete provider se a po mund te beje sharing si i ka portat..
o cuna kush mund te me ndihmoje kam nje edision argus pingulux HD nuk arrij dot ti vendos cline e provova ne cccam config ne oscam config prap asgje ekrani i zi