Δοκίμασε απο το menu του δέκτη να αλλάξεις το Display Mode που δίνει στην TV σε Pal μπορεί να είναι σε NTSC,Pal:M etc.
Δώσε feedback ώστε να μαθαίνουν όλοι.
Δοκίμασε απο το menu του δέκτη να αλλάξεις το Display Mode που δίνει στην TV σε Pal μπορεί να είναι σε NTSC,Pal:M etc.
Δώσε feedback ώστε να μαθαίνουν όλοι.
paidia mpori kapios na anevasi to masterlog (MLog)???
filika b.real
se nokia 9800s me zeta cam paizei tin tita........
paides vrethike enas 9200s sta xeria m.... kanei tpt me ta simerina dedomena(smartcards ktl) i mpa?
me kana update k ta sxetika
Παιδιά γειά χαρά
Ζητώ την βοήθεια σας σαν πιο ειδικοί με τους Nokia.
Πρίν λίγες μέρες έκανα ένα post εδώ αλλά κανείς δεν μου απάντησε.Βάζω και 2 φωτογραφίες του δέκτη εδώ και εδώ
Σήμερα τον σύνδεσα να δω τί παίζει,στο μπουτάρισμα μου έβγαλε κάτι καρτούν και γραφικά σαν αυτά των πρώτων υπολογιστών,έκανα αναζήτηση,βρήκε κανάλια ( πχ έβλεπα κανονικά το Viva Polska) αλλά το μενού του τελείως χάλια και καθόλου user-friendly σαν των DB. Εάν υπάρχει κάποιο firmware τουλάχιστον????
Παρακαλώ την βοήθεια σας.
Φιλικά
mushaba
Καλησπέρα παιδιά.
Ρωτήθηκα νωρίτερα για κάτι που δεν ξέρω, οπότε το μεταφέρω στο forum, μήπως και κάποιος φίλος γνωρίζει την απάντηση. Σε δέκτη Nokia D-Box1 ή Nokia D-Box2, πώς μπορεί κάποιος, αν βέβαια γίνεται, να διαβάσει από το μενού το Χασάν που έχει πάρει η κάρτα που βρίσκεται μέσα στο slot του δέκτη;
Μην μου γράψετε για EMK κτλ. Το ζητούμενο είναι να μπορεί να διαβαστεί με κάποιο τρόπο το Χασάν μέσα στον ίδιο το δέκτη.