Eδώ για Νοκια δεν γράφει τίποτε σχετικά,μπορείς να μου πείς που αλλού στο forum σε συνδιασμό με Nokia και freecam;
Ψάχνω και δεν βρίσκω....
Eδώ για Νοκια δεν γράφει τίποτε σχετικά,μπορείς να μου πείς που αλλού στο forum σε συνδιασμό με Nokia και freecam;
Ψάχνω και δεν βρίσκω....
kane tin erotisi sou edo
http://www.satsupreme.com/showthread...=98014&page=15
Ευχαριστώ για την υπόδειξη,την έκανα και εκεί την ερώτηση...
Επειδή όμως εδω όμως αναφερόμαστε ειδικά για Νοκια, αν γνωρίζει κανείς στην Αθήνα (ή στην Ελλάδα) κανένα κατάστημα φυσικό ή μη,ή έστω τηλέφωνο τεχνικού (κάποιοι στο φορουμ λένε ότι αγόρασαν γάτα από μαγαζιά που αναλαμβάνουν όλο το θέμα) ,να ρωτήσω πρώτα για τον εξοπλισμό μου,αν με Nokια με DVB2000 και freecam υπάρχeι συμβατότητα,και αν με συμφερει τελικά οικονομικά το όλο θέμα καθώς δεν ξέρω ειξιδικευμένα πράγματα για δορυφορικά και υπολογιστές και ούτε μπορώ να ξοδεύω χρήματα κάθε τόσο.
ΕDIT : Οποιος θελει και μπορεί,μου απαντά με προσωπικο μήνυμα..
Geia sas exo ena provlima me to Nokia 9800 exo tin eksis aporia. simera pira ton 9800 sto spiti mou ton anoiksa kanonika evala tin gata epeze kanonika apla i tileorasi tremoepeze se sigekrimena xromata logika den mporousa na do tpt..enw me allon apokodikopoihth paizei kanonika i tileorasi (simeiosi na po oti o 9800 paizei apsoga se alles tileoraseis pou dokimasa) mipos prepei na kanw kamia ru8misei sto 9800 gia na exei kali eikona stin tv pou ton evala ? Euxaristo
to dokimasa k auto file alla pali tpt...poli periergi fash i tv den einai k eponemis markas.
nai file...
exeis tsekarei oti leitourgei kanonika to scart tis tv?
e nai afou ston allon apokodikopoihth i tv paizei kanonika xoris provlimata