Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 24 of 46 FirstFirst ... 141922232425262934 ... LastLast
Results 231 to 240 of 451

Thread: Skyshare - Oτιδήποτε σχετικό

New Member
    Uploads
    0

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ skyshare kai Dehtes pou to ypostirizoun

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    τι να δεις βρε φιλε απο πισω;; γκομενα ειναι να δουμε τον πατο της;;
    εχει δυο lnb in και δυο lnb out για τα δυο τιουνερ. ενα σκαρτ, rf, δυο usb για να γινονται οι αναβαθμησεις στα δυο τιουνερ και εναν διακοπτη ον/οφ.
    τι αλλο θες να εχει. ενας κλασικος φθηνιαρικος κινεζικος δεκτης ειναι αλλα με την ιδιαιτεροτητα που εχει για να κανη αυτα που κανει.
    Φιλε μου σε παρακαλω αν μπορεις στειλε μου PM που
    μπορω να βρω αυτον τον casper?

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Yparxei periptosi to skyshare na ginei me qbox hd pou ypostirizei 2 tuners ? Ti firmware xreiazete to qbox mipos gnorisei kaneis ? (sorry gia ta greeklish)

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Παίδες το μόνο που δεν θέλω είναι να στεναχωρήσω κανέναν σας αλλά το νοιώθω σαν υποχρέωση να σας πω ότι έχω μάθει για τον όντως πολύ καλό Casper... Έχω έναν Σείριο πολύ φίλο που έχει μαγαζί με δορυφορικά ο οποίος έφερε πολλούς από αυτούς. Όταν ενδιαφέρθηκα μιας και είδα από πρώτο χέρι το τη κάνει μου είπε. Μην πάρεις αυτόν τον δέκτη γιατί ο προμηθευτής μου μου είπε να τους δίνω και να προσπαθώ να μήν έχω σχέσεις, να μην ανοίγω παρτίδες με πελάτες που τον αγοράζουν. Δέν θα κρατήσουν πολύ και θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Έχω και παλαιότερη εμπειρία με έναν Protek 9600ip που τον είχα χρυσοπληρώσει... έ δεν ήθελα και πολύ... επιρρεάστικα και δεν τον πήρα (τον Casper) και παρ' ότι θα τον αποκτούσα πολύ πολύ φθηνότερα από τις τιμές που ακούω εδώ.
    Ίσως αυτά να είναι βλακίες και να μην ισχύουν αλλά μπορεί να είναι και αλήθεια μιας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν με έχει κοροϊδέψει ποτέ σε τίποτα και ξέρει πως και να τον έπερνα στην στραβή δεν θα έλεγα κουβέντα.
    Χαιρετώ

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Παίδες το μόνο που δεν θέλω είναι να στεναχωρήσω κανέναν σας αλλά το νοιώθω σαν υποχρέωση να σας πω ότι έχω μάθει για τον όντως πολύ καλό Casper... Έχω έναν Σείριο πολύ φίλο που έχει μαγαζί με δορυφορικά ο οποίος έφερε πολλούς από αυτούς. Όταν ενδιαφέρθηκα μιας και είδα από πρώτο χέρι το τη κάνει μου είπε. Μην πάρεις αυτόν τον δέκτη γιατί ο προμηθευτής μου μου είπε να τους δίνω και να προσπαθώ να μήν έχω σχέσεις, να μην ανοίγω παρτίδες με πελάτες που τον αγοράζουν. Δέν θα κρατήσουν πολύ και θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Έχω και παλαιότερη εμπειρία με έναν Protek 9600ip που τον είχα χρυσοπληρώσει... έ δεν ήθελα και πολύ... επιρρεάστικα και δεν τον πήρα (τον Casper) και παρ' ότι θα τον αποκτούσα πολύ πολύ φθηνότερα από τις τιμές που ακούω εδώ.
    Ίσως αυτά να είναι βλακίες και να μην ισχύουν αλλά μπορεί να είναι και αλήθεια μιας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν με έχει κοροϊδέψει ποτέ σε τίποτα και ξέρει πως και να τον έπερνα στην στραβή δεν θα έλεγα κουβέντα.
    Χαιρετώ
    poli mistirioi aftoi oi oi sirioi vre pedaki mou ti simptosi kai emena sirios mou ton poulise kai mou edose egiisi 2 hronia

Senior Member
    Uploads
    4

Χαιρετώ
    φιλε μου αληθεια αυτον τον δεκτη τον ξερεις ?

predator 8700

ετσι ................. φιλοσοφικο ερωτημα κανω

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Χαιρετώ
    φιλε μου δεν θα εμπαινα στον κοπο να απαντησω στο ποστ σου, αλλα επειδη εχω μεγαλωση με καποιες αρχες, δεν μπορω να μηνω μουγκος οταν διαβαζω λασπολογιες και χτυπηματα κατω απο την μεση. σε διαβεβαιω οτι γνωριζομαστε αρκετα καλα οπως πολυ καλα γνωριζω και τον Συριο που αναφερεις, αλλα αυτο δεν συμαινει οτι θα σιωπω οταν βλεπω να γραφωνται τετοιες ανακριβειες.
    αν τελικα εφερες τον predator 8700 οπως μου ειχες πει καλο ειναι να τον διαφιμησης με εναν αλλο τροπο και οχι λασπολογωντας εναν αλλον δεκτη του ειδους αυτου.
    αναφερεις οτι τους δεκτες αυτους ο συγκεκρημενος εμπορας επιλεγει να τους πουλα σε ατομα που δεν εχουν σχεσεις μαζι του και να μην εχουν παρτιδες με αυτον. αυτο φιλε μου ειναι μεγαλο ψεμα γιατι τον δεκτη οχι μονο δεν τον δεινη σε καποιον που δεν ξερει αλλα σε πολλους που πηγαν και τον ζητησαν τους εδιωξε λεγωντας τους οτι δεν γνωρηζει τιποτα για αυτον τον δεκτη. αντιθετως μαλιστα τον δεκτη αυτον τον πουλα μονο διαμεσου γνωστων του. και θα σε ενημερωσω λιγα πραγματακια για τον δεκτη (CASPER) τον οποιον μαλλον τον εχεις δει απο τις φωτο εδω μεσα. λοιπον το δεκτακη αυτο εγω ο ιδιος τον εχω περιπου ενα τετραμηνο και παιζει ακαταπαυστα αυτα που υποσχεται (ενω για τον predator 8700 καπου διαβασα απο ενα παιδη εδω μεσα οτι τον αγωρασε και ηταν οπως λεει μες στην μαυριλα). επισης δε να σε πληροφωρησω αυτο που δεν σου ειπε ''ο φιλος σου ο Συριος'' ειναι οτι ο δεκτης θα ελθει και ως HD.
    αυτα ειχα να σου πω και σταματαω εδω γιατι δεν θελω να κουρασω τα αλλα μελη του φορουμ.
    κατι τελευταιο δε, αν θες μια μερα οποια και αν θες δεινουμε ενα ραντευου εκει να πει αυτα που σου ειπε και μπροστα μου και εγω να εισαι πολυ συγουρος οτι θα σου ζητησω δημοσια ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ. σου ευχωμαι δε αν εφερες τους δεκτες που μου ειχες πει, καλη πωληση και προπαντων για εμας τους καταναλωτες να πανε καλα και ακομα καλυτερα απο την μεχρη τωρα πορεια του CASPER.
    φιλικα

Member glvecom's Avatar
    Uploads
    0

καλησπερα σε ολους. οποιος ξερει ας στειλει pm που μπορω να βρω τον casper

Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    poli mistirioi aftoi oi oi sirioi vre pedaki mou ti simptosi kai emena sirios mou ton poulise kai mou edose egiisi 2 hronia
    Sumfono kai ep' afksano kai elpizo na vgo pseftis. Oxi mono mistirioi alla kai polloi kai pantou. Dekti na sikoseis (opos leme petra) Sirio 8a breis apo kato.

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by glvecom View Post
    καλησπερα σε ολους. οποιος ξερει ας στειλει pm που μπορω να βρω τον casper
    φιλε μου δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου γιατι οπως βλεπεις, αλλοι εχουν ποιο εγκυρη πληροφωρηση για τον δεκτη απο τον ιδιο τον εμπορα που τους πουλαει

Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου δεν θα εμπαινα στον κοπο να απαντησω στο ποστ σου, αλλα επειδη εχω μεγαλωση με καποιες αρχες, δεν μπορω να μηνω μουγκος οταν διαβαζω λασπολογιες και χτυπηματα κατω απο την μεση. σε διαβεβαιω οτι γνωριζομαστε αρκετα καλα οπως πολυ καλα γνωριζω και τον Συριο που αναφερεις, αλλα αυτο δεν συμαινει οτι θα σιωπω οταν βλεπω να γραφωνται τετοιες ανακριβειες.
    αν τελικα εφερες τον predator 8700 οπως μου ειχες πει καλο ειναι να τον διαφιμησης με εναν αλλο τροπο και οχι λασπολογωντας εναν αλλον δεκτη του ειδους αυτου.
    αναφερεις οτι τους δεκτες αυτους ο συγκεκρημενος εμπορας επιλεγει να τους πουλα σε ατομα που δεν εχουν σχεσεις μαζι του και να μην εχουν παρτιδες με αυτον. αυτο φιλε μου ειναι μεγαλο ψεμα γιατι τον δεκτη οχι μονο δεν τον δεινη σε καποιον που δεν ξερει αλλα σε πολλους που πηγαν και τον ζητησαν τους εδιωξε λεγωντας τους οτι δεν γνωρηζει τιποτα για αυτον τον δεκτη. αντιθετως μαλιστα τον δεκτη αυτον τον πουλα μονο διαμεσου γνωστων του. και θα σε ενημερωσω λιγα πραγματακια για τον δεκτη (CASPER) τον οποιον μαλλον τον εχεις δει απο τις φωτο εδω μεσα. λοιπον το δεκτακη αυτο εγω ο ιδιος τον εχω περιπου ενα τετραμηνο και παιζει ακαταπαυστα αυτα που υποσχεται (ενω για τον predator 8700 καπου διαβασα απο ενα παιδη εδω μεσα οτι τον αγωρασε και ηταν οπως λεει μες στην μαυριλα). επισης δε να σε πληροφωρησω αυτο που δεν σου ειπε ''ο φιλος σου ο Συριος'' ειναι οτι ο δεκτης θα ελθει και ως HD.
    αυτα ειχα να σου πω και σταματαω εδω γιατι δεν θελω να κουρασω τα αλλα μελη του φορουμ.
    κατι τελευταιο δε, αν θες μια μερα οποια και αν θες δεινουμε ενα ραντευου εκει να πει αυτα που σου ειπε και μπροστα μου και εγω να εισαι πολυ συγουρος οτι θα σου ζητησω δημοσια ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ. σου ευχωμαι δε αν εφερες τους δεκτες που μου ειχες πει, καλη πωληση και προπαντων για εμας τους καταναλωτες να πανε καλα και ακομα καλυτερα απο την μεχρη τωρα πορεια του CASPER.
    φιλικα
    File mou malon gia kapoion allon 8a me pernas, ton predator pou anafereis den ton ksero kai den ton exo dei kan. Oti exo diabasei apo edo mesa. Omos ta peri laspologias ilikrina kai gia tin ilikia mou se emena den teriazoun ka8olou. Ego den eipa oti den einai kalos kai malista i8ela na ton agoraso alla otan akoysa ta parapano 8eorisa xreos mou na to anafero. To idio xompi exoume kai na ksereis oti den exo kanena magazei kai malista logo igias bgika kai stin sintaksi an kai 8a eprepe na doulepso arketa xronia akoma. Opos kai naxei anafera ta parapano alla kai na ta akouso e.! ti na po elpizo na diapsefsto kai na mou kopoun ta xeria an ksana anafero kati pou ma8eno afou uparxoun atoma pou 8eoroun oti exo dolo. Pantos den skeftontai oloi etsi file mou kai auto to leo krinintas apo ton eafto mou. Tora an 8a mpo stin diadikasia na se pao ston an8ropo na sou to epibebeosei den ksero an einai sosto malon 8a prepei na to skefto ligo.
    Ite etsi ite alios zito kai sugnomi poy parenevika alla kai ego exo megalosei me arxes.
    Ayta xaireto

P.S Gia to idio 8ema oso kai na prokli8o den 8a apantiso se kanenan, gia emena afto to 8ema pleon den uparxei... den upirkse pote.

Page 24 of 46 FirstFirst ... 141922232425262934 ... LastLast
Advertise Here