na kanw allh mia epishmansh : o casper paizei xoris kanena provlhma thn tita . eixe upothei palaiotera oti den thn epaize.
kai mia erwtish : exei kanenas firmware pou na upostirizei kai pvr tha me endiefere auto . exw vrei kapoia alla den ta exw dokimasei .
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι είχε συμβεί και επανήλθαν, και μακάρι να ξανασυμβεί. Αλλά είμαι πολύ απαισιόδοξος λόγω της δυσκολίας της κατάστασης.
Όντως παλιά δεν την έπαιζε. Με το 23-11 firmware που είχε βγει και φαντάζομαι ότι είναι το τελευταίο που κυκλοφορεί, δεν είχα δοκιμάσει τίτα. Αν υπάρχει κάτι νεώτερο και γνωρίζει κάποιος, ας μας πει. Όσο για το pvr φίλε μου, νομίζω ότι δεν είναι θέμα firmware, αλλά δέκτη. Νομίζω ότι ο ίδιος δέκτης κυκλοφορεί και σε pvr. Εκτός κι αν έχεις ήδη αυτόν. Αλλά μπορεί και να κάνω και λάθος.
Telika paidia me yumatu douleuei i oxi? Na prospa8isw na stisw i adikos kopos?
ti ergaleia xreiazetai gia na deis me to skyshare??kai poies energies kaneis?????
παληκαρια ανεβασα ενα φρεσκο στα αρχεια. οπως γραφω και εκει δεν εχω πλεον δεκτη για να το τεσταρο. οποιος το δοκιμαση ας μα ς πει τις εντυπωσεις του
Εχει παρατηρήσει κάποιος το να εξαφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι η "συγκεκριμένη" δέσμη ? Ειναι η 2η φορά μεσα σε 1 μήνα που αναγκάζομαι να καλέσω τεχνικό για τη ρύθμιση. Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος ?
Το πέρασα το νέο s/w Δημήτρη, και ευχαριστώ για την προσφορά σου. Έκανε δουλειά, αλλά τα κανάλια που παίζανε. Όχι όλα. Λίγα ποστ πιο πάνω, αναφέρονται τα κανάλια που παίζουν. Να σημειώσω ότι εδώ και τρεις μέρες περίπου είχε χαθεί το σήμα από τον w6 στο Τ2.
Για 2η φορά δεν παρατήρισα κάτι τέτοιο φίλε μου. Εμένα πρώτη φορά πριν τρεις μέρες χάθηκε το σήμα, αλλά ήμουν υποψιασμένος ότι είναι θέμα s/w, γιατί στο ίδιο πιάτο έχω hotbird και astra, και δούλευαν άψογα. Άρα το πιάτο δεν κουνήθηκε. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να αλλάξω lnb γιατί πίστευα ότι τα 'χε φτύσει, εμφανίστηκε το νέο s/w. Και το σήμα ξαναεμφανίστηκε. Φαντάζομαι λέγοντας ότι εξαφανίστηκε η συγκεκριμένη δέμη, εννοείς αυτό. Αν όχι, γράψε λάθος.