Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 36 of 46 FirstFirst ... 112631343536373841 ... LastLast
Results 351 to 360 of 451

Thread: Skyshare - Oτιδήποτε σχετικό

Member
    Uploads
    0

Re: Skyshare - Oτιδήποτε σχετικό

Quote Originally Posted by dj_takis View Post
    Μόνο 10 μέρες; Εμένα ισχύει ακριβώς ότι περιγράφει ο tarzan1022, αλλά εδώ και αρκετό καιρό. Φίλε tarzan ο δέκτης σου μια χαρά είναι. Τα κανάλια μας χαιρετάνε σιγά σιγά.
    Μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μεμονωμένα κανάλια ? Ειχα την εντύπωση οτι εκπέμπουν απο τις ίδιες συχνότητες.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by librarian1969 View Post
    Μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μεμονωμένα κανάλια ? Ειχα την εντύπωση οτι εκπέμπουν απο τις ίδιες συχνότητες.
    Καλώς έχεις αυτήν την εντύπωση γιατί αυτό όντως συμβαίνει. Στις ίδιες συχνότητες εκπέμπουν. Ίσως δεν το διατύπωσα εγώ καλά και έδωσα λανθασμένη εντύπωση. Όσο για το αν θα επανέρθουν, χλωμό το κόβω.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dj_takis View Post
    Καλώς έχεις αυτήν την εντύπωση γιατί αυτό όντως συμβαίνει. Στις ίδιες συχνότητες εκπέμπουν. Ίσως δεν το διατύπωσα εγώ καλά και έδωσα λανθασμένη εντύπωση. Όσο για το αν θα επανέρθουν, χλωμό το κόβω.
    Είχε πάντως συμβεί και παλαιότερα και επανήλθαν. Τώρα βέβαια είναι καπως μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα. Μήπως γνωρίζει κανείς άλλος να μας διαφωτίσει ?

Member
    Uploads
    0

na kanw allh mia epishmansh : o casper paizei xoris kanena provlhma thn tita . eixe upothei palaiotera oti den thn epaize.
    kai mia erwtish : exei kanenas firmware pou na upostirizei kai pvr tha me endiefere auto . exw vrei kapoia alla den ta exw dokimasei .

Senior Member
    Uploads
    1

Είχε πάντως συμβεί και παλαιότερα και επανήλθαν. Τώρα βέβαια είναι καπως μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα. Μήπως γνωρίζει κανείς άλλος να μας διαφωτίσει ?
    Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι είχε συμβεί και επανήλθαν, και μακάρι να ξανασυμβεί. Αλλά είμαι πολύ απαισιόδοξος λόγω της δυσκολίας της κατάστασης.

Quote Originally Posted by tarzan1022 View Post
    na kanw allh mia epishmansh : o casper paizei xoris kanena provlhma thn tita . eixe upothei palaiotera oti den thn epaize.
    kai mia erwtish : exei kanenas firmware pou na upostirizei kai pvr tha me endiefere auto . exw vrei kapoia alla den ta exw dokimasei .
    Όντως παλιά δεν την έπαιζε. Με το 23-11 firmware που είχε βγει και φαντάζομαι ότι είναι το τελευταίο που κυκλοφορεί, δεν είχα δοκιμάσει τίτα. Αν υπάρχει κάτι νεώτερο και γνωρίζει κάποιος, ας μας πει. Όσο για το pvr φίλε μου, νομίζω ότι δεν είναι θέμα firmware, αλλά δέκτη. Νομίζω ότι ο ίδιος δέκτης κυκλοφορεί και σε pvr. Εκτός κι αν έχεις ήδη αυτόν. Αλλά μπορεί και να κάνω και λάθος.

New Member
    Uploads
    0

Telika paidia me yumatu douleuei i oxi? Na prospa8isw na stisw i adikos kopos?

Senior Member
    Uploads
    0

ti ergaleia xreiazetai gia na deis me to skyshare??kai poies energies kaneis?????

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

παληκαρια ανεβασα ενα φρεσκο στα αρχεια. οπως γραφω και εκει δεν εχω πλεον δεκτη για να το τεσταρο. οποιος το δοκιμαση ας μα ς πει τις εντυπωσεις του

Member
    Uploads
    0

Εχει παρατηρήσει κάποιος το να εξαφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι η "συγκεκριμένη" δέσμη ? Ειναι η 2η φορά μεσα σε 1 μήνα που αναγκάζομαι να καλέσω τεχνικό για τη ρύθμιση. Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος ?

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    παληκαρια ανεβασα ενα φρεσκο στα αρχεια. οπως γραφω και εκει δεν εχω πλεον δεκτη για να το τεσταρο. οποιος το δοκιμαση ας μα ς πει τις εντυπωσεις του
    Το πέρασα το νέο s/w Δημήτρη, και ευχαριστώ για την προσφορά σου. Έκανε δουλειά, αλλά τα κανάλια που παίζανε. Όχι όλα. Λίγα ποστ πιο πάνω, αναφέρονται τα κανάλια που παίζουν. Να σημειώσω ότι εδώ και τρεις μέρες περίπου είχε χαθεί το σήμα από τον w6 στο Τ2.

Εχει παρατηρήσει κάποιος το να εξαφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι η "συγκεκριμένη" δέσμη ? Ειναι η 2η φορά μεσα σε 1 μήνα που αναγκάζομαι να καλέσω τεχνικό για τη ρύθμιση. Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος ?
    Για 2η φορά δεν παρατήρισα κάτι τέτοιο φίλε μου. Εμένα πρώτη φορά πριν τρεις μέρες χάθηκε το σήμα, αλλά ήμουν υποψιασμένος ότι είναι θέμα s/w, γιατί στο ίδιο πιάτο έχω hotbird και astra, και δούλευαν άψογα. Άρα το πιάτο δεν κουνήθηκε. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να αλλάξω lnb γιατί πίστευα ότι τα 'χε φτύσει, εμφανίστηκε το νέο s/w. Και το σήμα ξαναεμφανίστηκε. Φαντάζομαι λέγοντας ότι εξαφανίστηκε η συγκεκριμένη δέμη, εννοείς αυτό. Αν όχι, γράψε λάθος.

Page 36 of 46 FirstFirst ... 112631343536373841 ... LastLast
Advertise Here