Θα σου πω τι γίνεται με μένα, για να είμαστε και μέσα στις περιγραφές. Μη βγάζουμε και ράδιο αρβύλα. Η μοναδική συχνότητα που δεν μου έκανε ποτέ μα ποτέ πρόβλημα, (γιατί κατά καιρούς όλο και κάποιες συχνότητες εξαφανιζόντουσαν για λίγο καιρό) ήταν η 10930/27500. Εκεί είναι το national το animal το novacinema 2 κτλ. Αυτά παίζαν καμπάνα πάντα. Αντίθετα, η 12169/27500, ήταν αυτή που χάνονταν πιο συχνά. Αυτή έχει discovery, τα κρατικά κτλ. Τώρα λοιπόν ενώ δεν έχει χαθεί καμία συχνότητα και όλα παίζουν, παρατηρώ λίγα κολλήματα στια ιδιωτικά τα ελληνικά, και πάρα πολλά κολλήματα στην 10930. Εκεί δηλαδή σου σπάει τα νεύρα. Μιλάμε για κάθε 10 δευτερόλεπτα. Τα άλλα είναι μικρά και το παλεύεις όπως προείπα. Διαβάζω λοιπόν ότι αρχίσουν και έχουν πρόβλημα με κολλήματα κάποιοι με server, και αφού και αυτό με server δουλεύει, την έχει ακούσει και αυτό... Sorry για την φλυαρία μου, αλλά ελπίζω να κατατόπισα τους ενδιαφερόμενους.
geia sas paidia psaxnw apenosmena na vrw 1 dongle y6 exw diavasei kapou oti kanei gia dekth opticum 5119 pou exw. (kai thelw na to dokimasw)
h estw kai kapoio alo dongle microbox s box fbox h kati paromio apo ellada . phga sta gnwsta 2 magazia tis athinas alla tipota an mporei kapoios me pm na me vohthisei . euxarisw !
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ελπίζω να είναι το στικάκι προβληματικό, και όχι η θύρα. Γιατί αν είναι η θύρα, τότε... Ούτε αναβάθμιση δεν θα μπορεί να γίνει, ούτε τίποτα. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι η θύρα για το Τ1 είναι στο πορτάκι μέσα. Δεν είναι η ίδια με του Τ2. Και πρέπει να βάλεις το στικάκι από μπροστά. Για να τσεκάρεις πού είναι το πρόβλημα, προτείνω να γράψεις στο ίδιο στικ μερικά mp3, και να δεις αν τα αναγνωρίζει και στα δύο tuner, μιας και τα διαβάζει μια χαρά ο casper. Και ελπίζω αν έχει κάτι πρόβλημα, να είναι το στικ σου.
Εχεις δίκιο...Μαμακία δική μου ήταν τελικά. Νόμιζα οτι το πίσω usb ήταν για τα upgrades και το μπροστά μόνο για mp3 κλπ. Tα εγκατέστησα και τα 2 (γιατι το pvr δεν περνούσε λόγω του οτι δεν έχω την pvr version) και άνοιξαν κάποιοα όχι όλα ωστόσο...δεν ξέρω αν επανέλθουν κάποια στιγμή... ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια
kalhspera se olous !!!!!!
apo exthes to casperaki vriskete se koma den douleuei kanena paketo . exei kai allos to idio provlhma ? exei kikloforisei kanena kainourio firmware ? h to kleisan to magazi oi araves ?