Ρε παιδιά έλεος.
Το LNB κατεβάζει δεδομένα σε stream.
Το πρόγραμμα που έχει ο δέκτης διαβάζει από τη θύρα του LNB και βλέπει τι κλειδιά του έρχονται.
Που σημαίνει ότι τα περνάει όλα.
Ανάλογα του τι κωδικοποίηση έχει το κανάλι που βλέπεις, που και αυτό ο δέκτης το καταλαβαίνει από το πρόγραμμα περνάει μέσα τα αντίστοιχα κλειδιά για να σου ανοίξει το κανάλι.
Σου περνάει δηλαδή όλα τα IRDETO2 κλειδιά όταν βλέπει ότι παρακολουθείς κανάλι με IRDETO2 κλείδωμα οπότε τόσο γρήγορα που τα παίρνει μέσα, τα λάθος κλειδιά από άλλο μπουκέτο απλά δεν περνάνε και περνάνε τα σωστά μόνο στη διαδικασία που έχει το EMU για να κάνει όλο αυτό.
Απλό είναι.
Malista, auto einai aplo. To exo katalavei!
To diskolo kai auto pou den exo katalavei einai pos o server mpprei kai paragei tosa polla kleidia? Ta kleidia den paragontai apo pc, oso tubano pc kai na nai auto, ta kleidia paragontai apo kartes kai mono, pou simainei ti? Mia karta tou server gia kathe kanali??? An einai etsi to dexomai!
Alla tote milame gia polles kartes, sosta? Ektos an sto stream key ta kleidi ta dinoun oi idioi pou ta paragoun, opote ekei milame gia xontres mizes.
adika kourazete to mialo sas...iparxoun polloi tropoi na gini afto...enas as poume ine na exis mono mia karta me ena spliter,30 dektes as poume gia tin nova mono ke to emm pou perni o ka8e dektis gia to ka8e kanali na to dinis sto stream data....1-2 kartes to poli ke ola kala...apiroi xristes....
Phillip Me ediaferi o dektis
Και μενα μ ενδιαφερει.![]()
mwre olous tous endiaferei o dekths alla ante vres ton stin athina... k pistevw pws den einai k tyxaio to onoma tou! casper !!!!
Να ρωτησω κατι απλο, ολα καλα και ολα ωραια για το πως δουλευει. Μου λεει καποιος πως ειναι δυνατον να δουλευει το SKy Itl ; Ξερουμε οτι το nds αν το ping ειναι μεγαλο κανει διακοπες. Ε τοτε με τετοιο ping δεν βλεπεις καν. Λοιπον;
πολυ σωστη φιλε μου η απορια σου. μπορει το λινγκ του τυπου που τους εμπορευεται να αναφερη κατι τετοιο, αλλα τι γραφουμε και αλλο αν ισχυει η οχι. ιαταλο δεν βλεπεις με αυτους τους δεκτες και ας εχεις τον Θεο μπαρμπα. για να δεις ιταλο σωστα χωρις κωλυματα πρεπει να εχεις ping κατω απο 140. εγω εκανα μια αναφωρα στα πρωτα ποστ για το τι παιζει ο CASPER. μεσα σε αυτα να συμπληρωσω οτι δεινη και τον Αλβανο που δεν τον ειχα τεσταρη ποιο νωρις
δεκτης που εκτος της κυριας ειναι οτι πρεπει για τους ποδοσφαοροφιλους και για ματι