Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 20 of 46 FirstFirst ... 10151819202122253045 ... LastLast
Results 191 to 200 of 451

Thread: Skyshare - Oτιδήποτε σχετικό

Senior Member
    Uploads
    1

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ skyshare kai dehtes pou to ipostirizoun

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου μπορει να δουλευει καποιος και απο τους 200e, εγω για αυτον που αναφερω τον casper η οπως αλοιως θες εσυ να τον ονομασης δουλευη απο τις 21.6 πως να το κανουμε αφου απο εκει δεινη τα φωτα του. οπως δεν ειπαμε με τι δουλευη ο καθενας. μια απλη αναφωρα εγεινε που πρεπει να ειναι καρφωμενο το δευτερο lnb
    Μπορείς να μου στείλεις PM για το που βρίσκουμε το φαντασματακι. Να δοκιμάσω μπας και γλιτώσω το e-shop.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ skyshare

Quote Originally Posted by ronsar View Post
    Πηρα τον predator 8700 τον συνδεσα με σταθερο πιατο που βλεπει hot-bird και 2μετρο κινητο,μετα απο πολα ανοιξε η κυρια μονον Ελληνικα,τον εβγαλα απο την πριζα,συνδεσα τον humax με το κινητο πιατο,και προσπαθησα να πιασω εναν απο τους12δορ/ους που εχω φορτωμενους,το πιατο κινητε κανονικα,οπου ομως και αν κοιταζει εγω βλεπω μονο hot-bird,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ????????????
    DEN trelathika telika.Mou ekanan plaka.Ston khpo toy pitioy einai 3 piata, 2 dika moy kai 1 toy giyu moy stathero ston HOT-BIRD.xevidwsan to kalodio apo to kinhto ,kai to vidwsan sto stathero.katalavenetai twra. xilia sygnwmhn me proswpikes istories

Senior Member
    Uploads
    0

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ skyshare

Quote Originally Posted by ronsar View Post
    Πηρα τον predator 8700 τον συνδεσα με σταθερο πιατο που βλεπει hot-bird και 2μετρο κινητο,μετα απο πολα ανοιξε η κυρια μονον Ελληνικα,τον εβγαλα απο την πριζα,συνδεσα τον humax με το κινητο πιατο,και προσπαθησα να πιασω εναν απο τους12δορ/ους που εχω φορτωμενους,το πιατο κινητε κανονικα,οπου ομως και αν κοιταζει εγω βλεπω μονο hot-bird,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ????????????
    DEN trelathika telika.Mou ekanan plaka.Ston khpo toy pitioy einai 3 piata, 2 dika moy kai 1 toy giyu moy stathero ston HOT-BIRD.xevidwsan to kalodio apo to kinhto ,kai to vidwsan sto stathero.katalavenetai twra. xilia sygnwmhn poy sas apasxolhsa me proswpikes istories

Member
    Uploads
    0

o συγκεκρημενος δεκτης που υπαρχη εδω τα καλουδια τα περνει απο τον eutelsat w6 (21.6e)
    me kinito katoptro ti mporoume na kanoume file mou?to metatrepoume se stathero kai kentraroume ston doryforo pou eipes to ena lnb kai to allo ston hotbird?ligo makrya den einai o enas apo ton allo gia stathero?exo 1.40 kiniti katoptro,pliroforiaka.

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by kokisat View Post
    me kinito katoptro ti mporoume na kanoume file mou?to metatrepoume se stathero kai kentraroume ston doryforo pou eipes to ena lnb kai to allo ston hotbird?ligo makrya den einai o enas apo ton allo gia stathero?exo 1.40 kiniti katoptro,pliroforiaka.
    φιλε μου ειναι κριμα να σπαταλησεις ενα κινητο πιατο για εναν δορυφωρο. εγω θα σου προτεινα να βαλεις ενα αλλο πιατακη 1.05 τζιμπερντηνη, και να του βαλεις τον w6 επανω, οσο για το υπαρχων να το κανεις σταθερο, δεν υπαρχη κανενα προβλημα, δεν ειναι καθολου μακρια οι δυο δορυφωροι τους βγαζεις πανευκολα. το μονο προβληματακη ειναι οτι θα πεδευτης λιγο για να τον βρεις, εστω και με πεδιομετρο γιατι ο αστρα που ειναι δυπλα του, εχει δυνατα σηματα και οι ενδηξεις στο σπεκτρουμ του πεδιομετρου σκανε μεσα σε αυτον

Senior Member
    Uploads
    1

Σήμερα έκανα την κίνηση να βάλω άλλα 2 LNB μαζί με άλλο ένα που έχω, ώστε να έχω έτοιμη την εγκατάσταση για όταν θα πάρω δέκτη για ss. Είχα ένα μόνο στον Hotbird, πήρα το απαραίτητο δεύτερο για τον Eutelsat W6, και σκέφτηκα να βάλω και ένα τρίτο για τον Astra, καθώς το πιάτο μου είναι και 1,20. Τελικά, όσο άγνοια έχεις τόσο πιο πολύ κοιτάνε μερικοί να σε φάνε.
    Όταν μου έκαναν την εγκατάσταση μου μιλήσαν για 1,20. Ανίδεος τότε. Καθώς άρχισα να ψάχνομαι στο φόρουμ, και σήμερα που ξαναείδα το πιάτο μετά από αρκετό καιρό, δεν μου γέμιζε το μάτι για 1,20. Το μέτρησα και είναι 80άρι τελικά. Με 80άρι μπορώ να πιάσω τους δορυφόρους τους 3 που προανέφερα; Γιατί το πεδιόμετρο (ολίγον φτηνιάρικο,) σήμερα δεν κατάφερε με κεντραρισμένο τον Hotbird να πιάσει κάποιον άλλον. Στην χειρότερη χρειάζομαι Hotbird και Eutelsat W6 για να δουλέψει το ss. Να σημειώσω ότι ηταν η πρώτη φορά που έπιανα πεδιόμετρο στα χέρια μου, οπότε μπορεί να μην έφταιγε ούτε αυτό ούτε το πιάτο, παρά μόνο εγώ λόγω ασχετοσύνης.

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

kalispera se olous exw to fantasmataki sta xeria mou
    evala 2 piata 80aria toena ston hotberd kai to allo prospathisa na vrw ton euetsat w6 21.6e alla tzifos. thelei poio megalo piato gia auton?

Uploads
    1

Quote Originally Posted by tarzan1020 View Post
    kalispera se olous exw to fantasmataki sta xeria mou
    evala 2 piata 80aria toena ston hotberd kai to allo prospathisa na vrw ton euetsat w6 21.6e alla tzifos. Thelei poio megalo piato gia auton?
    :-s:-s:-s:-s:-s
    φιλε μου εγω τον εχω κατεβαση με 1.05 τζιμπερντινι. πιστευω οτι και με ενα καλο 90αρη θα βγει ανετα. απλα ειναι λιγο δυσκολο να τον βρεις γιατι τον ταπονουν οι ισχυρες συχνοτητες του αστρα. για το δε 80αρη που εχεις, νομιζω οτι δεν θα κανης δουλεια.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by dj_takis View Post
    Σήμερα έκανα την κίνηση να βάλω άλλα 2 lnb μαζί με άλλο ένα που έχω, ώστε να έχω έτοιμη την εγκατάσταση για όταν θα πάρω δέκτη για ss. Είχα ένα μόνο στον hotbird, πήρα το απαραίτητο δεύτερο για τον eutelsat w6, και σκέφτηκα να βάλω και ένα τρίτο για τον astra, καθώς το πιάτο μου είναι και 1,20. Τελικά, όσο άγνοια έχεις τόσο πιο πολύ κοιτάνε μερικοί να σε φάνε.
    Όταν μου έκαναν την εγκατάσταση μου μιλήσαν για 1,20. Ανίδεος τότε. Καθώς άρχισα να ψάχνομαι στο φόρουμ, και σήμερα που ξαναείδα το πιάτο μετά από αρκετό καιρό, δεν μου γέμιζε το μάτι για 1,20. Το μέτρησα και είναι 80άρι τελικά. Με 80άρι μπορώ να πιάσω τους δορυφόρους τους 3 που προανέφερα; Γιατί το πεδιόμετρο (ολίγον φτηνιάρικο,) σήμερα δεν κατάφερε με κεντραρισμένο τον hotbird να πιάσει κάποιον άλλον. Στην χειρότερη χρειάζομαι hotbird και eutelsat w6 για να δουλέψει το ss. Να σημειώσω ότι ηταν η πρώτη φορά που έπιανα πεδιόμετρο στα χέρια μου, οπότε μπορεί να μην έφταιγε ούτε αυτό ούτε το πιάτο, παρά μόνο εγώ λόγω ασχετοσύνης.
    εγω στην θεση σου θα πηγαινα και θα του ζητουσα εδω και τωρα να μου βαλει το 1.20 για το οποιο πληρωθηκε

Member
    Uploads
    0

φιλε μου ειναι κριμα να σπαταλησεις ενα κινητο πιατο για εναν δορυφωρο. εγω θα σου προτεινα να βαλεις ενα αλλο πιατακη 1.05 τζιμπερντηνη, και να του βαλεις τον w6 επανω, οσο για το υπαρχων να το κανεις σταθερο, δεν υπαρχη κανενα προβλημα, δεν ειναι καθολου μακρια οι δυο δορυφωροι τους βγαζεις πανευκολα. το μονο προβληματακη ειναι οτι θα πεδευτης λιγο για να τον βρεις, εστω και με πεδιομετρο γιατι ο αστρα που ειναι δυπλα του, εχει δυνατα σηματα και οι ενδηξεις στο σπεκτρουμ του πεδιομετρου σκανε μεσα σε αυτον
    se efxaristo file mou gia tin apantisi sou,ean valo ena stathero opos les ousiastika katargo to kinito i exo karfomeno to stathero ston eytelsat kai me to kinito doulevo tous allous doryforous vlepontas paytv,ginetai afto me ntaisek?episis o casper ypostirizei kai kartes?

na eisai kala.

Advertise Here