φιλε μου ειναι κριμα να σπαταλησεις ενα κινητο πιατο για εναν δορυφωρο. εγω θα σου προτεινα να βαλεις ενα αλλο πιατακη 1.05 τζιμπερντηνη, και να του βαλεις τον w6 επανω, οσο για το υπαρχων να το κανεις σταθερο, δεν υπαρχη κανενα προβλημα, δεν ειναι καθολου μακρια οι δυο δορυφωροι τους βγαζεις πανευκολα. το μονο προβληματακη ειναι οτι θα πεδευτης λιγο για να τον βρεις, εστω και με πεδιομετρο γιατι ο αστρα που ειναι δυπλα του, εχει δυνατα σηματα και οι ενδηξεις στο σπεκτρουμ του πεδιομετρου σκανε μεσα σε αυτον
Σήμερα έκανα την κίνηση να βάλω άλλα 2 LNB μαζί με άλλο ένα που έχω, ώστε να έχω έτοιμη την εγκατάσταση για όταν θα πάρω δέκτη για ss. Είχα ένα μόνο στον Hotbird, πήρα το απαραίτητο δεύτερο για τον Eutelsat W6, και σκέφτηκα να βάλω και ένα τρίτο για τον Astra, καθώς το πιάτο μου είναι και 1,20. Τελικά, όσο άγνοια έχεις τόσο πιο πολύ κοιτάνε μερικοί να σε φάνε.
Όταν μου έκαναν την εγκατάσταση μου μιλήσαν για 1,20. Ανίδεος τότε. Καθώς άρχισα να ψάχνομαι στο φόρουμ, και σήμερα που ξαναείδα το πιάτο μετά από αρκετό καιρό, δεν μου γέμιζε το μάτι για 1,20. Το μέτρησα και είναι 80άρι τελικά. Με 80άρι μπορώ να πιάσω τους δορυφόρους τους 3 που προανέφερα; Γιατί το πεδιόμετρο (ολίγον φτηνιάρικο,) σήμερα δεν κατάφερε με κεντραρισμένο τον Hotbird να πιάσει κάποιον άλλον. Στην χειρότερη χρειάζομαι Hotbird και Eutelsat W6 για να δουλέψει το ss. Να σημειώσω ότι ηταν η πρώτη φορά που έπιανα πεδιόμετρο στα χέρια μου, οπότε μπορεί να μην έφταιγε ούτε αυτό ούτε το πιάτο, παρά μόνο εγώ λόγω ασχετοσύνης.
kalispera se olous exw to fantasmataki sta xeria mou
evala 2 piata 80aria toena ston hotberd kai to allo prospathisa na vrw ton euetsat w6 21.6e alla tzifos. thelei poio megalo piato gia auton?
![]()
se efxaristo file mou gia tin apantisi sou,ean valo ena stathero opos les ousiastika katargo to kinito i exo karfomeno to stathero ston eytelsat kai me to kinito doulevo tous allous doryforous vlepontas paytv,ginetai afto me ntaisek?episis o casper ypostirizei kai kartes?
na eisai kala.