..Yparxei kai aftos:
Sky Sharing Receiver Spacesat SS 2000 PVR Twin Tuner Receiver
me pola provlimata opos lene.
exw db500ari, me xoro an k ligei opou na nai, kai dekti me gata pou twra etsi vlepw... eutixws p den peinaei i gata, k lew an parw enan skyshare i ip mou tha einai kathari! giauto iothetisa gata kai me vlepw gia paralilo tileskopio ston hotbird!!! pantws den poulaw tpt, mipws k ginei tpt palio pali tis modas... :P
den kserw gia esas alla egw idi doulevw se ena stin athina! giayto kolisa alla den exei kanenas ferei dekti gia skyshare.... isws paranoma na tous eisagoun alla an o predator einai toso patata (na min exei tpt apo hardware) ti na ton kanw? db kai gata tote!!!!
χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου και χωρις να εχω να κερδησω τιποτα, ποιος ανεφερε φιλε μου οτι παιζει ποιο σταθερα;; γιατι απ οτι βλεπω εδω δεν πρεπει να τον εχει κανενας. εγω ανεβασα ποια πακετα ανοιγει ο CASPER και ζητησα και απο αλλα παιδεια που εχουν παρομοιο δεκτη να κανουν μια αναφωρα αλλα δεν εγραψε κανενας. δυο που απαντησαν εγραψαν οτι τα σαιτ λεει για αυτα και αυτα κ.λ.π. αλλο τι γραφη ο καθε εμπορας για να πουληση και αλλο τι δυνατοτητες εχει ο καθε δεκτης. αυτα μονο με τεστ μεταξη μας θα τα γνωριζουμε. επισης για να πει καποιος οτι ο ταδε δεκτης ειναι ποιο σταθερος απο τον αλλον, πρεπει να εχει και τους δυο και να τους τεσταρη. τελος δε δεκτη που οπως λες θελει για να τα κανη ολα, αυτος ειναι ενας αλλα θελει και την αναλογη συνδρομη του φυσικα. μονο ο dream θεωρηται ο ποιο ολοκληρωμενος δεκτης αλλα ειπαμε και εκει με καποιες προυποθεσεις
ενημερωτικα παντος το φαντασματακη που τεσταρω εδω και 3 μηνες παιζει τελεια ολα αυτα που λεει οτι προσφερει