Ju pershendes.di ndonjeri se si munde te shikohen nepermjet kartave te digitalit paketat e Canalsatit dhe te tjerat,kam pare shume te tilla ketej por kerkojne leke per te na ndihmuar,ndoshta kane te drejt.munde te na ndihmoj ndonjeri sesi? Flm
Ju pershendes.di ndonjeri se si munde te shikohen nepermjet kartave te digitalit paketat e Canalsatit dhe te tjerat,kam pare shume te tilla ketej por kerkojne leke per te na ndihmuar,ndoshta kane te drejt.munde te na ndihmoj ndonjeri sesi? Flm
Pershendetje.kush mund te me thote se cfare mund te shoh me modulin matrix revolution dhe si mund ti hap kanalet me pagese?
cuna pershendetje kush me thot se cfar mund te bej me nje modul IRDETO me te cilen shikoja sat+ dhe nje modul CONEX me te cilen shikoja digitalbin ne qofte se hapin ndonje pakete mund te me thoni si
kush ka nje fun card mund ta hedhi kete file me cas 3+ dhe te shikoje skylink 23.5 est
shikim te kendshem
Pershendetje....
Kam nje modul irdeto access dhe nje karte nova pa abonim,..
Cfare mund te bej me te mund te shikoj ndonje gje me te???
carte nagra 3 ka? sa kushton me kan thene se hap kanalet nga thor.Ka ndonjeri info?
Kam nje Card aljazeera sports per nje vit,si mund te krijoj server per tu shpendare klienteve brenda rrjetit tim???? ndonje ndihme dikush?
Per ata qe jane te interesuar te shikojne kanalet tricolor tv ne 36 est
Gold card tricolor tv 36°e
PIC DreCrypt2
EMU DreCrypt2 (tricolor tv) Goldwafer
programimi behet me pic 16f84(a)
eeprom 24lc16 lihet bosh
frekuencat jane keto me poshte
sport tricolor -11727 L DVB-S2/8PSK MPEG-4 27500 3/4
Telekanal Futbol , 11881 L DVB-S/MPEG-2 27500 3/4
NTV Sport Plus , 12034 L DVB-S2/8PSK MPEG-4 27500 3/4
Sport 1 HD Russia , 12226 L DVB-S/MPEG-2 27500 3/4
Nash Futbol , rusia