Harta Card!![]()
Harta Card!![]()
Pershendetje te gjithve, per te mos e lene temem te ngurte pra vetem me krahasimin midis gammes dhe abres e ndryshova titullin e temes ne "Diskutime te pergjithshme mbi kartat-smart", keshtu do kemi mundesi qe ne kete teme te diskutojme rreth cdo karte dhe problemeve te ndryshme me to.FLM
Kam qene partizan i kartave tashme ju kam hequr vize te kuqe se me shkunden mire nga xhepi.Po te hapesh sertarin tim c`fare nuk shikon. qe me silver card, gold card, fan card 1;2;3;4;5;6;titanum kart; 1 dhe 2;mosc card, K3,etj...... Te gjitha keto jane blere me lek jeta e tyre ka zgjatur jo me shume se gjashte muaj deri nje vit.Nuk jam bere pishman qe i kam blere sepse me to kam pare shume por tash qe kam DM nuk me genjen mendjen asnje lloj carte.Sa te "c`mendur" kemi qene per te mbushur karten gold qe te shikoja Tele+; bianco; nero etjj... i dilja autobuzit te Athines ne ora 4 te mengjesit e dergoja ne greqi per ta mbushur karten per nje muaj dhe paguaja 5 000 dhrami= 2 000 lek te reja
pasi ketu ne shqiperi nuk dija kush mbushte , me pas mesova vete.
Mendimi im larg duart nga keto lloj kartash.
Pershendetje te gjitheve
Atehere do te doja te ndalesha pak ketu tek kjo karte. Ky cuni me lart ka shume te drejte per sugjerimin qe po ben per kete tip karte te re qe pritet te hidhet ne treg por me sa shof ketu e keni bere si forumi i DM dhe jo si nje forum ku jepen mendime per ate qe kerkohet. Une nuk e kuptoj se perse mundoheni te vini ne gare card share me problemet, mendimet, dhe paisjet e reja qe dalin, kjo eshte nje teme ku kerkohet te jepen mendime per kartat e ndryshme dhe jo te bejme tifozllek sikur luajm futboll.E kane kuptuar te gjithe qe cart share eshte nje nga format me te mira per te bere pirateri dhe nuk ka nevoje me qe ju te beni rolin e shpikesve por tani ju ketu e bete qe ne cdo teme qe te hysh duhet te lexosh qe "kjo nuk ben merrni vetem DM". Per mendimin tim kjo eshte nje thyerje e rregullores se ketij forumi dhe kete e them me keqardhje. Ketu eshte hapur nje teme per cartat dhe shume mire secili nga ju mund te jape mendimin dhe vleresimin e tij shume te vlefshem mbi kete teme por jo keshtu. Prandaj dhe me vjen keq qe ta them se shumica e antareve te vjeter te ketij forumi nuk po duken me me postimet dhe me zgjidhjet qe ofronin, dhe kjo le per te deshiruar mendoj. Tani po kaloj tek sugjerimi qe hodhi ky cuni me lart. Hartacard me sa flitet eshte vertet nje carte qe pritet te beje epoke sepse do te jete nje carte me nje memorje te larte te chipit dhe mendohet qe te hape shumicen e paketave qe kane emer ne transmetimet e tyre ku si pakete baze per ty thyer do te jete nova e grekut. Keto jane vetem fjale dhe une per momentin mund ti quaj dhe (thashetheme) por per nje gje te jeni te sigurt "Populli thote ku ka ze nuk eshte pa gje" prandaj per te gjithe ata qe nuk kane mundesi qe te perdorin cardshare nepermjet internetit keto jane lajme te mira dhe interesante duke filluar qe nga cartat e reja qe priten te dalin dhe aparatet qe vazhdojne te bejne share nepermjet satelitit (predator apo dhe casper). Mbase u zgjata pak por mu duk me vend te nderhyja dhe te sqaroja disa nga keto gjera. Cdo kush ka mendimin e tij dhe nese do mund te me kundershtoje ndokush ne ndonje pike eshte mendimi i tij por moderatoret e faqes duhet ti shohin me kujdes keto gjera sepse me pas cdo gje behet e bezdisshme.
besoj se ke te drejte ketu aldo , ne vend qe te diskutohet per temen e krijuar gjithcka lidhet me dreambox , dhe cdo gje qe diskutohet vihet ne gare me te. ketu nuk jemi per te bere avokatin e dreamboxit pasi tani te gjithe e dine se ceshte dhe mund te beje.Bota satelitore nuk eshte vetem DM ndaj temat duhet pare me objektivitet dhe jo me tifozllek, pra te diskutojme per ate qe eshte tema. Ne vend qe te japim ndonje mendim per kartat ose te gjejme ndonje info pas cdo pyetje na thuhet "Bli DreamBox dhe rri rrehat"
Madje dhe ne tema te tjera si Micobox,Casper,Predator etj etj perseri i njejti muhabet, "Bli DM dhe rri rehat" Vetem tek tema e antenave UHF ka ngelur e paster nga kjo por mos u cuditni kur dhe aty te shikoni ndojne krahasim me Drambox
ndoshta eshte e vertet, ndaj do deshiroja qe te gjithe te japim mendimet e tyre dhe te mos ngurojne te shkuajne per idete dhe zgjidhjet e tyre. FLM. Prandaj dhe me vjen keq qe ta them se shumica e antareve te vjeter te ketij forumi nuk po duken me me postimet dhe me zgjidhjet qe ofronin, dhe kjo le per te deshiruar mendoj.![]()
dakort jam dhe uen se ehste tema e cartelave por e drejta eshte dhe ngelet une personalisht nuk genjehem me me abracadabra dhe se cpo dalin jo casper jo prtedator eshte e kote harxho leket kot.per mendimin tim eshte e kote te meremi me keto budallqe qe dalin sa te na zhvatin mire nga leket dhe nxjerin nje gje tjeter![]()
ok. po un nuk po them qe te themi genjeshtra thjesht te diskutojme per temen perkatese dhe ne fund cdo kush duke pare temat e ben vete zgjedhjen e tij.
tani ky diskutim eshte i kote te vazhdohet pasi po dalim nga tema,thjesht duhet te jemi me te kujdeshem ne respektimin e temava dhe te respektojme ate te famshmen "rregullore".![]()