Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: πως να splitaro την καινουρια καρτα της nova

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Re: πως να splitaro την καινουρια καρτα της nova

Quote Originally Posted by therapia View Post
    to post sou elege gia irdeto 3 file mou to opio ine aniparkto kai ohi gia alagi karton kai stin teliki an theli i kiria to kani opos to show time pou ihane simvoleo kai den pigene o kosmos na alaksi tin karta kai to dehti kai mia orea proia me to etsi goustaroume klisane ola ta hsn kai anakoinosane opios theli show timw na pai sto kontinotero katastima na alaksi dehti kai karta me kenouria
    Γιατί ρε Τάσο δεν μου λες??? Για ποιό λόγο θα γίνει η αλλαγή των καρτών??? Για την φουκαριάρα την μάνα τους??? Μα φυσικά για να γίνουν όλες οι κάρτες συμβατές με Irdeto3... Σου είχα ξαναπεί, από version4 και πάνω, ΜΠΟΡΟΥΝ να εφαρμόσουν τις νέες τακτικές τους. Γι αυτό το λόγο, οι κάρτες που αλλάζονται (προς το παρόν ακόμα) είναι 2άρες και αυτό ΟΧΙ σε όλους. Πειραματικά σε κάποιους και απο αυτούς τους κάποιους περιμένουν να δουν feedback για το αν έχουν προβλήματα ή οχι (φυσικά εν αγνοία τους και αναγκάζοντας τους να καλέσουν την Τ.Υ.).

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα σχετικό, αλλά ίσως να πρέπει να μεταφέρεις το δικό μου και κάποια άλλα ποιο πίσω posts, σε άλλο thread γιατί εδώ είναι όλα off-topic.

P.S.: Και μην αρπάζεσαι...

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Γιατί ρε Τάσο δεν μου λες??? Για ποιό λόγο θα γίνει η αλλαγή των καρτών??? Για την φουκαριάρα την μάνα τους??? Μα φυσικά για να γίνουν όλες οι κάρτες συμβατές με Irdeto3... Σου είχα ξαναπεί, από version4 και πάνω, ΜΠΟΡΟΥΝ να εφαρμόσουν τις νέες τακτικές τους. Γι αυτό το λόγο, οι κάρτες που αλλάζονται (προς το παρόν ακόμα) είναι 2άρες και αυτό ΟΧΙ σε όλους. Πειραματικά σε κάποιους και απο αυτούς τους κάποιους περιμένουν να δουν feedback για το αν έχουν προβλήματα ή οχι (φυσικά εν αγνοία τους και αναγκάζοντας τους να καλέσουν την Τ.Υ.).

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα σχετικό, αλλά ίσως να πρέπει να μεταφέρεις το δικό μου και κάποια άλλα ποιο πίσω posts, σε άλλο thread γιατί εδώ είναι όλα off-topic.

P.S.: Και μην αρπάζεσαι...
    alo proetimazonte gia to irdeto 3 kai alo iparhi irdeto 3 irdeto 3 stin avon tha dite meta apo 2 hronia pou asfalos mehri tote tha ehi spasti edo vgike hackemeni i kenouria tous karta prin kan afti vgaloune tin original

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by therapia View Post
    alo proetimazonte gia to irdeto 3 kai alo iparhi irdeto 3 irdeto 3 stin avon tha dite meta apo 2 hronia pou asfalos mehri tote tha ehi spasti edo vgike hackemeni i kenouria tous karta prin kan afti vgaloune tin original
    Κάποιο κακό πουλάκι δυστυχώς, μου μίλησε για Δεκέμβρη με Γενάρη. Τώρα αν θα ολοκληρωθεί η μετάπτωση (πλήρης!) σε 2 χρόνια, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Οι original πάντως σε 3-5 μηνάκια, θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα με το CSing και ας είναι 4άρες. Ο πόλεμος βλέπεις, είναι σε πολλά μέτωπα και οχι μόνο στην Γ. Υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα του λέοντος που βλέπει από δίκτυο.

Και σχετικά με την καρτούλα την original (5.3), σε πληροφορώ οτι κυκλοφορεί από τον Απρίλιο ήδη. Ισως να σου έχει διαφύγει αλλά δεν είναι και κακό αυτό. Απλά τυγχάνει και παρακολουθώ και την πορεία της πλατφόρμας, εκτός από την Γ μόνο.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Κάποιο κακό πουλάκι δυστυχώς, μου μίλησε για Δεκέμβρη με Γενάρη. Τώρα αν θα ολοκληρωθεί η μετάπτωση (πλήρης!) σε 2 χρόνια, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Οι original πάντως σε 3-5 μηνάκια, θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα με το CSing και ας είναι 4άρες. Ο πόλεμος βλέπεις, είναι σε πολλά μέτωπα και οχι μόνο στην Γ. Υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα του λέοντος που βλέπει από δίκτυο.

Και σχετικά με την καρτούλα την original (5.3), σε πληροφορώ οτι κυκλοφορεί από τον Απρίλιο ήδη. Ισως να σου έχει διαφύγει αλλά δεν είναι και κακό αυτό. Απλά τυγχάνει και παρακολουθώ και την πορεία της πλατφόρμας, εκτός από την Γ μόνο.
    to poulaki pou sto ipe den kseri ti tou ginete

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

to mono sigouro einai oti kati kineite.tha doume meta apo ligo kairo ti tha ginei akrivos

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alexkid21 View Post
    φιλοι εκανα μια συνδομη nova πριν κανα μηνα κ πλεον η καρτα ειναι παντρεμενη με το μηχανημα.δοκιμασα να την χωρισω με ενα spliter αλλα δεν γινεται...εχει βρει κανενας λυση,να χωρισει την καρτα?????
    Φιλε μου εχει βγει τροπος να μοιραστει η καρτα!!Με λογισμικο στον δεκτη τη ξεχωριζουν!Δε το εχω δοκιμασει αλλα εψαξα και το βρηκα!!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by gks1983 View Post
    Φιλε μου εχει βγει τροπος να μοιραστει η καρτα!!Με λογισμικο στον δεκτη τη ξεχωριζουν!Δε το εχω δοκιμασει αλλα εψαξα και το βρηκα!!
    Αν μπορεις στειλε μου με πμ το προγραμμα μα το δοκιμασω εγω.

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

pedes to exoume ksanapi kai pio palia:
    H megali tripa pou EPITREPI CS / air CS legete
    NOV@ PVR ...kai fisika mialao gia original karta ean den hpirxe
    pvr ...yparxei routina mesa sro cpu tis original pou legete<<<saturation of double>>
    elinisti routina korou ti kAni? lokari to chids pou vlepis ekini ti stigmi
    px nov@cinema kai otan <<zitisis>> tautoxrona kai px mega
    kani RESET pk kai off ...diladi pk+1 chid tin fora ..ara papala cs
    omos afto den to energopioun logo tou pvr tous poy to perni mpala kai afto
    kai an kserete h kartes tou pvr eine diaforetikes apo tis alles ..px
    h 4ares den kanoun pvr

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vstrom View Post
    Αν μπορεις στειλε μου με πμ το προγραμμα μα το δοκιμασω εγω.
    Μακαρι να το ειχα !Ενας γνωστος μου το περιμενει μολις του ερθει θα σε εχω υπ'οψιν!!!

Member
    Uploads
    0

re paidia ego tin miraza me spliiter meso yumatu mx opos stin eikona!!!!kai den katalabeno gt lete oti i karta tis novas einai patremeni me panasat!! (http://www.singlix.org/freetv/yumatu_mx_share.html)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Advertise Here