ok! thanks file mou
ok! thanks file mou
Exei kaneis sas to "besv2.1" fia na moy to dosei?
Eyxaristo.
Telika to vrika paidia den xriazetai.
Mia poy ekana post mporei na moy pei kaneis gia ti tha prepei na exoyme kai "bes" files den mas eftanan ta "gam"? ;h exoyn kai kapoia idieterotita....
Ma fisika kai to goooooglarisa (sto sigkekrimeno psaxtiri thi selidas) prota alla den moy evgale tipoa (mporei na min to eixa grapsei kala!). Epsaqksa kai se antistixa foroym (sta synimena arxeia) tipota omos. Meta ekana to parapano post.... synexizontas na vlepo ta themata kai tis sizitiseis xoris na psaxno to "Besttt Loader 2.1" epese mprosta moy!!! Epestrepsa sto post poy eixa kanei kai egrapsa oti egrapsa...
Den thelo na dimioyrgo provlimata oyte na aposxolo toys Moderator.Exo mia g@m@ kai prospatho na enimeronomai kai na tin ksekleidono otan kleidonei.
Sygnomh giathn anastatosh gia deyteri fora...
Filika![]()
loipon paides voitheia....exo ena netbook kai prospatho me serial ,me tin sosti com me diaforetika programmers besttt g@mm@loader klp kai mou leei this not a G@[email protected] katevasei to net framework, to serial einai to gnosto pleon sweex, ekana epanekinisi to pc, auta.....mexri simera epaize me to teleutaio tou bestt....ti sk@t@ allo na kano?????????????
paidia ti trofodotiko na xrisimopoihsw gia phoenix programmer? tou psp d kanei telika,i exodos d tairiazei me auti tou programmer..esseis ti xrisimopoieite?
kalhspera sthn parea . antimetopizw ena provlhma den mou douleuei kanena programma sto pc oute to emk 3,1 , 3,5 oute to bestttloader oute to gammaloader exw valei windows xp professional greek sp2 (spasmena opote den mporw na kanw update) . sto laptop trexoun kanonika ta programmata me vista , alla den exw com , exw ton hpoenix programer.
prin kanena mhna eixa ena pc enos filou kai douleua apo ekei mia xara auto eixe windows xp sp3 original.
den kserw ti na fteei exw kanei format alla tipota exw dokimasei kai se allo pc me ta idia windows kai to idio provlhma.
anaferw to minima pou mou vgazei.
sto emk 3,1 h 3,5
componet comdlg32.ocx or one of its dependencies not correcty registered : affile is missing or invalid
sto bestttloader
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΕΤΘΧΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ (0ΧΟΟΟΟ135)ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΟΘΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
exw problhmatisthei polu me auto den mporw na fotrwsw thn gata pou mou ekleise
profanos thelei kapoia rithmish to windows alla pws?
euxaristw polu ek twn proterwn![]()