Καλησπέρ ρε αδέρφια. Εκτός από άσχετος ξαφνικά κατέληξα με έναν δέκτη Μ-Vision stx5 usb, ένα Phoenix mini bee programmer, μια gamma card, και ένα φορητό υπολογιστή με λειτουργικό Vista. Απο που να ξεκινήσω???
Θα χρειαστώ ηρεμιστικά???
Καλησπέρ ρε αδέρφια. Εκτός από άσχετος ξαφνικά κατέληξα με έναν δέκτη Μ-Vision stx5 usb, ένα Phoenix mini bee programmer, μια gamma card, και ένα φορητό υπολογιστή με λειτουργικό Vista. Απο που να ξεκινήσω???
Θα χρειαστώ ηρεμιστικά???
Katarxin na pw tin empeiria mou... Syndesa to smartbee sta 3,57 pou exw se dream me newcs giati me cccam den ti vlepei kan tin karta... I karta stin arxi epaikse. Sti sunexeia omos tin ekapse...
I karta den edine atr... Pistepsa pws einai tyxaio gegonos kai dokimasa kai alli karta.. Kai kaike kai auti... Opote osoi exete smartbee na perioristite mono gia tin egrafi tis kartas pou doulevei mia xara.
Twra kati allo.
Agorasa programmer apo to ptm electronics
O programmer me trofodosia usb doulevei mia xara... Exei ypodoxi kai gia trofodotiko aplo alla mexri kai 6 volt pou dokimasa de deixnei na sygkineitai... Me to katastima pou milisa mou eipan pws thelei 5 volt alliws tha "sygxwrethei"... Epeidi mallon itan kaki i mera na pw oti eixa 2 programmer kai to ena apo aproseksia to evala sta 12 volt kai ontos kaike sxedon amesws... 2 kartes kai ena programmer se mia mera...
Exei kaneis tetoio programmer na mou pei me ti revma to doulevei ?
file me 5 volt doylevei...tha zitiseis se magazi ilektronikon pou tha pas trofodotiko dc me exodo 5 volt STATHEROPOIIMENI na to toniseis afto
kai mias kai antalzoume apopseis...mporei kapoios na mou pei giati i gata mou paizei se 2 dreambox 500s me tis idies rithmiseis sto cfg tou cccam kai ston trIto den goustarei na paixei?image allaxa....grames allaxa kai afou flasaretai apo tin seiriaki logika i seiriaki einai entaxei....i mipos ohi
TA FOTA SAS PARAKALO
Exei anaferei kapoios filos se post tou pws uparxoun kapoioi dreambox pou i rs232 tous kanei mono gia anavathmisi kai tpt allo.
oi dikoi moy einai kai oi treis dm 500s omos
kalimera!
agorasa apo ena katastima ilektronikon ena trofodotiko pou tou tonisa oti thelo na ehei statheri exodo 5v....ola kala os edo....mou dinei o typos ena pou vgazei se usb exodo....xanarotao einai statheropoiimeno? nai mou leei....ftano sto spiti to metrao me to polymetro kai vgazei 5,46
ta stoiheia pou grafei:
pri:100-240v~50/60 hz 150mA
sec:5V 1A 5VA Max
einai kati pou mou diafevgei?naton hrisimopoiiso me to gati i na tou ton giriso piso?
voithate min psiso to gati kai einai kai neogno....hthes mou rthe![]()
den amfivalo gia tis gnoseis sou alla exigiste mou re paidia giati vgazei 5,46....peftei i tasi pou pernei i karta mesa sto kikloma tou smartmouse phoinix kai ftanei ta 5?