prosoxh omws gia smartmouse....xwris katallhlh tash 4,5-5 8a sou kaei h 8a sou kapsei![]()
prosoxh omws gia smartmouse....xwris katallhlh tash 4,5-5 8a sou kaei h 8a sou kapsei![]()
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έλαβα ταχυδρομικός το Smartmose/Phoenix 3.57MHz/6.00MHz Programmer USB Power και ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω. Ως γνήσιος όμως νέος δεν έχω ιδέα πως. Έτσι συνοψίζω τις ερωτήσεις μου
1. Ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω και που θα το βρω;
2. Υπάρχουν οδηγίες χρήσεως;
3. Πρέπει να προσέξω κάτι στην σύνδεση;
4. Σε ποια θέση πρέπει να βρίσκονται τα διακοπτάκια;
5. Ποια η σειρά των ενεργειών που πρέπει να κάνω για το τάισμα;
6. Ποια τα νούμερα του τζόκερ;
7. Τα παιδία του Ζεβεδαίου ποιον είχαν πατέρα;
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτερο J
![]()
pedia pira simera ena neo programmer smartbee.ekana install to rs232 kanonika k piga na to xrisimopiiso.otan to vazo apo ti mia pleura mou leei to atr tis kartas k otan to vazo apo tin alli mu lei pos den einai gata.
sas parakalo voi0thiste me
euxaristo ek ton proteron
καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το φόρτωμα των αρχείων bin σε cam revolution Mrv 2.25 με cas interface 3 plus.ευχαριστώ.
Φιλε μου πρωτα απο ολα κατεβασε το προγραμμα casstudio 8.6c απο την duolabs και το ιδιο το προγραμμα σε οδηγει.Επισης εχει να κατεβασεις και οδηγιες χρησης.Μια βασικη λεπτομερεια ειναι πρωτα θα κανεις εγκατασταση το προγραμμα και μετα θα συνδεσεις το cas3+
Φιλικα Τζιμακος![]()
paidia siggnomi alla apantiste mou:einai o cas interface 3 + katallilos gia reader ston dreambox 500s?an nai mporeite na m peite tis rithmiseis?gt sto telos tha trelatho oxi tpt allo...den ton exo kataferei na diavasei apo reader apo tin serial akoma...eiani authentikos tis mamas dream
Φιλε μου εκανες θα ελεγα μια αριστη επιλογη για programmer cams+cards αγοραζοντας το cas3+,αλλα για να τον χρησιμοποιησεις για reader στο 500 θα πρεπει να εχεις και ενα pc απο διπλα να τρεχεις το casstudio της duolabs να ενεργοποιεις το phoenix mode και να το αφηνεις να τρεχει συνεχεια κατι που δεν το θεωρω και τοσο πρακτικο.Η λυση ειναι να παρεις ενα απλο phoenix reader και να το συνδεσεις στο 500.Ριξε μια ματια στο φορουμ και θα βρεις οδηγιες για τις ρυθμισεις.
Φιλικα Τζιμακος![]()