δοκιμασε καποια αλλη μοντουλα να δουμε την βλεπει, κοιταξε τις ακιδες στον δεκτη μηπως ειναι στραβη καποια ( ακιδες εκει που μπαινει η μοντουλα)
δοκιμασε καποια αλλη μοντουλα να δουμε την βλεπει, κοιταξε τις ακιδες στον δεκτη μηπως ειναι στραβη καποια ( ακιδες εκει που μπαινει η μοντουλα)
Αγαπητοι Φιλοι ,εσεις που δεν εισαστε ουτε re ουτε δηθεν,εσεις που ξερετε ,πως δεν πρεπει να φερεσθε σαν ενομοταχες της προ 50 χρονων χωροφυλακης της υπαιθρου,εσεις που ξερετε πως δεν ειμαστε εμεις και οι αλλοι,εσεις που ξερετε ,πως δεν ειστε υποχρεωμενοι να απαντησετε σε ο,τι σας ρωτουν,αλλα αν απαντησετε ,να απαντησετε ΕΥΓΕΝΙΚΑ.,Εσεις που δεν εχετε μαθει να απειλητε γιατι δεν ξερετε αν ο απεναντι θα γραψει την απειλη σας ΣΤΑ..............Ποιο παλια του παπουτσια,Εσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.Μηπως μπορειτε να μου πειτε οτι δηποτε σχετικο με την μοντουλα diablo cam. Kaι μια και τα λεμε φιλοι μου για τισ ΜΟΝΤΟΥΛΕΣ απο ποτε η αληθεια ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΚΧΥΣΗ
γιατι φιλε δυσκολευεσαι, ανοιξε το cas studio επελεξε cam module μετα diablo cam στην επομενη εικονα κανεις κλικ στις τελιτσες δεξια επιλεγεις το αρχειο με καταληξη D2U μετα start update και περιμενεις να τελειωσει η αναβαθμιση θα σου βγαλει μηνυμα. το λογισμικο λεγεται ipnosys--> extract και εχεις το D2U.
Φιλε μου cris σε ευχαριστω πολυ για την καλωσυνη και την ευγενεια που ειχες να ασχοληθεις μετο Θεμα μου.Το ζητημα βεβαια δεν ηταν αυτο απο οτι καταλαβες ,αλλα η συμπεριφορα καποιου ......'ανθρωπου'που θεωρησε αυτον εδω τον χωρο τσιφλικι του,ειμαι δυο και μισο χρονια,εδω μεσα και δεν ειχα ποτε καμια διενεξη με καν'εναν,νομιζω πως θα φυγω απο το SITE εστω και αν ανανεωσα την συνδρομη μου πριν 5 ημερες .Αυτος ας παραμεινη καβαλα στο καλαμι του, ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΝΤΩΣ.
Kalispera pedia, exo mia modoula irdeto blue P/N: 901275, pos mporo na tin anaba8miso se windows xp me cas3 plus etsi oste na pezi ton titana
thanks!!!
Μόνο με μια συγκεκριμένη μάρκα laptop αναβαθμίζεται αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Καλύτερα πάρε ένα μωβ irdeto cam.
mia matia sta palia mynimata rixte , anabathmizetai me ola ta laptop alla eukolotera me auto pou exoun rikoh pcmcia controler .
to eixa kanei me win7 kai ena asus a6va .
des edo file mou 1 selida post noumero 4
http://www.satsupreme.com/showthread...1;ΚΑ
paidia mia erotisi an gnorizei kanis.
mou erxonte diafora diafimistika email (spam) gia na agoraso DIABLO2 i opia lei me to ipnosis anoigei kai GR kai CY.
Isxiei afto?![]()