gia sas pedia
exo mia diablo 2 oxitin light
kai humax icord
vlepei tis smart cart mou 1.tita 3a 2.gamma alla tpt
me tis idies tis cartes me t-rex pezoyn ....
enable kai emu kai ta sxetika
kserei kati kaneis ?
gia sas pedia
exo mia diablo 2 oxitin light
kai humax icord
vlepei tis smart cart mou 1.tita 3a 2.gamma alla tpt
me tis idies tis cartes me t-rex pezoyn ....
enable kai emu kai ta sxetika
kserei kati kaneis ?
diablo 2 version 3.9 config : βαλε τα cas on. στην επιλογη emu card,βαλε πρωτα card.απ οτι ξερω αργει να διαβασει τη gamma,γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο για καρτες,μονο σαν emu αξιζει
exv mia modula mish mov mish prsinoasprh..grafei panw irdeto pocket dvb porwered by np4.den moy diavazei gata enw otan thn vazv ston dekth moy leei irdeto sto ci molis vazw karta grafei smartcard failoure.kserei kaneis kati????
Ρε παιδιά εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα module σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις και 2 διαφορετικά neotion pocket free to air np4+ dv3 και αυτό είναι ότι και στις δυο τηλεοράσεις μετά από καμιά ώρα λειτουργίας το εν λόγο module μάλλον ζεσταίνεται αρκετά και από εκεί που βλέπω όλα τα ψηφιακά κανάλια μια χαρά σταματάει να τα δείχνει και ακούω μόνο ήχο.
Το πρόβλημα λύνεται προσωρινά είτε αν βγάλω - βάλω την κάρτα είτε αν κλείσω ανοίξω την τηλεόραση αλλά για λίγο γιατί επειδη είναι ζεστή η κάρτα μετά από μερικά λεπτά θα το ξανακάνει.
Τι μπορώ να κάνω?
Είναι ελαττωματικές ρε παιδιά αυτές οι κάρτες? και η ελληνική αντιπροσωπεία γι' αυτές τις κάρτες ποια είναι?
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
ginete na do canalsat me diablo light 2,3 ston astra19.2 ke an ne ti rythmiseis xreiazete?
kalispera paidia, ksthapsa mia dragon module (firecrypt) kai thelo na peraso ta teleftaia klidia pou yparxoun.
mporei kapoios na me boithisei gia to pos tha tin anabathmiso?
καταρχην χρειαζεσαι το cas interface
1. cam module
2. dragon cams
3. T-rex cam(το μεσαιο)
4. φορτωνεις το αρχειο(file name....)
5. start update και εισαι ετοιμος
αρχεια απο εδω http://www.satsupreme.com/showthread...t-Dragon-Files
Φίλοι μου καλησπέρα.
Νομίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε να βγάλω μία άκρη.
Εχω μία module μπλέ irdeto. Συγκεκριμένα P/N 901275 Rev. 1.1. Από τότε που το nova μου άλλαξε κάρτα ο δέκτης μου παγώνει. Προφανώς πρέπει να αλλάξω το module (από ότι μου έχουν πει) σε irdeto 2 (μωβ). Το module που έχω αναβαθμίζεται και αν ναί πώς?
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Καλησπερα φίλέ, Σιγουρα θα πρέπει να παρει το μωβ module αλλα πιθανον πάλι να εχει καμια προβλήματα γιατι, τα προβλήματα αυτα είναι εκβιαστηκά απο την αβον μέχρι να σου τα σπάσουν και να πας να παρεις το δέκτη τους!!!
Το θέμα είναι ότι ο δέκτης ο δικός τους κάνει 130 για τον λόγο ότι τώρα δίνουν μόνο τον hd.
Αν κρίνω από την απάντηση σου δεν γίνεται αναβάθμιση.