Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 34 of 38 FirstFirst ... 924293233343536 ... LastLast
Results 331 to 340 of 371

Thread: ΜΟΝΤΟΥΛΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Re: ΜΟΝΤΟΥΛΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

Quote Originally Posted by xameleon7 View Post
    καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα την κάρτα και μετά από ώρες κατάφερα να της βάλω "OSCAM" και να ξεκλειδώσω μερικά πακέτα!μπορώ να πω ότι δουλεύει άψογα χωρίς παγώματα και την απαίτηση programmer(όπως diablo wifi που ποτε δεν μου δούλεψε)

έχω ένα τεράστιο πρόβλημα,για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει συγκεκριμένα πακέτα(sky de,sky it,sky UK)
    ενώ ο σερβιτόρος τα δίνει κανονικά σε cccam

τι κάνω λάθος? είμαι εντελώς άσχετος από "OSCAM"
    διάβασα επίσης ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν μπορεί να δεχτεί πάνω από 1 C:line.αληθεύει?
    αν ναι πως μπορώ να ξέρω αν ο σερβιτόρος μου δίνει και newcamd?

αυτά :D ευχαριστώ προκαταβολικά!

δοχειμασε αλω βερσιον oscam οπος oscamymod χαι πρεπει να δουλεβει καλα

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Παιδιά Γειά σας. Εδώ καί μερικά χρόνια ασχολούμαι μέ τό Cas Interface 3 Plus μέ τό οποίο σέ συνδιασμό μέ τό Cas Studio περνάω αρχεία BIN στό Diablo Cam 2 πού χρησιμοποιώ. Τώρα τελευτασία όμως οταν προσπαθώ νά κάνω αναβάθμιση στό Cam μέ τό Cas Studio 9.8.0 μού γράφει USB READ Communication problem 20000015 Timeout Expired 80,καί μέ τό Cas Studio 9.8.2 μού γράφει No Cam Connected. Θά μπορέσει κάποιος φίλος νά μού πεί τί πρέπει νά κάνω? Ευχαριστώ.

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by tens View Post
    Παιδιά Γειά σας. Εδώ καί μερικά χρόνια ασχολούμαι μέ τό Cas Interface 3 Plus μέ τό οποίο σέ συνδιασμό μέ τό Cas Studio περνάω αρχεία BIN στό Diablo Cam 2 πού χρησιμοποιώ. Τώρα τελευτασία όμως οταν προσπαθώ νά κάνω αναβάθμιση στό Cam μέ τό Cas Studio 9.8.0 μού γράφει USB READ Communication problem 20000015 Timeout Expired 80,καί μέ τό Cas Studio 9.8.2 μού γράφει No Cam Connected. Θά μπορέσει κάποιος φίλος νά μού πεί τί πρέπει νά κάνω? Ευχαριστώ.

δούλεψε το 9.8.2 και κάνε απεγκατάσταση ότι προηγούμενη version έχεις και έλενξε τους drivers και τις port που χρησιμοποιείς.

Member
    Uploads
    0

Φίλε Andymal σέ ευχαριστώ γιά τήν αμεση απάντησή σου αλλά γιά ποιούς drivers μιλάς γιατί είμαι και λίγο άσχετος.

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by tens View Post
    Φίλε Andymal σέ ευχαριστώ γιά τήν αμεση απάντησή σου αλλά γιά ποιούς drivers μιλάς γιατί είμαι και λίγο άσχετος.

μέσα στο αρχείο του 9.8.2 ειναι και οι drivers εγκατάστασης .

δοκίμασε επίσης να αλάξεις θύρα USB βάλτο σε κάπιοια άλλη

και τέλος δες και το καλώδιο σου rs232 serial cable

Member
    Uploads
    0

Ξαναεκανα εγκατάσταση το 9.8.2 καί τούς drivers, άλλαξα θύρα USB άλλαξα καί τό καλώδιο αποτέλεσμα κανένα. Ξέχασα νά αναφέρω ότι οταν πατήσω ΟΚ όταν μού γράψει No Cam Connection μου λέει Η εφαρμογή CAS Studio σταμάτησε νά λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος.

Senior Member tseve's Avatar
    Uploads
    0

Κατεβασε το νεο λογισμικο στην επιφανεια εργασιας. κανε απεγκατασταση το παλιο απο την προσθαφερεση προγραμματων.κανε επανεκινηση του κομπιουτερ. ξεζυπαρησε το νεο λογισμικο στην επιφανεια εργασιας με ολα που περιλαμβανει αυτο μεσα εκει ειναι και οι τριβερς. τρεξε το νεο λογισμικο το exe δλδ.μετα κουμπωσε το cas στο καλωδιο τρεξε το προγραμμα φτιαξε αυτο που λεει για κλονο και θα εισαι οκ.καλη επιτυχια.

Member
    Uploads
    0

Mipws kserei kaneis an mporw na fortwsw prededit 1.6 me infinity usb phoenix programmer h ginetai mono me CAS??

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Afto einai ena "editor" gia na kaneis edit ta diafora kleidia/DRA-keys) kai meta ta pernas sto modul pou theleis.Etsi grafoun.

Member
    Uploads
    0

Etsi akrivws...kai egw thelw na to perasw afto sto dragon cam pou exw.Mporw na to kanw mesw ths dragon loader card kai to infinity programer i thelei mono mesw Cas(pou den exw) apeftheias sto cam??

Page 34 of 38 FirstFirst ... 924293233343536 ... LastLast
Advertise Here