Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 8 of 38 FirstFirst ... 3678910131833 ... LastLast
Results 71 to 80 of 371

Thread: ΜΟΝΤΟΥΛΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Μοντουλες που αναβαθμιζονται και πως

Παιδια....ειμαι ασχετος απο μοντουλες,σημερα πηρα μια DIABLO CAM New Concept CAM version 2.3,εχω και το cas 3 version 8.6c,προσπαθησα να φορτωσω κατι,και δεν τα καταφερα,αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ειμαι ΥΠΟΧΡΕΟΣ, σας ευχαριστω ολους βοηθησεται δεν βοηθησετε

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ronsar View Post
    Παιδια....ειμαι ασχετος απο μοντουλες,σημερα πηρα μια diablo cam new concept cam version 2.3,εχω και το cas 3 version 8.6c,προσπαθησα να φορτωσω κατι,και δεν τα καταφερα,αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ειμαι ΥΠΟΧΡΕΟΣ, σας ευχαριστω ολους βοηθησεται δεν βοηθησετε
    kanenas??????

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Pies Modoules Anavathmizonte & pos.

καλησπερα εχω την zeta cam την κιτρινη και την δουλευω στον bigsat 7800 και εχω το εξης προβλημα και πιστευω οτι ειναι απο το λογισμικο της zeta cam:εχω 2 καρτες μια Cryptoworks με το βουλγαρικοτο ITV Partner. εδω δεν με πεζουν ολα τα καναλια του πακετου οταντην βαζω στην zeta cam ενω πεζουν ολα στο ενσωματωμενο του δεκτη και μια αλλη την γατα καρτα ενω εκει που παιζει κανονικα με κανει διακοπες η zeta cam και μετα λιγο την διαβαζει κανονικα και ανοιγει η καρτα πιο λογισμικο να φορτωσω στην zeta cam να δουλευουν κανονικα και οι δυο καρτες και απο που θα το βρω εχω περασμενο με το cas το Joker CAM v1.17 FINAL
    υπαρχει καποιο αλλο λογισμικο να τις πεζει κανονικα
    ευχαριστω

New Member
    Uploads
    0

Dual ca

Μιας και τελικά δεν κατάφερα να σώσω το Magic Module μου, λέω να ασχοληθώ με ένα DUAL CA (P/N 904074)
    Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να το κάνω απλό Irdeto ή Freecam γιατι είναι πολύ εκνευριστικό που ξεκινάει πάντα σαν Conax
    Όποιος έχει τη γνώση και την διάθεση να βοηθήσει....ευπρόσδεκτος

Senior Member
    Uploads
    0

Παιδια....ειμαι ασχετος απο μοντουλες,σημερα πηρα μια diablo cam new concept cam version 2.3,εχω και το cas 3 version 8.6c,προσπαθησα να φορτωσω κατι,και δεν τα καταφερα,αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ειμαι ΥΠΟΧΡΕΟΣ, σας ευχαριστω ολους βοηθησεται δεν βοηθησετε
    Ακομα να απαντηση ΚΑΠΟΙΟΣ

Member
    Uploads
    0

διάβασε εδώ έχει και φωτογραφίες για το how to
    http://www.satsupreme.com/forumdisplay.php?f=885

Member okkk's Avatar
    Uploads
    2

Παιδια....ειμαι ασχετος απο μοντουλες,σημερα πηρα μια DIABLO CAM New Concept CAM version 2.3,εχω και το cas 3 version 8.6c,προσπαθησα να φορτωσω κατι,και δεν τα καταφερα,αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ειμαι ΥΠΟΧΡΕΟΣ, σας ευχαριστω ολους βοηθησεται δεν βοηθησετε
    Ronsar καλησπέρα,
    Ρίξε μια ματια στο site της Duolabs (www.duolabs.com). Κατέβασε τις οδηγίες και το πρόγραμμα Cas Studio. Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις πολύ εύκολα. Αν σκαλώσεις κάπου , εδω είμαστε. Καλή Επιτυχία!

Junior Member
    Uploads
    0

καλησπερα παιδια αγορασα μια Cryptoworks technisat γνησια θελω να την αναβαθμησω αν υπαρχει καινουργια αναβαθμηση γιατι με κανει νουμερα σε γνησια καρτα Cryptoworks(ITV Partner)αν γινετα αναβαθμηση και πως και απο που να βρω την αναβαθμηση η αν γινετε μεσω δορυφορου αν ξερετε τιποτα
    ευχαριστω

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by okkk View Post
    Ronsar καλησπέρα,
    Ρίξε μια ματια στο site της Duolabs (www.duolabs.com). Κατέβασε τις οδηγίες και το πρόγραμμα Cas Studio. Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις πολύ εύκολα. Αν σκαλώσεις κάπου , εδω είμαστε. Καλή Επιτυχία!
    Φιλε σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,Εκανα αυτα που μου λες αλλα ......τιποτε δεν εγινε (δεν ξερω και καλα αγγλικα)κατι μου λεει οτι η Duolabs δεν υποστηριζει την version της Modulas. xιλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Φιλε σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,Εκανα αυτα που μου λες αλλα ......τιποτε δεν εγινε (δεν ξερω και καλα αγγλικα)κατι μου λεει οτι η Duolabs δεν υποστηριζει την version της Modulas. xιλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

..Me to cas 3+ mboroume na programmatisoume ola(sxedon) ta modul's
    OXI omos kai ta "original" opos irdeto,viaccess klp.

Page 8 of 38 FirstFirst ... 3678910131833 ... LastLast
Advertise Here