Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 22 of 38 FirstFirst ... 121720212223242732 ... LastLast
Results 211 to 220 of 371

Thread: ΜΟΝΤΟΥΛΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Re: 14._ ΜΟΝΤΟΥΛΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια χαρά στα παιδιά. Δεν νομίζω να έχω δει αυτό που ψάχνω εδώ. Οπότε έχω την εξείς απορία. Θέλω να διαβάσω την νέα κάρτα της Nov@ σε έναν QboxHD που όμως παρ' ότι το εξαιρετικό EMU Radar που τόσα κάνει δεν μπορεί να μου την ανοίξει ενώ την προηγούμενη v4 (μιλάμε πάντα για γνήσια) την 4 λοιπόν την άνοιγε σφαίρα. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν και να μου την ανοίξει αλλά και να την μοιράσω σε ένα ακόμα δωμάτιο. Τώρα χρησιμοποιώ Modula irdeto αλλά με χαλάει για έναν δεκτή των 500 Ευρώ.
    Ερωτώ λοιπόν βλέπω σαν λύση το USB SmarGo που απ' όσο ξέρω μπορεί να μοιράσει αλλά λόγο ίσως αδυναμίας του δεκτή προς το παρών τουλάχιστον να μην μπορεί να παίξει τον ρόλο του Server. Αυτό με κάποια επιφύλαξη γιατί πλέον συνεργάζεται και με Ccc@m.
    Τέλος ίσως ποιο σίγουρη λύση θα ήταν ένα ασύρματο Card Splider αλλά σε αυτές τις απορίες μου θέλω πραγματικά την βοήθειά σας αφού τίποτα από τα δυο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Το εξωτερικό Serial smart reader Phoenix δεν το κατάφερα πάντως.
    Για οποία βοήθεια είμαι πολύ υπόχρεως.
    Ευχαριστώ και χαιρετώ.

2. Advertise Here
    Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Κανένας ρε παιδιά; Εχω καταλήξει μάλλον στο card splider η όπως γράφεται τέλος πάντων αλλά με ενδιαφέρει η γνώμη σας. Εκτός αυτού ειδικά το card splider είναι αρκετά ακριβό και δυσεύρετο και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο με την νέα της Nov@ και για μοίρασμα σε 1-2 δωμάτια.
    Αν μπορεί κάποιος φίλος που έχει εμπειρία ας μου δώσει κάποιες πληροφορίες.
    Ευχαριστώ.

Χαιρετώ.

VIP Member
    Uploads
    109

file moy epidi ise tixeros poy exeis tin karta ths novas (sxeto) i lisi gia mena einai me dekti OPTICUM MULTIROOM i opios paizei me mia karta se 2 diaforetika kanalia se 2 px.. domatia,paizei poli kala kai nomizo h timh einai giro sta 110-120 evro to poli...

Banned
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Γεια χαρά στα παιδιά. Δεν νομίζω να έχω δει αυτό που ψάχνω εδώ. Οπότε έχω την εξείς απορία. Θέλω να διαβάσω την νέα κάρτα της Nov@ σε έναν QboxHD που όμως παρ' ότι το εξαιρετικό EMU Radar που τόσα κάνει δεν μπορεί να μου την ανοίξει ενώ την προηγούμενη v4 (μιλάμε πάντα για γνήσια) την 4 λοιπόν την άνοιγε σφαίρα. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν και να μου την ανοίξει αλλά και να την μοιράσω σε ένα ακόμα δωμάτιο. Τώρα χρησιμοποιώ Modula irdeto αλλά με χαλάει για έναν δεκτή των 500 Ευρώ.
    Ερωτώ λοιπόν βλέπω σαν λύση το USB SmarGo που απ' όσο ξέρω μπορεί να μοιράσει αλλά λόγο ίσως αδυναμίας του δεκτή προς το παρών τουλάχιστον να μην μπορεί να παίξει τον ρόλο του Server. Αυτό με κάποια επιφύλαξη γιατί πλέον συνεργάζεται και με Ccc@m.
    Τέλος ίσως ποιο σίγουρη λύση θα ήταν ένα ασύρματο Card Splider αλλά σε αυτές τις απορίες μου θέλω πραγματικά την βοήθειά σας αφού τίποτα από τα δυο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Το εξωτερικό Serial smart reader Phoenix δεν το κατάφερα πάντως.
    Για οποία βοήθεια είμαι πολύ υπόχρεως.
    Ευχαριστώ και χαιρετώ.
    Φιλε μου Χριστος Ανεστη.
    Ο δευτερος δεκτης που θελεις να χρησιμοποιησεις ποιος ειναι?
    Σε ρωταω γιατι αν ειναι ο δυτερος δεκτης καποιος που μπορει να τρεξει CCCam φερειπειν και το πιο μικρο 500ρακι εστω και κλωνος,βαζεις εκει την καρτα και τον κανεις σερβερ και κανεις τον αλλο πελατη.
    Φιλικα Τζιμακος

Senior Member
    Uploads
    0

Καλημέρα σας.
    Ξέρει κανείς ποιό από τα δύο ανοίγει τώρα τα Cy με το Fausto?
    Ποιό από τα δύο υποστηρίζει cccam και ανη παίζουν χωρις προβλήματα σε Humax 5400 και σε Commander 6000
    Μπορούν να συνεργαστούν με τον Dreambox 500s σαν σερβιτόρος- πελάτης?

1)diablo cam - WI-FI 802.11G
    2)Diablo CAM Wi-Fi 2 Smartcard Readers

Senior Member
    Uploads
    0

Καλησπερα.
    να προσθεσω οτι με τους Οpticum,ειτε 2 δεκτες ειτε ενας multiroom ο 2ος παντα κολλαει στη συχνοτητα 11938,ενω οι αλλες παραμενουν καλες στο ανοιγμα τους!

Senior Member smeagolgr's Avatar
    Uploads
    0

paides ti fasi o modulas skycrypt? einai simvatos me tis gnostes kartes? thelei kapio peiragma me cas ktl?

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by smeagolgr View Post
    paides ti fasi o modulas skycrypt? einai simvatos me tis gnostes kartes? thelei kapio peiragma me cas ktl?
    i skycrypt modula eine idia me tin zetacam ktlp
    foraei ke auti to kamil 1.17 i 1.18 ke pezi ke tin gata ke tin tita

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

mou edose kapios ena dekti xalasmeno kai eixe mesa ena cam ..san afto ///
    kamil 1.7 ama tou valo 8a apodimisi se topo xloero?
    Attached Images Attached Images

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

http://[email protected]/skycrypt.php

Gia apories sxetika me modules, ke mia poli endiaferousa selida !!!an den katalawenete germanika ,kante tin selida metafrasi an exete to google toolbar!!

Page 22 of 38 FirstFirst ... 121720212223242732 ... LastLast
Advertise Here