on topic please , don't spam .
on topic please , don't spam .
Καλη σας μερα κυριοι.
Θελω αν γινεται την βοηθεια σας σχετικα με μια μοντουλα με τα ακολουθα στοιχεια.
Module Irdeto Purple
P/N 904505 R1.3
Το προβλημα ειναι οτι σε εναν DM 7020si μου κανει σπασιματα στην εικονα.
Μεσα της εχει την απαραιτητη γατουλα με σωστο και ανοιχτο αρχειακι GR-CY ανοιχτο και αυτη την στιγμη που γραφω.
Καθε βοηθεια-σκεψη-αποψη δεκτη.
Φιλικα Τζιμακος![]()
Paides kalhspera..meta apo poly psaksimo akoma de katafera na vrw kati gia to opoio eixa ksanaanaferthei sto parelthon...
Exei dokimasei kaneis thn Tita se DIABLO module??????paizei arage???akoma kai se 2,2 ekdosh xwris na exei anabathmistei se 2,3?
An kserei kapoios kati sxetiko i an vrhke kapou kati as me enhmerwsei plz..
Re paidia na kano kai ego mia erotisi an kai eida afou diavasa oles tis selides oti liges einai oi apantiseis... Agorasa mia Diablo cam 2 (tin nea) alla den exo empiria oute stin palia oute se motules genika. Exo stin katoxi mou kai Cas 3+ alla den ksero pos na kano tin Diablo na doulepsei. Tin anagnorizei o dm7020 kai o AZbox Premium alla mexri eki. Oti kai karta na valo den exo fos eite einai tita eite kapoia sundromitiki p.x. Art i AlJazeera. An mporei na me voi8isei kapoios 8a eimoun polu upoxreos... toulaxiston ta prota vimata gia arxi.
Euxaristo kai xaireto.
Me freextv module trexei kanonika h gata alla den trexei h fun4 sta viaccess.Ebala to 1.20 kai de trexei tpt!exei kaneis pws tha trekso kai tis 2 kartes sth freextv?