Καλημέρα και καλό Σαβατοκύριακο.
Αλλά με τουτονέ το νοτιά ..άστα .
Σήμερα ούτε ρακί δεν μπορούμε να πιούμε ...θα καούμε...
Μια φραπεδιά παγωμένη ..... θα την έπινα .
Στεφανιώ !!!!!!(κατά το Γιωργιό) πού είσαι μπρέ αθεόβοβε πάλι !!!!
Καλημέρα και καλό Σαβατοκύριακο.
Αλλά με τουτονέ το νοτιά ..άστα .
Σήμερα ούτε ρακί δεν μπορούμε να πιούμε ...θα καούμε...
Μια φραπεδιά παγωμένη ..... θα την έπινα .
Στεφανιώ !!!!!!(κατά το Γιωργιό) πού είσαι μπρέ αθεόβοβε πάλι !!!!
Kalimera kai apo emena
Γιώργη η νέα τάξη πραγμάτων θέλει ένα καφενείο
Με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα....είναι δύσκολα τα ενοίκια για τόσα καφενεία και τόσους καφεντζήδες :-p:-p:-p
Οπότε θα τα κλείσουμε όλα και θα ανοίξουμε ένα τεκέ με αργιλέδες....χανουμάκια και γλυκά συροπιαστά για τις υπογλυκεμίες![]()
kalispera se olous
Edo eimaste kai pali.
Γειά σου Στέφανε.
Το διάβασα και απέφυγα να παρέμβω,δεν βλέπω που/ποιόν ενοχλούν.
δεν έχω όμως και κανένα πρόβλημα αν κλείσουν όλα.
Απλά πιστέυω ότι το να ποστάρεις την Κρητικούρα σου στον 'τεκε' θα σε πάρουνε κυνήγι,τό ίδιο ισχύει και για το Κουμπάρικο ,στο Βορειοελλαδίτικο δεν βλέπω ιδιωματισμούς αφού τα καταλαβαίνω όλα!!
Δέν είμαι τοπικιστής αλλά έχουμε ρε γμτ διαφορές στην κολτούρα και στην έκφραση.
Αφήστε λοιπόν τον κόσμο να εκφαστεί με τους ιδιωματισμούς του ,γιατί ενοχλεί αυτό.
Μήν το πάρεις προσωπικά ,απλά βρήκα την ευκαιρία εδώ που δέν θα παρεξηγηθώ.
Καλημέρα κοπέλια
Γιώργη θα συμφωνήσω μαζί σου.....για αυτό δε πήρα κι εγώ θέση στο συγκεκριμένο σχόλιο.
Το δικό μου σχόλιο παραπάνω ήταν καθαρά για χαβαλέ .....και φυσικά θα μαζευόμαστε επαέ να πίνουμε τα ρακάκια μας και να λέμε τα δικά μας.
Έτσι κι αλλιώς τα πόστ αυτά θα γίνουν είτε εδώ.....είτε σε ένα ενιαιό καφενείο.
Αν πιάνανε χώρο τα καφενεία στη πρώτη σελίδα....θα έλεγα ότι ίσως είναι λογική η σκέψη.
Τώρα όμως που θωρούμε όλοι ότι τα μόνα θέματα που κινούνται είναι μόνο οι καρτοτροφές και μερικά με τους δέκτες.......ας μείνουν να γεμίζουν τη πρώτη σελίδα....μιας και έχουν την επισκεψιμοτητά τους και αυτά
Γιατί κακά τα ψέματα....αν κλέισουν μια μέρα οι κάρτες.....ζήτημα είναι να μείνουν 4-5 θέματα που θα ''τσουλάνε''
Εβίβα του λοιπόν και πάμε γερά
Αν είναι για ένα δεν αξίζει....είπαμε ζυγά θα τα πίνουμε για τη μπαλάντζα
Μη γύρουμε μονόπαντα
Εβίβα Γιώργη και Γιάννη