Ελα εδα να πιουμε και μια πρωτορακι να το γιορτασωμε ..και εξεχασα και το εργαλειο στο χωριο αλλιως ηθελα να παιξω και κανα δυο..........
Ελα εδα να πιουμε και μια πρωτορακι να το γιορτασωμε ..και εξεχασα και το εργαλειο στο χωριο αλλιως ηθελα να παιξω και κανα δυο..........
κατσε να παιξω εγω απου καμα και την αρχη προηγουμενως
μπαμ μπουμ...χαχαχχαχαχα
καλια να μας ελειπη η πρωτορακι αστη να καμομε καμια αντριβη αργα .. να φυγει και το κρυο
βαλε απο την αλλη
Bρε μη παίζεται πολλές και πάρει καμιά αδέσποτη το server.....και τον εψάχνουμε πάλι
Α να κεράσω και γω μια κοπέλια
Στις χαρές μας
καλως τονε το douro, εδα απου κοπιασες κι εσυ, δα παιξομε πια πολλες αλλα δα ξαμονομε απο τη αλλη ...
αντε να βαλω κι εγω μια...
κατσε να κοψω και μιαολια τυρακι να βαλω και δυο ελιες ... κι ενα αγγουρακι να μην τη πιουμε ξεροσφυρι
γατεχει κανεις να μαγερευει?εκοψε ο doyros το φαι και δεν εξαναδαμε επαε ουτε οφτη πατατα.βαλε μια γυρα και απο μενα.εβιβα!!!!
ογλιγορα πιειτε τη να πιουμε και την αλλη γιατι απο το πολυ το διαβασμα απου ριξα να δω πως μαγιρευεται η τροφη , επονεσε ο εγκεφαλος μου.
αντε να βαλω κι εγω αλλη μια
στην υγεια μας
λοιπον αντε να σας σε καληνυχτισω , γιατι δεν τη παλευω αλλο ... ηπια μιαολια νερο και μου φαινεται πως με χαλασε... καλο ξημερωμα σε ολους