Pershendetje,kam nje starsat x50 cu usb i kthyer ne G.I nuk e ka ne listen e sateliteve azerspace 46 mund te me ndihmoje ndonjeri si tja shtoj si satelit,faleminderit
Futi frekuencat ne nje satelit tjt psh ne 45 grade ose ne nje tjt qe nuk e perdor . Dhe sharpin qoje ne 46 grade .
Si kam nderruar soft po vetem i kam hedhur nje menu te re
Mirmbrema.. Sonte qe kishte champions vura re qe kanalet biss AzTV Azerbaycan ne satelitin Azerspace 46E dhe 1TV Georgia Turksat 42e u mbyllen! U mundova ti vendosja celsat manualisht per 1TV Georgia por mu hoq fare emri i kanalit aty ku po vendosja celsat! nese me ndihmon njeri cfar duhet te bej? per starsat 6200cu behet fjale. flm.
Une e kam bere ne kete menyre:Menu-Instalazione-Kam vajte te sateliti qe eshte mbrapa Turksat 42 est -Intelsat kam shtyp butonin e verdhe rinominim i satelitit kam fshire te vjetrin kam shkruajt azerspace 1 Te tipi i LNB do ta cosh Universal 1-Alimentazione LNB on-do vendosesh diseqc te frekuencat do hedhesh ato te satelitit te ri dhe do fshish ato te atij egzistues.Une kam shtuar dhe fr e satelitit Intelsat 12- 45est pasi kapet pa problem kur e vendos antenen te Azerspace 46 est frekuenca testuese e 45est eshte fr 11523/v/5787 fec3/4 Kanalet -Prima tv,Kiss tv
Me falni,, kush me thot i kam ne rregull keto celsa per AzTv Azerbaycan ?
CAID 2600
Service id 000001
Freqence 11168
KeyData 12 34 56 00 65 43 21 00 Nuk po arri ta shoh kur jep ndeshjet.