Ще присъствам.
Може ли за друга дата?
ImageUploadedByTapatalk1379259749.459640.jpg
ImageUploadedByTapatalk1379259731.374051.jpg
Геро:
- Тоя Ники, дали ще паркира тук? А дали знае вица за Мечока е*ач и заека?
ImageUploadedByTapatalk1379259762.125949.jpg
Рибари, от коя страна е шарана?
ImageUploadedByTapatalk1379259775.080775.jpg
Ники:
-Нищо нема да хванат...
ImageUploadedByTapatalk1379259788.145579.jpg
Митака току що скри бонбоните. Митак, жив и здрав да си! ЧРД!
ImageUploadedByTapatalk1379259798.308329.jpg
Най-специалната снимка. Хахахаха...Четири пъти надолу-ОК-3 надолу-sd/hd-стрелка-ОК- накарая нищо .
Следващата среща - на вино и мръвка по зимъзка, щом сняг натрупа.
Ехе страхотни снимки, направо ви завиждам. Наистина идеята да се направи среща извън стереотипа в заведение се оказа много по-добра.
Какво стана настроихте ли телевизора? :)
Не съм знаел че Геро е такъв сериозен риболовец. Ех следващият път дано и аз съм с вас.
Много се радвам много добре организирано и стабилна компания. Надявам се другият път още колеги да се присъединят към срещата. Които не е дошъл е загубил това се отнасяи за мен също.
Благодаря ви за снимките за момент се почувствах все едно и аз съм бил с вас.
Благодаря на цялата компания за страхотния излет.Благодаря на Бог за чудното време.Благодаря на Геро за прекрасната идея за излет на открито,и му се извинявам за повечкото бъзик.
БЛАГОДАРЯ.![]()
Митак ЧРД и от мен !!!
Жив и здрав и корав - на сигнал имам в предвид :-d
Ехе и Рожден ден е имало браво бе другият път пак да е така.
Ники кемпера е супер, следващият път докарай и лодката, защото големите сомове са в дълбокото
Така и не разбрах настроихте ли телевизора ?
Благодаря на всички за приятния спомен който ще остави тази среща.Съжалявам че Боби не беше с нас и относно някой подигравки ,аз риба все пак някаква хванах ,но други сигнал хванаха ли?
Мани,Мани тоя сигнал ни изеде главите.А уж всички сме сателитаджий.Излагацията беше голяма,Аз взех фулХД приемник а Геро монитор с ХД резолюция и не можахме да свалим резолюцията на приемника.ИЗЛАГАЦИЯ.Но пък радиото беше на шест и времето беше прекрасно,и с таз компания...
Първо Честит Рожден Ден на Митко на патерица. Да си Жив и Здрав и Сигнала да е с теб(ако си спомняш от къде е този поздрав ще е добре).
Съжелявам, че този път не можах да съм с вас но имаше семейно тържество на което не можех да не присъствам. Поздрав към всички за добрата организация и най вече към Геро - при него няма лабаво, винаги се получава![]()
Мерси за пожеланията.
Мерси за готиното изкарване.
Жалко само че нищо не хванахме, освен един рак и албанско радио ;)
Всичко беше на ниво !!
Е Е Е Геро се отчете,въпреки бъзиците.![]()