Φιλε σ'ευχαριστω .
Το προσπαθησα για λιγο , αλλα δεν εκανα τιποτα ,και τα παρατησα για αυριο το απογευμα .
Φιλε σ'ευχαριστω .
Το προσπαθησα για λιγο , αλλα δεν εκανα τιποτα ,και τα παρατησα για αυριο το απογευμα .
Θυμαμαι εμενα με ειχε τυρανισει αρκετα, αλλα στο τελος δουλεψε .....
Καλη τυχη ....
θελω βοηθεια εκει που πειραζα χειροκινητα το dιseque του δεκτη με πυξιδα αστρα 28.2 για να εγκαταστησω το 36.5 μοιρεσ εφυγα 100 move east και εχασα ολους τουσ δορυφορους...εχω μοτερ και το τοξο ξεκινα απο nilesat ως το turksat...τι μπορω να κανω παω δυτικα και δε βρισκει τιποτα...βοηθεια παρακαλω
kalispera pedia,,,foraw ena moter Super Power Jack 36 pithanologo,,se ena piato,1,35,,kai dm7020si receiver,kai telos exei ena superjack v_box2 possitioner,,,prin kanena 3mino to moter den estrive to piato kai to possisioner evgaze minima e-2,,diladi termatise,,,enw to piato vriskotan sto 13e,,,piga taratsa kai anoiksa to kouti tou moter kai dipistosa oti htan gemato nera,,eixe topothetithi anapoda,,giati evriske katw ,otan to girizes sto terma,,to katharisa kala,,kai to ekleisa,,,doulepse gia kanena mhna kai pali ta idia xwris nera authn thn fora,,,mhpos exei idea kaneis ti ftaih?
sundesa me kainourgio kalodio to possisioner mono me to moter alla palli tpt.
einai kanena dimino twra pou exei kolisi sto 13e ,kai den gurnaei me tpt,,mexri image alaksa alla ta idia!
Μόνος σου αναφέρεις ότι ήταν γεμάτο νερά...
nai htan,,alla meta to katharisma pou ekana doulepse kanena mhna akoma,,an eixe kaei den tha douleue katholou,,oute meta swsta?
uparxei kapoios tropos na dw an ftaih to possisioner h to moter?
tote file mou mallon kaike to moter,,giati otan to katharisa eriksa antiskouriako,,,,,gnwrizh kanenas kapoion texniko na mou valei to moter otan parw,,menw nea smirni,,kai endiaferome amesa gia na to ftiaksw.
Καλησπέρα και από εμένα.
Λίγη βοήθεια θα ήθελα, όσον αφορά για τον Eutelsat στης 3.1ο ρε παιδιά, μιας και είμαι και εγώ ολίγων τι άπειρος.
Προσπαθώ να τον λοκάρω με ένα 60 πιάτο και τον edisionARGUS PICCOLLO PLUS HDip, στο βόρειο Έβρο για να μπορώ να βλέπω από Digea.
Καταρχάς στο μενου του edisionβλέπω ένα δορυφόρο με όνομα eutelsat w2m 3.1E αν δεν κάνω λάθος και με βάσει αυτό το όνομα προσπαθώ να λοκάρω. Σήμα πιάνω από τον συγκεκριμένο δορυφόρο αλλά δεν μπορώ να βρω τα κανάλια της Digea, αν και υπάρχουν με τυφλή ανίχνευση, είναι όμως σε κωδικοποίηση iderto, και όχι σε BISS, οπότε δεν νομίζω να είναι το πακέτο της Digea και εκτός αυτού ενώ έχω καλό σήμα μόλις βάλω χειροκίνητα τη συχνότητα στο 12568 ή 12548 το σήμα χάνετε.
Ας βοηθήσει κάποιος ρε παίδες γιατί τα έχω παίξει.
Μηπως χρειαζεται λιγο πιο μεγαλο πιατο ( πχ 80 ) ? Μπορει να θεωρειται απο τους ευκολους δορυφορους ,αλλα με 60....!!
( irdeto μονο για bulsat στον hellassat στις 39Ε. τα δικα μας > biss ). Τον δορυφορο σωστα τον ονομαζει και οι συχνοτητες αυτες που λες.